gosia:)
z nadzieją w przyszłość
mnie tez teraz juz sie tak nie chce spac:-ja "juz" jestem,nadrabiam zaleglosci,jak zwykle w nocy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie tez teraz juz sie tak nie chce spac:-ja "juz" jestem,nadrabiam zaleglosci,jak zwykle w nocy![]()
bardzo ładna ta łazieneczka![]()
no rzeczywiscie pokrecony masz cykl na maxa!!daj znac jak wyniki,moze one cos Ci wyjasniaDzień dobry dziewczynki
ja juz po badaniu progesteronu i jutro mam wyniki oj ciekawa jestem co to bedzie .... @ nadal nie ma
ja testowalam wczoraj :-( nastepny test dopiero za miesiac,dzis zaczelam juz plamic,wiec jutro @ sie zacznie,dokladnie jak w zegarku.Szafirku a Ty kiedy testujesz? I nie przemeczaj sie z tym remontem bo moze ktos juz mieszka w Twoim brzuszku?:-)
moze jeszcze wyjdzie...czekam na jutrzejsza temp.bo owu napewno byla
a propo mojego wykresu.. dzis rano oczy wytrzeszczylam bo przedwczoraj 36,67 wczoraj 36,64 a dzis 36,8 wiec az test zrobilam ale nic nie wyszlo.. dziwne to strasznie powinna dalej malec na @
nie swiruj,owu byla,a tescik wyjdzie za pare dnijesli faktycznie mialoby sie cos zmienic to bylaby to duza zmiana zawsze u mnie tempka najpierw spadala i dostawalam @ nigdy nie bylo ze spadla i sie podniosla jeszcze na swoj poziom.. moze owulcji jednak nie bylo i dlatego swiruje..
przed nami to urlop,a robota to przed robotnikamiWITAM:-)
no to robota przed wami![]()
Lilu,wygrywasz w konkurencji na najbardziej nieprzewidywalny cyklWitam sie :-)
Testu nie robilam wczoraj, stwierdzilam ze jeszcze poczekam i zrobie w piatek a tu dzisiaj niespodzinka @ sie zjawila po 54 dc![]()
1.no to niezle!co oni Ci to na sline przykleili te plytki?!masakra jakas!!1.u mnie tez nie lepiej a dzidzius przyjdzie za 1,5mc...my ekipy nie wynajmujemy bo juz jedna u nas robila i skutek jak ponizej po paru latach, a M sie zna i umie, gorzej z czasem i wiem ze do kazdego kladzionego kafelka wklada serce i cieszy sie jak postepuje praca choc narazie bylo klucie i podloga a wc to prowizorka bo go nie ma :-) a mi sie chce co chwile siusiu
2.SPADKIEM mozna nazwac jak spadnie ponizej lini cover line ....
3.hihi juz sie nie moge doczekac kolejnego odcinka...ja jestem jednak szurnieta bo sledze Wasze wykresy: Eve, Olaop, Twoj i chyba Hope no i teraz jeszcze inne dziewczynki widze zakladaja chyla Olesia tez ma :-)
4.Jutro laseczki wizyta, oj juz nie moge sie doczekac jak tam moja szyjkan
5. Ps. PRZEPIS NA KRYSZTAŁKOWCA MOJEGO :
Kroptusiu,ktos tu sobie z nas zarty stroi,trzeba chyba przelozyc przez kolankoKroptusiu - widzę, że Ty z naszym Szafirkiem macie podobne gusta, jeżeli chodzi o wystrój łazienki, to taki nowoczesny styl, którego ja nie rozumiem
jestes niepokonana!!ciesze sie,ze tak szybko podjelas te decyzje.Trzeba isc za ciosem!!trzymam kciuki,aby wszystko poszlo zgodnie z planem!Witam!
Postanowiliśmy z M. ICSI ...w czwartek do lekarza dowiemy się wszystkiego...a i kupiłam sobie te zioła ojca sroki może coś zadziałają... teraz trzymajcie kciuki by auto szybko się sprzedało...
Szafirku trzymam kciuki za test!
Buziaki dla wszystkich!
a jakie ziolka pijesz na migrene??zaczeam pic ziola takze na migrene i sadze ze moglo sie troszke namieszac i kupa z tego moze wyjsc.. ale juz nie umiem wytrzymac z tą moją głową
fiu fiu,az mi glupio,ze ja nic ostatnio nie upieklam.Czesc Dziewczynki ja tylko na sekunde z obiecanymi fotkami torta!!! :-)
nie taki samNo tak gapiostwo sie wkradlo. Wikula ty masz taki sam avatarek jak szafirek?? Pomylilam Was![]()
jestescie wspaniala para,to widac na kazdym wspolnym zdjeciu,widac ten blysk w oczach,to zrozumienie i milosc.Uwazam,ze Twoj M ma racje,warto poczekac na powtorne badania nasienia M,zanim Cie pokroja...Dziekuje dziewczyny za wasze wielkie wsparcie jestescie niesamowite.
Asiq83, Wikulla, Szafirek83, Gosia, PM, Mari27, Eve84, Patrysia86, Zaniepokojona, Kingus, Romka, Andzia_S WIELKI BUZIAK
Rozmawialam z M, po wizycie w klinice okazala sie, ze nie wywine sie przed laparaskopia a to znaczy operacje (za kazdy razem gdy mialam operacje zawsze cos bylo ze mna nie tak) on sie strasznie o mnie boi. Twierdzi, ze powinien miec powtorzone badania nasienia, bo moze nie bedzie potrzeby by mnie ciac. Zobaczymy co sie bedzie dzialo w najblizszych tygodniach. To nie to ze on nie chce poprostu musimy to troche odwlec w czasie. Glupio mi jest, ze nie pomyslalam o jego uczuciach, przeciez nie jest mu lekko ze swiadomoscia, ze ma zle wyniki, ktore wplywaja na nasze staranka.
Zawsze mowie, ze on jest dla mnie najwazniejszy a dzidzia bedzie dopelnieniem naszego zwiazku i uczucia jakim sie dazymy.
:-):-):-):-):-)no jak bym mogla, WAS nigdy!!!!!!!
nie,testowalam wczoraj,dzis juz plamie,wiec jutro @mnie tez teraz juz sie tak nie chce spac:--
-( a ty testujesz jakos teraz??
przykro mi - ja juz zmykam do rana na kawce - panie,testowalam wczoraj,dzis juz plamie,wiec jutro @
wrzucam wykresik
DOBRANOC
Dziękuję wam wszystkim jesteście naprawdę wspaniałe!!!!:-)
A dziś dowiedziałam się że moja dobra koleżanka jest w 3 miesiącu tylko nie chciał nic mówić żeby nam nie było przykro... normalnie...
nie wiem może i masz racje ale wiem jedno ze przed ślubem było inaczej a teraz to mam wrażenie jakby coraz więcej z niego samouwielbienia i egoizmu wychodziło
no ja mowilam tak ogolnie heheh moj tez nie jest rozpieszczony przez mamusie bo akurat ma bardzo spokojna i przemiła mame hehe ale jest nie nauczony tzn byl nienauczony bo ja go nauczylam - dawania prezentow, pamietania o waznych datach... ile ja sie nameczylam zeby go nauczyc...i tez wiem ze mnie kocha najbardziej na swiecie.... wiem to i czuje czasami bardzo
w zyciu trzeba isc na kompromisy i sie docierac bo inaczej związek upadnie ...
![]()
o to super! :-) a mam pytanko jakie mialas objawy tej tobieli ??? bo ja sie boje ze teraz mi ie to przytrafilo!
Olu PM co porabiasz dlaczego cie z nami dzis nie ma??
Buziaczki dla wszystkich dziewczynek *****
mam 30dc i te sutki to mnie od 3 dni tak bolą okropnie ze jak M wczoraj dotknął to aż z bólu podskoczyłam![]()
od dzisiaj zaczynam brac metformax 500:-) ( kingus wie co to za cudo ;-)
)
Odzywamy sie i nadal jstesmy razem ale trzymam go na dystans, niech zrozumie jak mnie zranil tym wszystkiem
Jak narazie to mamy zostac tu do pazdziernika,ale częsciej tu bedziemy jezdzic tak mówił nasz szefuncio:-)A z tego co słyszałam to mamy 50zł za godzine,ale dowiem sie juz niedługo dostalismy od niego juz 500zł na drobne wydatki,ale mysle,że sie tu opłaca pracowac![]()
Witam!
Postanowiliśmy z M. ICSI ...w czwartek do lekarza dowiemy się wszystkiego...a i kupiłam sobie te zioła ojca sroki może coś zadziałają... teraz trzymajcie kciuki by auto szybko się sprzedało...
Buziaki dla wszystkich!
Czesc Dziewczynki ja tylko na sekunde z obiecanymi fotkami torta!!! :-)
Dziekuje dziewczyny za wasze wielkie wsparcie jestescie niesamowite.
Asiq83, Wikulla, Szafirek83, Gosia, PM, Mari27, Eve84, Patrysia86, Zaniepokojona, Kingus, Romka, Andzia_S
WIELKI BUZIAK
co ja bym dała za to żeby wiedzieć że mój M mnie tak mocno kocha jak Twój Ciebie Olesiu ja mam czasem wątpliwości czy on wogóle miał coś przeciwko żebyśmy sie rozstali
nie wiem może i masz racje ale wiem jedno ze przed ślubem było inaczej a teraz to mam wrażenie jakby coraz więcej z niego samouwielbienia i egoizmu wychodziło
Moj tez nie byl wylewny, ale nauczyl sie ode mnie. To ja przyzwyczailam go do mowienia DOBRANOC KOCHANIE, buziaki na dowidzenia i na dziendobry. Ja zostawiam mu wiadomosci na karteczkach, wysylam SMS. Z czasem zaczol robic podobnie, ale jeszcze zdaza mu sie walnac gafe z moimi urodzinami (prezentami), Valentynkami itp. Nie zapominaj, ze oni sa jak dzieci, trzeba ich nauczyc penych rzeczy, dla nich nie wszystko jest tak oczywiste jak dla nas.
przepraszam dziewczyny znów zaczynam zanudzać własnymi problemami
do rana na kawce - pa
czemu mi się dodały jakieś mordencje na dole....Chciałam tylko jedną...