reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Byłam u lekarza a on powiedzial ze chłopcy tak maja i po 3 miesiacach mu przejdzie i ze niemam mu zmieniac mleka a on dalej wymiotuje. Nie no cud dzisiaj nie wymiotywal:D I w ogole dzisiaj byłam z nim chyba ze 6 godzin na dworze i tylk raz go wyciaglam do karmienia:) jestem poprostu zaskoczona:DDDD

reklama
BlackWizard nie obejrzysz się a Julka już będzie raczkować, aż nadążyć za nią będzie ciężko :-)

dorom5 fajnie, że byłaś z Alankiem na wakacjach, ja w tym roku z Zuzią nie odważyłam się nigdzie wyjechać :-p

truskawa10017 moja Zuzka też czasami wymiotuje, ale wydaje mi się, że dlatego, że jest takim małym głodomorkiem i czasami chce za dużo zjeść niż może i tak to się właśnie kończy :-p:-p

Ojj dawno nie pisałam :dry: ale u nas tak gorąco, że nawet nie chce mi się usiąść do komputera... :baffled: Zuza coraz więcej się śmieje, coraz więcej "mówi" :-p i zainteresowała ją w końcu karuzela nad łóżeczkiem :-)
Zobacz załącznik 148709

ja wczoraj, zaraz jak sie dowiedzialam to pobiegłam i do moich i do chlopaka rodzicow.
oboje zszokowani, ale wydaje mi sie ze szczesliwi :)

ja stwierdzilam, ze lepiej niech sie dowiedza teraz niz pozniej :)

powiedz rodzica od razu nie oklamuj ich bo jesli dowiedza sie od kogos innego to beda mieli do ciebie zal moze troszke sie zdziwia i zaskocza ale napewno beda sie cieszyc
a co do tesciow to popros chlopaka zeby im powiedzial albo powiedzcie im o ty wspolnie
gartuluje fasolki

Nie nic takiego matosia mi nie powiedzial tylko to co wczesniej napisałam. Mój emilek też tak łapczywie pije ale jakos przez połtorej miesiaca tak pił i nigdy nie wymiotywał dopiero teraz zaczął:/ Bedzie dalej tak wymiotywał to znów pójde i niech mi przepisze to mleko na recepte bo nie bedzie sie biedactwo tak męczyło...

Hej! My niedawno wróciliśmy ze spacerku, póki takiego ukropu nie ma o trzeba posiedzieć na dworku.
Witam nowe mamusie!
Anormalna a po co chcesz taki wątek? Przecież ten właśnie jest dla młodych mam.
Truskawka, a On jak tak często wymiotuje, to się w ogóle najada, żeby się nie odwodnił!

reklama
Witam po kilku dniach przerwy. Troche mi się nie chciało pisac, troche nie miałam czasu.

Widze, że głowne tematy to chodziki i wakacje.

Co do pierwszego to ja ogólnie jestem przeciwnikiem ale nie krytykuje mam które dziecko wsadza. Każdy decyduje sam. U mnie w rodzinie mam przykład i tego jak dziecko niestety źle wyszło na chodzeniu w chodziku i drugi gdzie niby wszystko było ok ale raz przewrócił się z chodzikiem i nabił sobie śliwę.

Co do wakacji to ja raczej w tym roku sie nigdzie nie wybieram no bo brak kasy. trochę szkoda.

Ok. Dziś tak troche ogólnie napisałam ale teraz postaram się zaglądac na bieżąco i Wam też odpisywac.

Pozdrawiam.

Do góry