reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
bardzo ładna ta łazieneczka:tak::tak::tak:

Dzień dobry dziewczynki :tak:
ja juz po badaniu progesteronu i jutro mam wyniki oj ciekawa jestem co to bedzie .... @ nadal nie ma
no rzeczywiscie pokrecony masz cykl na maxa!!daj znac jak wyniki,moze one cos Ci wyjasnia:confused:

Szafirku a Ty kiedy testujesz? I nie przemeczaj sie z tym remontem bo moze ktos juz mieszka w Twoim brzuszku?:-)
ja testowalam wczoraj :-( nastepny test dopiero za miesiac,dzis zaczelam juz plamic,wiec jutro @ sie zacznie,dokladnie jak w zegarku.

a propo mojego wykresu.. dzis rano oczy wytrzeszczylam bo przedwczoraj 36,67 wczoraj 36,64 a dzis 36,8 wiec az test zrobilam ale nic nie wyszlo.. dziwne to strasznie powinna dalej malec na @
moze jeszcze wyjdzie...czekam na jutrzejsza temp.bo owu napewno byla:tak:

jesli faktycznie mialoby sie cos zmienic to bylaby to duza zmiana zawsze u mnie tempka najpierw spadala i dostawalam @ nigdy nie bylo ze spadla i sie podniosla jeszcze na swoj poziom.. moze owulcji jednak nie bylo i dlatego swiruje..
nie swiruj,owu byla,a tescik wyjdzie za pare dni :-p

WITAM:-)
no to robota przed wami:tak:
przed nami to urlop,a robota to przed robotnikami :-p

Witam sie :-)

Testu nie robilam wczoraj, stwierdzilam ze jeszcze poczekam i zrobie w piatek a tu dzisiaj niespodzinka @ sie zjawila po 54 dc :sorry2:
Lilu,wygrywasz w konkurencji na najbardziej nieprzewidywalny cykl :baffled: :-) masakra,jak Ty to ogarniasz,ze tak spokojnie czekasz 54 dni na okres:confused: ja bym psychicznie wymiekla kilka razy.

1.u mnie tez nie lepiej a dzidzius przyjdzie za 1,5mc...my ekipy nie wynajmujemy bo juz jedna u nas robila i skutek jak ponizej po paru latach, a M sie zna i umie, gorzej z czasem i wiem ze do kazdego kladzionego kafelka wklada serce i cieszy sie jak postepuje praca choc narazie bylo klucie i podloga a wc to prowizorka bo go nie ma :-) a mi sie chce co chwile siusiu

2.SPADKIEM mozna nazwac jak spadnie ponizej lini cover line ....

3.hihi juz sie nie moge doczekac kolejnego odcinka...ja jestem jednak szurnieta bo sledze Wasze wykresy: Eve, Olaop, Twoj i chyba Hope no i teraz jeszcze inne dziewczynki widze zakladaja chyla Olesia tez ma :-)

4.Jutro laseczki wizyta, oj juz nie moge sie doczekac jak tam moja szyjkan

5. Ps. PRZEPIS NA KRYSZTAŁKOWCA MOJEGO :
1.no to niezle!co oni Ci to na sline przykleili te plytki?!masakra jakas!!
moj M tez sporo potrafi,w kuchni elektryke sam podlaczal,plytki ukladal,kartongips,ale teraz nie ma czasu na to,a poza tym u nas wieksza robota.dostawianie pomieszczenia,schody,wiec wylewaja slupy,zbrojenia robia i takie tam...
2.to z tego wynika,ze ja nigdy nie mam spadku przed @ :baffled: bo moj kazdy wykres konczy sie na temp.36,87 i pozniej dostaje@ a na poczatku cyklu mam temp.w granicach 36,6
3.to dorzucam i moj wykres :-p dzis tamp.36,87 i juz plamie,wiec standardowo jutro @
4.trzymam kciuki,daj znac,jak wrocisz.
5.skopiowalam,dziekuje :-)

Kroptusiu - widzę, że Ty z naszym Szafirkiem macie podobne gusta, jeżeli chodzi o wystrój łazienki, to taki nowoczesny styl, którego ja nie rozumiem:-D
Kroptusiu,ktos tu sobie z nas zarty stroi,trzeba chyba przelozyc przez kolanko :-p

Witam!
Postanowiliśmy z M. ICSI ...w czwartek do lekarza dowiemy się wszystkiego...a i kupiłam sobie te zioła ojca sroki może coś zadziałają... teraz trzymajcie kciuki by auto szybko się sprzedało...
Szafirku trzymam kciuki za test!
Buziaki dla wszystkich!
jestes niepokonana!!ciesze sie,ze tak szybko podjelas te decyzje.Trzeba isc za ciosem!!trzymam kciuki,aby wszystko poszlo zgodnie z planem!
U mnie po tescie,juz wczoraj mnie dziewczyny pocieszaly.

zaczeam pic ziola takze na migrene i sadze ze moglo sie troszke namieszac i kupa z tego moze wyjsc.. ale juz nie umiem wytrzymac z tą moją głową
a jakie ziolka pijesz na migrene??

Czesc Dziewczynki ja tylko na sekunde z obiecanymi fotkami torta!!! :-)
fiu fiu,az mi glupio,ze ja nic ostatnio nie upieklam.

No tak gapiostwo sie wkradlo. Wikula ty masz taki sam avatarek jak szafirek?? Pomylilam Was :)
nie taki sam :-p tylko prawie taki sam,a prawie robi roznice;-)

Dziekuje dziewczyny za wasze wielkie wsparcie jestescie niesamowite.

Asiq83, Wikulla, Szafirek83, Gosia, PM, Mari27, Eve84, Patrysia86, Zaniepokojona, Kingus, Romka, Andzia_S WIELKI BUZIAK
Rozmawialam z M, po wizycie w klinice okazala sie, ze nie wywine sie przed laparaskopia a to znaczy operacje (za kazdy razem gdy mialam operacje zawsze cos bylo ze mna nie tak) on sie strasznie o mnie boi. Twierdzi, ze powinien miec powtorzone badania nasienia, bo moze nie bedzie potrzeby by mnie ciac. Zobaczymy co sie bedzie dzialo w najblizszych tygodniach. To nie to ze on nie chce poprostu musimy to troche odwlec w czasie. Glupio mi jest, ze nie pomyslalam o jego uczuciach, przeciez nie jest mu lekko ze swiadomoscia, ze ma zle wyniki, ktore wplywaja na nasze staranka.
Zawsze mowie, ze on jest dla mnie najwazniejszy a dzidzia bedzie dopelnieniem naszego zwiazku i uczucia jakim sie dazymy.
jestescie wspaniala para,to widac na kazdym wspolnym zdjeciu,widac ten blysk w oczach,to zrozumienie i milosc.Uwazam,ze Twoj M ma racje,warto poczekac na powtorne badania nasienia M,zanim Cie pokroja...

no jak bym mogla, WAS nigdy!!!!!!!
:-):-):-):-):-)

Dziękuję wam wszystkim jesteście naprawdę wspaniałe!!!!:tak::-)
A dziś dowiedziałam się że moja dobra koleżanka jest w 3 miesiącu tylko nie chciał nic mówić żeby nam nie było przykro... normalnie :zawstydzona/y:...

No coz... chyba kazda z nas to rozumie :zawstydzona/y: Mi sie dzisiaj snilo, ze mojej przyjaciolce z lat mlodosci wyszly dwie kreski, ale ona sie przestraszyla, bo ona nie chciala byc w ciazy i zrobila jeszcze dwa testy i ja z nia jeden i wszystkie wyszly negatywne...

nie wiem może i masz racje ale wiem jedno ze przed ślubem było inaczej a teraz to mam wrażenie jakby coraz więcej z niego samouwielbienia i egoizmu wychodziło

Upolowal Cie to juz sie nie musi starac. Musisz mu pokazac, ze to, ze z nim jestes dzisiaj wcale nie znaczy, ze bedziesz jutro - nie okazuj mu tyle przywiazania, miej swoje sprawy kiedy on ma akurat czas dla Ciebie - niech zobaczy, ze nie jestes na kazde zawolanie, ze musi sie POSTARAC zebys na niego spojrzala.... Wiem, latwo pisac, a trudniej wykonac, ale wiele dziewczyn potwierdzi, ze wlasnie to dziala (choc to trudne, bo przeciez serce mowi nam co innego...).

no ja mowilam tak ogolnie heheh moj tez nie jest rozpieszczony przez mamusie bo akurat ma bardzo spokojna i przemiła mame hehe ale jest nie nauczony tzn byl nienauczony bo ja go nauczylam - dawania prezentow, pamietania o waznych datach... ile ja sie nameczylam zeby go nauczyc...:sorry2: i tez wiem ze mnie kocha najbardziej na swiecie.... wiem to i czuje czasami bardzo :tak::sorry2: w zyciu trzeba isc na kompromisy i sie docierac bo inaczej związek upadnie ... :tak:

Ja mojego tez staram sie uczyc, ale on pamieta przez tydzien, a potem zapomina... Porazka na calej linii
:baffled::szok: O porzadna gre wstepna nawet po tylu latach nie moge sie doprosic :baffled::baffled::baffled::-(

o to super! :-) a mam pytanko jakie mialas objawy tej tobieli ??? bo ja sie boje ze teraz mi ie to przytrafilo! :dry:

nie miałam żadnych objawów oprócz braku @ i II na teście też było brak..poszlam do gina, zrobili USG i wylazla ta torbiel na jajniku

Olu PM co porabiasz dlaczego cie z nami dzis nie ma??

Buziaczki dla wszystkich dziewczynek *****

szukam usilnie pracy i już szlag mnie trafia..ale dzisiaj jestem w wami

mam 30dc i te sutki to mnie od 3 dni tak bolą okropnie ze jak M wczoraj dotknął to aż z bólu podskoczyłam :-D:-D

a może to...?

od dzisiaj zaczynam brac metformax 500 :tak::-) ( kingus wie co to za cudo ;-):-p )

ja też chce wiedzieć co to za cudo???

Odzywamy sie i nadal jstesmy razem ale trzymam go na dystans, niech zrozumie jak mnie zranil tym wszystkiem

i bardzo dobrze, niech sie poprzejmuje i pomartwi tym jak ci jest przykro..moze sie troche ogarnie

Jak narazie to mamy zostac tu do pazdziernika,ale częsciej tu bedziemy jezdzic tak mówił nasz szefuncio:-)A z tego co słyszałam to mamy 50zł za godzine,ale dowiem sie juz niedługo dostalismy od niego juz 500zł na drobne wydatki,ale mysle,że sie tu opłaca pracowac:tak:

to chyba niezle pieniadze beda???

Witam!
Postanowiliśmy z M. ICSI ...w czwartek do lekarza dowiemy się wszystkiego...a i kupiłam sobie te zioła ojca sroki może coś zadziałają... teraz trzymajcie kciuki by auto szybko się sprzedało...
Buziaki dla wszystkich!

trzymam mocno kciuki za wszystko!!! teraz to juz wszystko musi sie udac..

Czesc Dziewczynki ja tylko na sekunde z obiecanymi fotkami torta!!! :-)

mniam mniam...az mialam ochote polizac ekran...

Dziekuje dziewczyny za wasze wielkie wsparcie jestescie niesamowite.

Asiq83, Wikulla, Szafirek83, Gosia, PM, Mari27, Eve84, Patrysia86, Zaniepokojona, Kingus, Romka, Andzia_S

dziekuję pieknie za buziaka!!

co ja bym dała za to żeby wiedzieć że mój M mnie tak mocno kocha jak Twój Ciebie Olesiu ja mam czasem wątpliwości czy on wogóle miał coś przeciwko żebyśmy sie rozstali

oj Kochana...chyba w nos chcesz dostać..skoro jestescie razem i malzenstwem to na pewno mocno cie kocha..zreszta nie wyglada na takiego co by mial zonki kochanej nie kochac!

nie wiem może i masz racje ale wiem jedno ze przed ślubem było inaczej a teraz to mam wrażenie jakby coraz więcej z niego samouwielbienia i egoizmu wychodziło

zawsze po slubie jest inaczej..mezczyzna wie ze zdobyl juz swojuego kroliczka i troche osiada na laurach...u nas tez tak jest wiec sie nie martw..

Moj tez nie byl wylewny, ale nauczyl sie ode mnie. To ja przyzwyczailam go do mowienia DOBRANOC KOCHANIE, buziaki na dowidzenia i na dziendobry. Ja zostawiam mu wiadomosci na karteczkach, wysylam SMS. Z czasem zaczol robic podobnie, ale jeszcze zdaza mu sie walnac gafe z moimi urodzinami (prezentami), Valentynkami itp. Nie zapominaj, ze oni sa jak dzieci, trzeba ich nauczyc penych rzeczy, dla nich nie wszystko jest tak oczywiste jak dla nas.

ja mam tak samo..przetrenowalam swojego meza i sam nauczyl sie wysylac smsy, dawac buzi i mowic dobranoc :))) a moje "swiateczne" dni zapisalam mu w komorce jako przypomnienie

przepraszam dziewczyny znów zaczynam zanudzać własnymi problemami

zanudzaj :) uwielbiam twoje marudzenie :)))

do rana na kawce - pa

no i ja z kawa czekam a ciebie nie ma :)

ufff...ale się opisałam :) ja mam pytanie..mam teraz 24dc z 31 i plamienie takie bardzo delikatne..co to może byc?po owulacji już jestem, w poniedziałek endometrium miało 3mm - czyli nie fasolka...

Ostatnia edycja:
Siemacie Baboki w ten zajebiście piękny dzień:):)
Najpierw wpadłam się przywitać. bo jak zobaczyłam to ile od poniedziałku napisałyscie to aż mnie w pupie strzykneło:D:D o Matulo....Kropeczka szalała na pewno ale może i Jasniewielmożna sie pojawiła??
Melduje ze wczoraj byłam u ginki z wynikami. Moje Jajowodziki po HSG bezbłędne żadnego labirynta.
Wyniki LH i FSH są gites. Najważniejsze żeby LH nie było większe niż FSH (bo wtedy PCO) a u mnie jest mniejsze. Przepisała mi tylko siakieś tablety na wzmocnie owulki...ale mam nadzieję ze mi sie nie przydadza już:)
Jakies nowe fasole?? Co z Martynką i Wikulą???, bo za nim to czytał to....
Całuski tyfuski, spadam czytać...

reklama
czemu mi się dodały jakieś mordencje na dole....Chciałam tylko jedną...

zostaw słodkie są:-)

i ja się witam - do pracy mam na 12 to myślę sobie - wpadnę do Was:tak:

Bernadko - na pewno Cię kocha tylko nie okazuje tego tak jak powinien - dziewczyny mają rację - do ślubu (i łóżka) zaciągnął i teraz traktuje jak własność - och, faceci:no:
ja żeby M miał mniej pamiętania wzięłam ślub w moje imieniny - zawsze jest szansa, że sobie coś przypomni;-)

Buziaki dla Was i miłego dnia****

Do góry