reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama

ja mam na razie dawke 1x1 :-D Poprzednio jak tak samo bralam CLO co teraz, to spodziewalam sie owu dopiero w 18 dc. Nie mam skierowania na zastrzyk z pregnylu, wiec oby pecherzyk pekl sam z siebie... Zastanawiam sie jak rozlozyc staranka zeby nie zameczyc M :confused:

Pierwsze slysze ;-)

mecz go codziennie przed sankiem :-):tak::tak: najlepiej bo w dzien jak chodzisz to ,,moze wyplynac'' :-):tak: a tak przed spankiem to nawet dobrez na lepszy sen :-) hihihihhihih gdzies czytalam ze wiecej kobiet zachodzi w ciaze po starankach codziennie... ze niby 5% wiecej niz kobiety ktore staraja sie co 2 dni... niby 5% nie duzo ale normalnie szanse na poczecie przy kazdym cyklu wynosza zaledwie 20% wiec 5% moze robic ogromna roznice :tak:

:-D:-D:-D to kiedy tescik??? ale fajnie! :-)
nie mam zamiaru testu robić bo ja w tym cyklu z góry założyłam że się nie uda i tak też myślę a jak sie tak zastanowiłam to jak miałam wysoka prolaktynę to mnie przed @ tak piersi bolały że wytrzymać nie mogłam i pewnie teraz to tez przez ta prolaktynę i jak tylko @ sie skończy to muszę pędzić na badania znowu

a dlaczego twierdzisz ze sie cos popsuło u ciebie???

nie mam zamiaru testu robić bo ja w tym cyklu z góry założyłam że się nie uda i tak też myślę a jak sie tak zastanowiłam to jak miałam wysoka prolaktynę to mnie przed @ tak piersi bolały że wytrzymać nie mogłam i pewnie teraz to tez przez ta prolaktynę i jak tylko @ sie skończy to muszę pędzić na badania znowu

a dlaczego twierdzisz ze sie cos popsuło u ciebie???
gadaj zdrowo a ja bede kciuki trzymac! :sorry2:
a pro po mnie - zerknij na wykres!

reklama
Cześć dziewczynki
Gosiu a jak ty sie czujesz kochana??
a tak srednio na jeza - siedze jeszcze w pizamie przed kompem i probuje zajac mysli czym i tak troche klepie do was...chyba jeszcze pare dni czy tygodni minie zanim dojde do siebie bo niby mysle juz o starankach a jednak zapomniec o tym ze bylam w ciazy nie moge...wydaje mi sie ze mi ucieka wszystko przez palce i nie dam rady juz byc w ciazy - ze znowu pojdzie cos nie tak...
dzieki za pamiec kochana...

Do góry