Madzienka
Mama Julci i Lenki
beciaczku, wyslalam ci info na priva
A ja na gg

Dziękujemy ślicznie:-)......nio właśnie czekamy na tatusia.....to znaczy mamusia czeka,a córeczka śpi
hahaha
Milego wieczorku Karolinko

Dobranoc zmykam spać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
beciaczku, wyslalam ci info na priva

Dziękujemy ślicznie:-)......nio właśnie czekamy na tatusia.....to znaczy mamusia czeka,a córeczka śpi
hahaha

no patrz, tej to nigdy się nie dogodzino to ja teraz pazurki u stópek będę malować, tylko mnie nie zagadujcie, bo znów cos odwalę
oc, Kanusia zazdroszczę, ja wczoraj taki wieczorek miałam, a dziś mężu w pracy, zmęczony wróci...ehhh...a ,,ja chcę jeszcze raz''![]()

chce jeszcze i jeszcze i jeszcze 

biedny ten chłopjak byłam jeszcze w szkole, ale to już nic nie pamiętam bo miałam wtedy 10 lat, no i od tamtej pory duzo sie zmienilo, ale w tym roku może wyskoczymy, bo bedziemy w poblizu
Mamusia zapomniałam zapytać, a Ty kiedyś byłaś tam na wakacjach?
A ja Ci zazdroszcze mezyka, chcialabym, zeby moj choc raz przyszedl zmeczony, on nawetjak robi po 15 godzin to wraca pelen wigoruno to ja teraz pazurki u stópek będę malować, tylko mnie nie zagadujcie, bo znów cos odwalę
oc, Kanusia zazdroszczę, ja wczoraj taki wieczorek miałam, a dziś mężu w pracy, zmęczony wróci...ehhh...a ,,ja chcę jeszcze raz''![]()
Za to ja wiecznie zmeczona
jak byłam jeszcze w szkole, ale to już nic nie pamiętam bo miałam wtedy 10 lat, no i od tamtej pory duzo sie zmienilo, ale w tym roku może wyskoczymy, bo bedziemy w poblizu
bo my dopiero za rok planujemy, tylko zarezerwować bym wcześniej wolałaA ja Ci zazdroszcze mezyka, chcialabym, zeby moj choc raz przyszedl zmeczony, on nawetjak robi po 15 godzin to wraca pelen wigoruZa to ja wiecznie zmeczona
![]()

o to super to ja mamusia na relacje czekambo my dopiero za rok planujemy, tylko zarezerwować bym wcześniej wolała
no kobiecie nie dogodzisz, zamiast się cieszyć...to ta marudzi no![]()

kontrowersyjny pomysł - hihimusicie sie mezami zamienic;-)![]()

musicie sie mezami zamienic;-)![]()

ale ja tak na swojego bardzo nie narzekam, bo zwykle się dogadujemy
a męża nie oddam

mój Ci on