BlackWizard
Fanka BB :)
A mój mąż desperat chodzi co chwile edukować Julkę i powtarza jej w kółko "ta ta ta ta ta"
A jak Jula powie mama to obrażony stwierdza, że to wcale nie brzmi jak mama 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przesłałam na zamknięty zdjęcia.Kasia będę wdzięczna za pomoc i wspkazówki :-);-)
my chodzimy do poradni reh ale niestety kolejki sa tak nieziemskie że mamy planowane wizyty raz na 2 miesiącea karolka nie kwalifikuje się na rehabilitacje ciągłe więc nie mamy co marzyć o wizytach częstrzych
w kazdym razie kasiu napisz mi jak często i jak długo ćwiczysz ze swoją dzidzią bo ja staram się ćwiczyć z karolką min pół godziny dziennie ale powiem szczerze że czasami nie daje rady (tzn karolka strajkuje i nie chce cwiczyć)
Hehe, dobre...a wczoraj dziadek dal jej do rąk (i nóg) stara ulotkę z tesco - o matkoooo co się działo - w drabiazgi poszła gazetka:-), ale najlepsze, że Ola nagle powiedziała "azeta" - nie wiem jak to mozliwe, ale jednak....Przypadek pewnie!