reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

OJ Kajaczku bidulko Ty nasza kochana...:*:*:* jeszcze troszkę i bedą zabale... a jak ja czytam te wasze relacje z ząbków to jestem przerażona,bo u Mari pojawiły sie na dole takie miałe paseczko-kropeczki i wiem,ze to juz to bo wczesniej nic nie było.....i normalnie strach sie bac.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kanus to to!!!!!:-D:-D:-D uwaga zebole Mari nadchodza!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

reklama
a ja siedze i pije kawusię sniadanko juz wszamalam i staram sie nie patrzec na balagan za mna:no::no: sprzatac nie zamierzam gdyz moje kochanie od tygodnia skreca szafki kuchenne i jeszcze ich nieskrecil wiec wszedzie walaja sie czesci i pudla srubki wiertarki echhhhh fifi spi wiec odpoczywam:tak::tak: a swoja droga nie zapeszajac wrocil dawny kochany Filipek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

OJ Kajaczku bidulko Ty nasza kochana...:*:*:* jeszcze troszkę i bedą zabale... a jak ja czytam te wasze relacje z ząbków to jestem przerażona,bo u Mari pojawiły sie na dole takie miałe paseczko-kropeczki i wiem,ze to juz to bo wczesniej nic nie było.....i normalnie strach sie bac.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No to u nas identycznie!!!i te kreseczki sa juz od miesiaca:szok::szok::szok::szok:i NIIC!!!!!!!!!!!!!tylko jedna wielka katastrofa:-:)-:)sorry2:

WITAJCIE!!
Dzięki wszystkim za odzew w sprawie wyjazdu
Ewelew kochana ja byłam kiedys w Iławie...bardzo ładna miescina...jest zajebiste jeziorka w mieście i super ścierzka -deptaczek dookola jeziorka.....ja byłam tam ohhoho chyba z 10 lat temu a była bardzo fajnie,wiec podejrzewam,ze teraz jeszczeładniej...ja jechałam z zespołu w którym śpiewałam....wiec to wszystko nasza opiekunka nam załatwiała....ale miescina naprawde pozytywna :tak::-)

A tak w ogóle dzisiaj mijaja 2 lata od naszych zaręczyn z misiem :tak::tak: jestem sina jak nic.:sorry2::sorry2::sorry2:..zorietowałam sie dopiero płacac rachunki przez net....szo kw trampkach......ale bedzie się działo, jak tatusiek z zmiany wróci:p hahhaah

Ide bo Mari sie krzykacz włączył,ale bede podczytywac ;-):tak::tak::tak:
Dzięki!! No właśnie już na pewniaka jedziemy do iławy
:szok::szok::szok::szok: Tajger w ciazy:szok::szok:

Ja teztesknie za domem, ale ja jezdze raz na pol roku:-(A daleko masza od siebie do domku rodzinnego?

Ewelw moj jeszcze z pracy nie wrocil, ale jak dzwonil to go szybciorem spytalam, wiec Ilawa jest ladna, ale jest tam wiezienie i zaklad psychiatryczny, nie wiem co do ma do rzeczy, ale tak mowil moj M. oprocz tego fajne sa jeszcze: Gizycko, Wegorzewo, Mrogowo i Mikolajki, w kazdym mozna lowic ryby, sa co kawalek wypozyczalnie sprzetu i mozna oplacic karte wedkarska czy cos hehe

:tak:
Ok. To super, że tam super jest :-)
ja tez sie nie orientuje....ale chetnie poslucham.....bo sama bym sie wybrala...no ale to juz chyba w przyszlym roku:confused:
pyciołek - jedź w lipcu za 2 tygodnie!! Spotkamy się!!
A ja Ci zazdroszcze mezyka, chcialabym, zeby moj choc raz przyszedl zmeczony, on nawetjak robi po 15 godzin to wraca pelen wigoru:no: Za to ja wiecznie zmeczona:dry:

zmiana tematu taką pacynę dziś Wikusiowi kupiłam, ale do niej gadał, nie mogłam ze śmiechu sie powstrzymać:-D
ale super pacynka!!! Ile kosztowała??

lilac - "dejże" przepis na zupę porową i kurczaka z ananasem na kulinariach. PLEAS. Jeszcze nie jadłam takiego jedzenia....

HEJ FLILIPKU!!! JESTEŚ TAM??? ( odgłoosy: stuk stuk stuk w monitor) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOOOOO DLA CIEBIE!!! STO LAT!!!!!!!!!!!

No to u nas identycznie!!!i te kreseczki sa juz od miesiaca:szok::szok::szok::szok:i NIIC!!!!!!!!!!!!!tylko jedna wielka katastrofa:-:)-:)sorry2:
Jejku u nas Kajaczku- odpukac w co się da, poki co malutka w żaden sposób na nie nie reaguje....sliczni sie mocniej to fakt i zjada wszystko ostatnio chciała moje stopy:sorry2::dry: ale poza tym ok....i oby tak zostałoooo proszeeeeeeeeeeeeeee

Hejka zbereźnice, zboczenice
Jak ja byłam na bb, to pustki, tylko sobie poszłam to się zaczęł tematy i dzisiaj od rana tyle czytania. Gdybym poczytała wieczorem to może mężowy cos by skorzystał, a tak to lipa:zawstydzona/y:.

Madzienko, powodeznia na szczepionce, kupisz Julci loda lub inny smakołyk i zapomni;-).

Kaja, strasznie współczuję nocki, ja bym chyba nie wytrzymała, moja też popłakiwała przez sen, ale tylko troszkę, wstałam dałam smoka i spała dalej.

Kana, spóźnione życzonka rocznicowe i smacznego śniadanka.
Ja chyba sama bedę szykować, bo nie zasłużyłam:zawstydzona/y:.

Cyprysiowa, odezwij się.

Filipku, zdrówka, szczęścia, pomyślności, sto prezentów i radości

reklama
Do góry