reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam sie wtorkowo;-)
nocka....ahhh szkoda gadac:-:)-( to chyba nigdy sie nie skonczy....a pozatym od 3 dni mam problem z zasypianiem...jestem wykonczona na maxa chodze juz na wstecznym biegu a zasnac poprostu niepotrafie...:no::no: wczoraj zasnelam (wlasciwie to dzisiaj) dopiero o 2 nad ranem...i pospalam godzinke bo zaraz trzeba bylo wstawac do Alexa bo jadl juz o 2.30....a potem tak srednio co 30 min pobudka:no::no:
ledwo zipie oczy mam tak czerwone ze szok...zmeczenie na maxa a tak ciezko mi zasnac:szok::szok:

reklama
witam sie wtorkowo;-)
nocka....ahhh szkoda gadac:-:)-( to chyba nigdy sie nie skonczy....a pozatym od 3 dni mam problem z zasypianiem...jestem wykonczona na maxa chodze juz na wstecznym biegu a zasnac poprostu niepotrafie...:no::no: wczoraj zasnelam (wlasciwie to dzisiaj) dopiero o 2 nad ranem...i pospalam godzinke bo zaraz trzeba bylo wstawac do Alexa bo jadl juz o 2.30....a potem tak srednio co 30 min pobudka:no::no:
ledwo zipie oczy mam tak czerwone ze szok...zmeczenie na maxa a tak ciezko mi zasnac:szok::szok:
ale make -up zrobiony????????:-D:-D:-D:-D
a tak na serio to jak jak jestem mega zmeczona, tez nie moge spac:szok:

zaraz, tylko niech dzieć swój kisielek wiśniowy wtrążoli co mu właśnie upichciłam

o ja tez skorzystam z przepisu na kisielek:tak::tak::tak:

Tygrys, nie musialas tlumaczyc, przeciez my umiemy czytac:-D:-D:-D:-D
oj przepraszam obiecuje poprawe:-D:-D:-D:-D
DLA NASZEGO SUPER EXTRA PRZYSTOJNIAKA JUZ AZ 7 MIESIECZNEGO ZYCZYMY WSZYTSKIEGO CO NAJLEPSZE....SAMYCH 6 W SZKOLE,UDANYCH WAKACJI,DUZO SŁODYCZY,ZABAW,NO I NAJWAZNIEJSZE FAJNEJ DZIEWCZYNY:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MAMA CHYBA SIE PRZERAZIŁA CO?hahahhaha

nie no ciotka dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D az nas zamurowalo z Filipkiem i oczywiscie filipek ciotunie buziakuje !!!!!:-D:-D:-D:-D
i do tego wszystkiego przyjechala rano ciotka ale taka s....a bolesna ze szok:wściekła/y::wściekła/y:

witam sie wtorkowo;-)

ojej Ty nasza bidulko trzymaj sie jakos nalykaj nospy moze przejdzie chociaz brzuszek:-:)-:)-:)-(

Hej

Ale jestem zmęczona .... do tzreciej nie spłam bo czekałam za K, oczywiście co mi odpierdzielił to historia, ale ja mu sie odwdzięcze. Potem mały o 5 juz wstał na butle ale jeszcze zasnał do 7 .
Mały mi sie uderzył dzisiaj w główke ... ahhh co za dzien.
Mateuszek jest taki maruda ze ja juz wysiadam. Mam dośc.

Wszystkiego najlepszego dla Filipka.

Hej

Ale jestem zmęczona .... do tzreciej nie spłam bo czekałam za K, oczywiście co mi odpierdzielił to historia, ale ja mu sie odwdzięcze. Potem mały o 5 juz wstał na butle ale jeszcze zasnał do 7 .
Mały mi sie uderzył dzisiaj w główke ... ahhh co za dzien.
Mateuszek jest taki maruda ze ja juz wysiadam. Mam dośc.

Wszystkiego najlepszego dla Filipka.
ciotunie tez buziakuje Filipek!:-D:-D:-D

oj bidulko a ten drugi zabek Mateuszkowi jeszcze nie wyszedl??? biedaczek ale sie meczy i Ty razem z nim:-:)-:)-( trzymajcie się:tak::tak:a Tego swojego gamo to wiesz co:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

reklama
Do góry