reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No nie jak ja mam w robocie chwile czasu i mogłabym sie poudzielac, to cisza jak makiem zasiał, tylko sobie pójdę, to zaczną skrobac i skrobac, a ja już chyba nie nadrobię, bo goscie trochę posiedzą i nie bedzie czasu

dzien dobry....ja dopiero teraz bo niemezowy na chacie razem z nami:-D;-) i opoznienie mam wielke:-D:-D...nocka....mały zasnal 20.45 o 00.10 obudzil sie z rykiem nic nie pomagalo,lulkanie,glaskanie,spiewanie,mimo ze zjadl 220 ml kaszki na noc nie chcialam juz mu dawac wiecej....i dalam mu ten proszek na zabki co polecila natalka juz go wczoraj zakupilam....no ale butle i tak wywalczyl bo on nic nie chce pic:no::no:....wcial 140 ml i zasnal....bez pobudek pospal do 4.20....(proszek dziala bo normalnie budzil sie co 15 min:wściekła/y:)i zas powtorka z rozrywki...tak nie tak nie...o 5.30 dostal mleko ale swirowal do 7.30:wściekła/y: zasnal u mamci na rekach bo u taty nie chcial...:-D:szok:i obudzilismy sie o 10....niech juz sie to skonczy...

Wszystkiego naj naj najcudowniejszego i najpiekniejszego dla naszej cuudwonej malusio-dużej już Partycji :*:*:* buziaczków tysace kochaniutka nasza iskierko:*

i my i my sie podpinamy.....

no co prawda to prawda ale spanie ty on kocha tak obliczylam ze w dzien przesypia 4-5 godzin i cala noc od 20 do 9 rano :szok::szok:

łoooooooooooooooo jerunie.............................................Co Ty robisz w ten czas.....???????????ja bym z nudow padla.....:-D:tak::szok:

Hej :-)

U nas taki upał, że nie ma gdzie się schować :wściekła/y:.
Mały zsnął ale co chwilkę sie budzi no normalnie nie wyrabiam, a marudny taki, że nie mam juz sił.
Pyciorku mój tez się budzi w nocy i ja nie licze na zaden cud. Mysle, że chociaz dostałby kaszkę to i tak będzie się mi budził ( kaszki nie chce pić ) i z moim szczęściem potrwa to pewnie do 5 roku zycia :no:, a na dodatek od jakiegos czasu nie ważne o której zaśnie to i tak obudzi się o 6:00 ... bosheeee . Jak był mniejszy to mi się tak nie budził na jedzonko jak teraz. Pierwsza pobudka dzisiaj była o 1:40 , druga o 4:50 no i o 6:00 juz w pełni życia.

Jutro mój GAMO ma wolne, i jedziemy pozałatwiać trochę spraw ze slubem związanych, typu fotograf, ciasta, tort, obrączki i suknia ( moze coś wreszczie mi się spodoba :-(), jeszcze zaproszenia ale z tym to nie mam zielonego pojecia gdzie jechac po nie :-(.
mam nadzieję, że jutro będzie trochę chłodniej, bo się ugotujemy w tym samochodzie ,a juz sobie wyobrazam przeprawę z małym... to marudzenie ... bosheeeee.

No i Ł

Sto lat dla Pati

oray wsyzstkiego najlepszego dla tausia Mariczki

Ostatnia edycja:
alez kochana ja Cie lubie ale nadrabiałam kolejne watki...troszke mi sie tego nazbierało przez te babska przebrzydłe:-D
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ja Ciebie też lubie

Jutro mój GAMO ma wolne, i jedziemy pozałatwiać trochę spraw ze slubem związanych, typu fotograf, ciasta, tort, obrączki i suknia ( moze coś wreszczie mi się spodoba :-(), jeszcze zaproszenia ale z tym to nie mam zielonego pojecia gdzie jechac po nie :-(.
mam nadzieję, że jutro będzie trochę chłodniej, bo się ugotujemy w tym samochodzie ,a juz sobie wyobrazam przeprawę z małym... to marudzenie ... bosheeeee.
No o ciężki dzionek przed Toba, ale moze nie będzie tak źle
A patrzyłas za zaproszeniami na allegro
Moja siostra bierze ślub 19 września i zamawiała na allegro, sa fajne, ale niestety nie będę miała na pamiątkę, bo miałam w torbie od wózka, torba poszła do prania razem z zaproszeniem:zawstydzona/y::wściekła/y:

reklama
Do góry