reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

:confused: jak to krotka 18dni to krota??? problem w tym ze polowa tej fazy jest z za niska tempka! a z reszta to 2 cykl staran i tak sama siebie oceniem ze calkiem ok to znosze! :sorry2:

Napisalam to w kontekscie Twojego poprzedniego cyklu :tak:
Moze masz teraz cykl bezowulacyjny i stad te dziwne wahania? :confused: Mnie sie tez zawsze wydaje, ze dobrze to znosze, ale czy moj organizm mysli tak samo to nie wiem :-D:-D

Chociaz jak sie przygladam temu wykresikowi to nie wyglada mi to na cykl bezowulacyjny
:tak:

reklama
ja juz zglupialam .... mi sie wydaje ze byla owu jakos miedzy 9-11 dc :confused: mam taka nadzieje ;-) ale to co od tyg temp odwala to przechodzi ludzkie pojecie a do tego sygnalki od organizmu sa totalnie sprzeczne! :dry: ja chce @!!!! :-(

jeszcze mam trochę czasu do niedzieli to może mnie skusi na test ale jak narazie to zakładam ze to wina prolaktyny te bóle sutków i wiem ze na pewno sie tym razem nie udało a teraz to 2 miesiące przerwy sobie robimy bo muszę sobie odpocząć bo już jestem psychicznie zmęczona :tak:
No zobaczymy, jakby co to trzymam kciuki :tak:

Testu nie robilam wczoraj, stwierdzilam ze jeszcze poczekam i zrobie w piatek a tu dzisiaj niespodzinka @ sie zjawila po 54 dc :sorry2:
od dzisiaj zaczynam brac metformax 500 :tak::-) ( kingus wie co to za cudo ;-):-p )
W końcu się zjawiła :dry:
Metformax tak cudo :tak::tak::tak: chyba postawię mu pomnik :-D:-D

Odpoczywam Slonce odpoczywam....a pralka przyjedzie w pt, wyzej jest moj stary grat zaprezentowany kropeczce :-)
No to już niedługo będziesz miała nowy sprzęcior :-D

tak dzisiaj robilam! jutro po poludniu bedzie wynik :sorry2:
Czekam z niecierpliwie ;-)
widze ze dziś nie naprodukujecie dużo stron do czytania a szkoda bo jak ja mam czas to Wy nie macie
Ja mogę pisać ale czy inni będą chcieli czytać ;-)

Właśnie byłam w warzywniaku i mięsnym :tak:
W warzywniaku ceny zabójcze: kg czarnej porzeczki-10zł, kg jagód-15zł, malinki po 7 :shocked2:
Teraz słuchamy sobie pioseneczek i Kinia tańczy w brzusiu :cool2:

Chyba za dużo zjadłam orzechów i jakoś mi ciężko

Ostatnia edycja:
No zobaczymy, jakby co to trzymam kciuki :tak:
Ja mogę pisać ale czy inni będą chcieli czytać ;-)

Właśnie byłam w warzywniaku i mięsnym :tak:
W warzywniaku ceny zabójcze: kg czarnej porzeczki-10zł, kg jagód-15zł, malinki po 7 :shocked2:
Teraz słuchamy sobie pioseneczek i Kinia tańczy w brzusiu :cool2:
a ja mam takiego lenia ze nic mi się nie chce robić o 16 zawożę mamę do kontroli to sie muszę jakoś zmobilizować i doprowadzić do porządku

Cześć dziewczynki jak wam ranek mija bo ja miałam gości z rana i nie mogłam do Was zajrzeć i kawke też już wypiłam tak że mogę poczęstować sokiem z malinek własnej roboty!!

Olapolap gdzie ty byłaś kochana jak cię nie bylo?? jak sprawy u Ciebie widzę ze masę badań robisz:tak:

Agniesiak gdzie się podziewasz??

Olesia to Ci maż wykład zrobił jacy ci faceci są zawsze coś wynajdą zeby nam plany pokrzyżować

Kropeczko jak kolanko i jak sernik miałaś sie podzielić :tak::tak:

Gosiu a jak ty sie czujesz kochana??

Kroptusiu mały dalej kopie i nie daje ci spać po nocach :-):tak:;-)??

Badaicka masz moze jakiś ekspresowy przepis na ciasto na upały?? bo mam smaka a nie chce mi sie duzo przy nim pracowac :baffled::baffled:

Patrysiu jak sie czujesz upały ci nie przeszkadzaja??

Marzenixx skończyłaś już sprzątanie po malowaniu i jak nowy laptopik masz już??

Olu PM co porabiasz dlaczego cie z nami dzis nie ma??

Buziaczki dla wszystkich dziewczynek *****

Dziekuje i równiez przesyłam Tobie Duuuuuuuuuuuuuuuuze Buziaczki;-)

dziendobry dziewczynki ja robilam rano test i jedna krecha a @ sie za bardzo nie rozkrecila tak tylko plamie sobie ale zaczynaja jajniki napieprzac wienc pewno jutro pojdzie na calego zobaczymy milego dzionka kobitki eve trzymam kciuki za jutrzejszy skok tempki:)

Ale dzis parno ledwo zyje trzymajcie sie:)

Witam sie :-)

Testu nie robilam wczoraj, stwierdzilam ze jeszcze poczekam i zrobie w piatek a tu dzisiaj niespodzinka @ sie zjawila po 54 dc :sorry2: troche pozno sie zebrala na odwiedziny :shocked2: ale skoro w ciazy nie jestem to chociaz dobrze ze przychodzi a nie czekam tych 180 dni :dry:
od dzisiaj zaczynam brac metformax 500 :tak::-) ( kingus wie co to za cudo ;-):-p )

no pochwal sie co to za cudo....!
moze jakies magiczne skoro KINDZE sie udalo...
pozdrawiam!

Hej dziewczynki,

ale sie usmialam czytajac ten watek z irlandia :-):-) Przykro, ze badaicka dostala ostrzezenie, ale nie ma sie co przejmowac! Osoby, ktore mysla, ze pozjadaly wszystkie rozumy, bo przeczytaly pare ksiazek, po prostu mnie smiesza, bo jak sie ksiazki maja do zycia? Np. w ksiazkach o NPR nie znajdzie sie slowa o niedroznych jajowodach - w koncu to WCALE nie przeszkadza w zajsciu w ciaze, prawda??? Skoro byl skok i sluz plodny, to byla owu i za dwa tygodnie beda piekne dwie krechy... brak slow :-p

dokladnie sie z Toba zgadzam!!!!!!!!!!

Witam Piękne dziewczyny:-)Ja za chwile wyjezdzam na sprzątanko:tak:Piękną pogode mamy jak narazie:happy2:Miłego dnia Wam wszyskim zycze i do napisania:tak:;-):-)

no kochana z tego co cie poczytuje to pracy masz w brud! i dobrze,ciesze sie,ze sie powodzi..!
buzka!

Czesc Wam,
Hmmmm jak to wam powiedziec, moja wizyta w klinice wywolala dyskusje miedzy mna a M. Zakonczylo sie tym, ze staranka odlozone na...nawet nie wiem kiedy. Z jednej strony go rozumia ale emocje powodowane checia bycia mama sa silniejsze, nawet nie wiem czy mysle zacjonalnie.
Jego myslenie: dopiero co wyszlismy z problemow finansowych, nasza sytuacja jest OK ale nie ma zadnych dodatkowych pieniedzy,
BUZIAKI

Kochana,nie wiem czy pamietasz moje posty,ale jestem w takiej samej sytuacji,dokladnie tydzien temu moj M powiedzial mi to samo,ja juz sie oswoilam z ta mysla,z tym,ze my tylko przeswamy IUI ale kochamy sie nadal bez zabezpieczenia a jak ty jest u Was..?Jak widzi to Twoj maz?czy maci sie teraz zabezpieczac?
wpadlam powiedziec tylko ze bylam u ginka..torbiel zniknela..

super wiadomosc!!!!!!!!!!!!!
MARTYNKO jak sytuacja..uzgodniliscie cos z mezem?
buziole dla was wszystkich!

reklama
Cześć dziewczynki :tak:

Oczywiście czytam caaaały czas :tak: i jak mogę tak odpisuję :-D:-D

Lilu szkoda ze @ przyszła a liczyłam ze tym razem to dzidzia :-( a ona sobie z nami w kulki leci :-D M trzymaj na dystans oj trzymaj :tak: może coś zrozumie:tak:
Kinguś jak się czujecie??
Marzenko gdzie przepadłaś?? Już coś tam pewnie majstrujesz :-D:-D
Eve ja myślę że zrobisz nas ciociami tym razem ;P;P :-D

Pozdrawiam wszystkie :tak::tak: ;***************

Do góry