reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzieki ze też mnie lubisz, ja Ciebie nawet bardzo, bardzo lubię, nie odchodź, pisz co tam u Was
no chociaż ktoś mnie lubi, a z na serducho ciepło sie zrobiło:tak::tak:
a u nas skwar niesamowity, ja już mam dość tych upałów, ile można się smażyć
ledwo skończyłam to zajedzie z prymusem, dobrze ze mała śpi
idę jakiś obiadek szykować

no chociaż ktoś mnie lubi, a z na serducho ciepło sie zrobiło:tak::tak:
a u nas skwar niesamowity, ja już mam dość tych upałów, ile można się smażyć
ledwo skończyłam to zajedzie z prymusem, dobrze ze mała śpi
idę jakiś obiadek szykować
No to miłego szykowania obiadku
Ja zaraz zawijam na zakupy i do domku, szykowac cos na przyjęcie gosci

Nikt mnie tu nie lubi, obraziłam sie
ja cie lubie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kobity jaki skwar i patelnia na dworze!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:

bylam juz w tym obi kuzwa i sie wkurzylam gdyz jutro ma przyjsc facet montowac kuchnie a blat mi dopiero moga w sobote przywiezc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:

aaaaaaaaaaa i dzis sie zorientowalam ze na wczorajszym spacerku fifi zgubila maskotke tygryska:-:)-:)-:)-:)-:)-(

szałłłłłłł dziki szałłłłłłłłłłłłł:baffled::baffled::baffled:

reklama
Dzień doberek,
tęsknicie już czy jeszcze?bo jak nie to spadam:-D
nie no żartuje, mnie coś czasu znów brakuje, i z wami nie wyrabiam:tak:
może wieczorem nadrobię, jak wszystkie spać pójdą:-D:tak:, bo teraz to zero szans

Pozdrawiamy więc cieplutko wszystkie mamusie i pociechy, i ślicznie dziękujemy za wszystkie komentarzyki na nk i te w galerii,
buźki

Do góry