mamusia2008
mamusia Karolinki
do mojego wystarczy obrocic sie plecami i pomachac tylkiemi bierze jak nic
![]()
tego tez mozna usunac....:-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do mojego wystarczy obrocic sie plecami i pomachac tylkiemi bierze jak nic
![]()
tego tez mozna usunac....:-):-)
A jaaaakkkkk ?????no tak ....nie chcesz bo w razie czego doczytasz jak to sie robi(zarcik)
no właśnie, chciałam to samo napisać;-);-);-)Same wygłodniałe mamuski, no ja nie mogę ....![]()
Noooooo i to jest sposób na facetadobra ja szybko idę się wyprysznicować, bo w końcu te pazurki się nie doczekają, a jak je zrobie to ja dla odmiany tymi pięknymi stópkami pomachammoże cos skorzytam
![]()
dobra ja szybko idę się wyprysznicować, bo w końcu te pazurki się nie doczekają, a jak je zrobie to ja dla odmiany tymi pięknymi stópkami pomachammoże cos skorzytam
![]()
Noooooo i to jest sposób na faceta![]()
Heheh ja moge nie oddam, chociaz mam terapieodchudzajaca co noc no i ladne dzieci robi, jeszcze go musze wykorzystacmusicie sie mezami zamienic;-)![]()
Hehehe moj ma to samo, tylko zs ja nawet nie mam mozliwosci tylkiem poruszac, bo jeszcze doluzka nie wejde a on sie juz przytulado mojego wystarczy obrocic sie plecami i pomachac tylkiemi bierze jak nic
![]()