reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczynki:-)
Pewnie już mnie zapomniałyście:-:)-p
Ostatnio miałam troszkę problemów i brak humoru i w ogóle nie chciało mi się pisać:zawstydzona/y:
Teraz Mariusz ma 3 tygodnie urlopu więc korzystamy i jeździmy sobie po okolicy.Po górach,zamkach albo chociaż na łąkę sobie posiedzieć:tak:
Nie długo do Was zajrzę.Trzymajcie się cieplutko,buziaczki od nas dla Was:tak:

reklama
Ja juz chyba zwariowalam...i to nie na wesolo..:szok:
Poszlam z mala na chwile na spacer,wpielam do wozka fotelik zeby jechala przodem i mnie widziala...
I nawet to nie pomoglo,ryk,krzyk malo tego fotelika ze zlosci nie rozwalila:dry::dry:
A zajechal do nas ten kumpel,lekarz,bo juz sie chyba roznioslo ze mi na glowe niedlugo padnie...Obejrzal ja z kazdej strony i mowi,ona po prostu jest fochliwa:szok::szok::szok::baffled:
No i zęby,ktore pewnie wylezą...za miesiac:-(..
Jestem ugotowana:-D:-D
Dobrze,ze zaraz sprzedam ja tesciom chociaz na troche:-D:-D

Ostatnio miałam troszkę problemów i brak humoru i w ogóle nie chciało mi się pisać:zawstydzona/y:
Teraz Mariusz ma 3 tygodnie urlopu więc korzystamy i jeździmy sobie po okolicy.Po górach,zamkach albo chociaż na łąkę sobie posiedzieć:tak:
Pamietamy i oczywiscie bardzo mocno sciskamy:-)!!

Moje dziecie poszło spaćku na troskzu.....jakoas taka poprzestawiana jest dzisiaj po tym lulkaniu do 8......ale obrze,ze usnęła....mama małep rzemeblowanie z kwiatkami zrobiła i teraz pedze czyścic kibelek,bo niedługo coś tam urośnie....:baffled::sorry2: jakos nie mialam weny na sprzatanie łazienki ostatnio......kurcze chyba nigdy nie mialam.....:dry:

U nas pada, rano było nawet ciepło, ale tera zaczeło padać.
A mi chyba siedzenie w domku nie służy, bo nie mogę sie do niczego zmobilizować, dopiero przed chwilą się ubrałam:zawstydzona/y:, w domu sajgon a ja siedzę i nic nie robię, nastawiłam tylko zupkę, zeby chłopaki z głodu nnie padli:-p.
Dzwoniła koleżanka z Warszawy i pezyjeżdża do mnie w czwartek lub piątek, wiec jutro i pojutreze pójdę do pracy, a urlop przeunę sobie na poniedziałek i wtorek:confused:
ale ty masz dobrze w tej pracy. jak ja bym tak kręciła to chyba by mnie prześwięcili.

Poszlam z mala na chwile na spacer,wpielam do wozka fotelik zeby jechala przodem i mnie widziala...
I nawet to nie pomoglo,ryk,krzyk malo tego fotelika ze zlosci nie rozwalila:dry::dry:
A zajechal do nas ten kumpel,lekarz,bo juz sie chyba roznioslo ze mi na glowe niedlugo padnie...Obejrzal ja z kazdej strony i mowi,ona po prostu jest fochliwa:szok::szok::szok::baffled:
Biednaaa Kajunia :-:)-:)-( NIe martw sie, jeszcze tylko kilkanascie lat, pozniej Twoja role przejmie jakis biedak:-D:-D:-D A swoja droga ciekawe po kim Mery odziedziczylata ceche charakteru cooo:evil::evil:

A Marysia juz ma dwa zabki nie?:dry:

reklama
Bartek właśnie omija drugą swoją drzemkę :baffled: w ogóle dziś nie spał :no::baffled:
Moja śpi już 2 raz dzisiaj, a teraz to wogóle ma melodię do spania, bo zasnęła po 12 i jeszcze nie wstała.

Pranie wstawiłam. Dziecko spi. Ja piję kawę, może się obudze.
Smacznej kawki, pobudka

Oczywiscie ze pamiętamy, relaksujcie się, miłego odpoczynku i zwiedzania.

Rzeczywiscie jesteś ugotowana, :szok::szok::szok:, żeby takie dziecie miało fochy
I po kim ona to ma? Mamusia taka super kobitka, a córcia rozdarciuszka:-D, ale moze w okresie dojrzewania Cię oszczędzi:confused:

ale ty masz dobrze w tej pracy. jak ja bym tak kręciła to chyba by mnie prześwięcili.
Oni też mają ze mną dobrze, wiec mały zamęt od czasu do czasu nie zaszkodzi:-D

Do góry