reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

Mayo, będzie wszystko dobrze. Podstawa to spokój. Daj nam znać jak po wizycie u lekarze, bo my tu wszystkie czekamy.
AsieńkaR jak wrócisz od lekarza to też daj znać co tam słychać.

Ja jutro też wybieram się zarejestrować do lekarza, a w środę wizyta.

No w końcu wszystko przeczytałam, to i odpisać mogę:-D
U nas wszystko dobrze, potwierdzili termin na 8 października, serduszko bije ładnie. Na razie dzidzia ułożona główką u góry na lewym boku, ale nie ma się co martwić, ma jeszcze czas, żeby się odwrócić:-). Pobrali mi krew na żelazo.

reklama
to super dziewczyny że u Was wszystko wporządku

ja dziś coś źle się czuje gardło mnie bolki i głowa. przez to gardło spać nie mogłam. dziś mam trochę zajęć. Już biszkopt piekę, muszę jeszcze na rynek po maliny skoczyć, a potem do lekarza.

miłego dnia życzę

ja właśnie odebrałam wyniki badań i kicha:baffled: erytrocyty, hemoglobina i hematokryt poniżej normy:angry:
Wiele dziewczyn hemoglobinę poniżej normy i lekarze nic nie dają, głowa do góry:tak:

Wypytalam od razu o wszystko co mnie niepokoilo i wyglada na to ze mam normalne objawy (lacznie za skurczami,ktore moga byc czestsze i dluzsze w III trymestrze). Jestem spokojna:-)dzieki dziewczynki.
Dobrze, że to nie było nic złego :tak::tak:

U nas wszystko dobrze, potwierdzili termin na 8 października, serduszko bije ładnie.
:-D:-D
ja dziś coś źle się czuje gardło mnie bolki i głowa. przez to gardło spać nie mogłam.
Odezwij się po wizycie, zdrówka życzę ;-)

Kurcze, ale gonicie...
Mayo cieszę się że cała sytuacja dobrze się skończyła i już jesteś spokojna...
Cyniczna no i jak?

Shenkoka dzidziuś śliczny!!! Aż byłam zaskoczona tym zdjęciem, takie wyraźnie... I ta rączka taka słodka... Aż się rozczuliłam...

Wiele dziewczyn hemoglobinę poniżej normy i lekarze nic nie dają, głowa do góry:tak:
kinguś tylko ja już w poprzedniej ciąży miałam słabe wyniki ale tak po 8 miesiącu dostałam również biofer a później coś mocniejszego (nie pamiętam) doktor powiedział że jak nie pomoże to żelazo w zastrzykach:szok: ale udał się:tak: teraz problemy zaczęły się od 5 miseciąca:baffled: porównując wyniki z poprzedniej ciąży to teraz jest kipściutko:baffled:

Mayo to cieszę się razem z Tobą... swoją drogą myślałam, że jak się popuszcza mocz, to że się to czuje, tylko, że nie można tego powstrzymac, jak się okazuje moje myslenie było błędne...

Cyniczna to czekamy na wieści

reklama
Do góry