reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zamówiliśmy sobie z M pizzę, ale kurcze jak sie dowiedziałam że trzeba czekac godzine to juz mi sie odechciało :tak::tak::tak::tak:
a M zamówił,spac mi sie chce a tu muszę siedzieć i czekać :sorry2:

reklama
Mojego M jak zostawic samego w domu to jak wracam to idzie się załamać-istne pobojowisko.doslownie załamka.rozumiem Cie doskonale i nie dziwię sie że jesteś kurzona :tak::tak::tak::tak:

No to witam i ja wieczornie:tak::tak::tak:

Dzis u nas pekna pogoda wiec moj kosil trawe a potem siedzielismy na tarasie a Emily szczesliwa raczkowala po trawie wszedzie gdzie sie dalo:tak::tak::tak: potem pobawila sie z os sasiadki wnuczka i do domu nie chciala mi isc:tak::tak:

Tak mnie caly czas meczy kreacja na Ani wesele bo jeszcze nic nie mam chce kupic jak bede w PL tylko ze do wesela bede miala tylko 5 dni i ciekawe czy cos znajde:baffled::baffled::baffled: bo jak znam zycie zawsze jak cos szukam to nic nie ma:baffled::baffled::baffled: moj sie glupio ze mnie podsmiewuje ze wypadnie mi w jensach isc:-D:-D:-D:-D

Witam wieczorowa porą

Ja na chwilke bo trzeba na jakie.sprzytulanki namówić:-D:-D

byłam dzisiaj wAuchanie i sptkałam Anke:tak: ale akurat moj byl przy kasie i juz mialam placic wiec za bardzo nie pogadałyśmy ale mamy sie spotkac po jutrze najprawdopodobniej:tak::tak:

a teraz zmykam miłego wieczorku kochsne:tak::tak:

Wróciłam z działki, uciekałam stamtąd biegiem :baffled: Po ostatnich deszczach tereny zrobiły sie podmokłe, gnie niegdzie muszą wodę wypompować :baffled: A to oznacza raj dla komarów i innego paskudztwa :no: Myślałam że mnie zjedzą zywcem :angry: Całe szczęście małej nic nie pogryzło :sorry2:

moja Weronika cala pogryzinona.wczorak u kolezanki btyl grill i do 21siedzielismy na dworzu i mala ma 15ugrzine na samej twarzy:szok::szok::szok::szok::szok:
dopiero rano zobaczylamdbrze ze mam fenistil w domu

Wpadłam przywitać się niedzielnie, ale zaraz i tak będę zmykała.
Laptop coś mi chodzi jakby chciał a nie mógł - stary złom:baffled:.
Tyle razy obiecuję sobie, że nadrobię zaległości w rozmowie z wami kochane, i ...nici z tego wielkie... zawsze coś wyskoczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to Ty nie nadrabiaj tylko opiwadaj co u cuiebie!

Witajcie wpadłam się przywitać.
Pamiętacie mnie jeszcze????
Tęsknie za Wami okropnie .
Uciekam bo za 12 minut masaż małego.
:wściekła/y::wściekła/y:
Wróciliśmy niedawno ze zjazdu rodzinnego Szczecin -Warszawa.
Było super w sumie ponad 30 osób się uzbierało.:-):-):-)
Żegnam się na dziś.
Miłej nocki
Pozdrowionka dla wszystkich.:-)

ojojoj kobito!wyknoczysz sie.kiedy komisja?

Witam,brak natchnienia,niewyspana(kumpel zadzwonił o 1:26 w nocy:szok: grom wie po co:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::baffled:.Nerw u teściów ruszony i stare wczoraj się nafochało,szkoda pisać:sorry2:.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ogólnie mówię,jakos to nasze forum sie rozpada.przecież dzieciaki raczej wszystkie śpią ,więc zawsze sobie plotkowałysmy a tu coraz gorzej nic,szara pustka:tak::tak:

no to sobie pozrzędziłam sama do siebie :-D:-D:-D:-D:-D

dlatego ze to lato i kazda po celym dniu na dworzu itd zmeczona idzie spac:-)

[

No Właśnie ANABUBA-załatwiłaś???

no narazie cisza!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE WIEM JESZCZE CO Z MOIM NETEM
NO 2-3DNI JESTEM W STANIE WYTRZYMAC BEZ NETU ALE NIE DLUZJE:no::no::no::no::no::no::no::no:

wwszystkiego najlepszego dla Kamilka wiktori z okazji pierwszych urodzin sto lat sto lat
1530.gif

ode mnie tez wszytskiego naj naj naj!!!!!!!!!!!1

wszystkiego dobrego dla Antosia z okazji 8-go miesiąca
1530.gif

wszytskiego naj naj anj:-):-):-)

A JA IDĘ DO LEKARZA NA 9.30 ZAREJESTROWAŁAM SIĘ.KURCZE TEN LEKARZ MI ŹLE POWIEDZIAŁ JAK BYŁAM W PORADNI ONKOLOGICZNEJ Z TYM PIEPRZYKIEM.ŻE JEDNA DAWKA SZCZEPIONKI NA ŻÓŁTACZKE WYSTARCZY PRZEZ ZABIEGIEM A TU DUPA NIEPRAWDA.ZABIEG MAM 11.08 I NIE ZDĄŻĘ.WIĘC BĘDĘ MIEC CHYBA PRZYSPIESZONE DAWKI.
DZIS I NASTEPNA ZA 2 TYG JAKOŚ TAK I WIĘCEJ KASY PÓJDZIE NA RAZ :no::no::no::no:

sory za capsloka :tak::tak::tak::tak::tak: oliwka włączyła i nie zauważyłam :-D:-D:-D:-D

czyli jednak mialam racje ze trybe p[rzyspieszonym?
no ja dokladnei nie pamitalam ale wiem ze po roku mialam 4dawke przypominajaca.i potemna 5-8 lat jest spokoj.najlpeiej po 5 zrobic badnai na poziom przeciwcial i wwiadomo czy rzeba sie juz doszczepiac czy jeszcze nie

medeuska,nie trzeba kupować chińskich :no:rzeczy żeby grzybicą się zarazić:sorry2:,trzeba prysznic na porodówce w Chełmie zaliczyć:tak::-(.

ni tylko w chelmie;)trzeba bracklapki pod prysznic:-)

Jak każda przyszła mama gniazdo przygotowujesz ;-):tak: - ja też taki syndrom miałam,nie przemęczaj się zbytnio.
Podrzucaj gary ;-):tak:bo mi do pełnej zmywarki trochę brakuje:happy2:.
zazdroszcze zmywarki;)
ale musisz miec duzo naczyn zeby zaplenic zmywarke:-)

Ja jestem na chwilkę :tak:

Byłam w przychodni, Niki ospa już na finiszu :tak:
No i mogę jutro iść z nią do okulisty :tak: lekarka powiedziała, że już nie zaraża :tak:

Ale za to daje do wiwatu, nie daje się odłożyć na sekundkę :baffled:

to super ze juz lepiej.jednak zaczraowalysmy zeby lekko przeszla:-):-):-):-):-):-)
przyzwycaula sie ze ostatnio mama tylko jej ;)
czyli co?polozyc do lozeczka i niech trpche poplacze.poglaszcz po glowce ,pogadaj pospeiwaj ale niech lezy w lozeczku.powoli sie odzwyczai:-)

Nie mam czasu, zeby cos zjesc. Juz jestem głodna i zła :angry::dry:

biedactw
zebym byla blizej to bym wpadla i Ci malej popilnowala.
ale moze uda nam sie w lipcu wyrwac do ciebie:-)
obiecuje,obiecuje...moze w koncu mi sie uda:-)

Ania mi wlasnie pisala ze nie moze sie zalogowac na BB jutro ma przymiarke sukni normalnie ciekawosc mnie zrzera bo ja duzo pozmieniala:-):-):-)
napisalam jej ze jak dalej nie bedzie mogla wejsc na BB to zeby chociaz na gg fotki z przymiarki przeslala :-):-) biedna jest non stop w ruchu duzo latania i zalatwiania przed weselem:-):-):-) ale obraczki juz maja:-):-)

Powiedzilam w domownikom ze jak gotuje czy cos robie to maja ja wysadzac jak tylko zawoła no i dzis juz tylko 2 wpadki do poludnia a teraz juz zdazamuy sie wysadzic przed chwila jak pisalm sam sie rozebral i siadla :tak:
gratulacje dla Gabi;)))))))))))))

Kurcze MH, ja pamietam co to sprzątać i wszystko robić z dzieckiem na ręku, masakra, współczuję Ci kochana. Ale pomyśl, żeby ją tego szybciutko oduczyc a nie utwierdzac w tym, że tak ma byc.

MH-coz aza pikeny sktor:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Oj jak mi sie marzy nie wydawać na pieluchy i juz ich nie taśtac. W domu lata w tetrez i ceratkowych gatkach ( kurcze, strasznie cięzko je u nas kupić), ale do spania i na wyjscie zakladam pampki.

Chyba jednak nie zaśnie, śpiewa i kotka woła, hihi.

ja uzywam majtej typu SANDRA ale na guziki.probowlaam juz roznym i zCanpola i takich na rzep ale te sa najlepze(przy Paulinie tez ich uzywalam).
najtrwlasze.ale patrze ze w necie labo je trudno spotkac alebo sa drogie
pasazmamy.pl - Kosmetyki do pielęgnacji - Majtki z suchą pieluchą 45/100, Canpol babies/Sandra
tu sa ale przesylka droga.
jakbys chciala to moge je kupic u nas jak beda i Ci przeslac:-):-):-):-)
bo ja swojej tez chyba z jedne jeszcze kupie.i u nas byly tak jakos 8-9zl ,nie pamietam

A Helenka nie widzi życia bez flaszki :szok: Chociaż ostatnio powolutku... :-p nie będę zapeszać :blink:

Niki cos naprodukowała, koniec mojej laby...

moja tez tylko flache:-)
ja widziz ze mieszam to wskakuje na lozko od razu:-)

No to witam i ja wieczornie:tak::tak::tak:

Dzis u nas pekna pogoda wiec moj kosil trawe a potem siedzielismy na tarasie a Emily szczesliwa raczkowala po trawie wszedzie gdzie sie dalo:tak::tak::tak: potem pobawila sie z os sasiadki wnuczka i do domu nie chciala mi isc:tak::tak:

Tak mnie caly czas meczy kreacja na Ani wesele bo jeszcze nic nie mam chce kupic jak bede w PL tylko ze do wesela bede miala tylko 5 dni i ciekawe czy cos znajde:baffled::baffled::baffled: bo jak znam zycie zawsze jak cos szukam to nic nie ma:baffled::baffled::baffled: moj sie glupio ze mnie podsmiewuje ze wypadnie mi w jensach isc:-D:-D:-D:-D
polecam Cie kiecki od tej osoby!
bardzi dobre jakosci bo moja siora juz u nich braala ze 3 za niewlkie [ieniadze jak na takie kiecki.babka dobrze doradza i mozna wymienic jakby co.ytylko nie wiem czy wysylaja za granice
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ale na miala szybko odpisuje
i doradzi z rozmiarem jakby co

byłam dzisiaj wAuchanie i sptkałam Anke:tak: ale akurat moj byl przy kasie i juz mialam placic wiec za bardzo nie pogadałyśmy ale mamy sie spotkac po jutrze najprawdopodobniej:tak::tak:

a teraz zmykam miłego wieczorku kochsne:tak::tak:

o prosze jak milo:-)

reklama
Do góry