blizniaki2000
Fanka BB :)
No to dawaj Go tu szybko, bo przyjeżdzają goście, to przyda mi sie pomoc w kuchni:-)Mowisz i maszJa nie Landryna-samolub
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dawaj Go tu szybko, bo przyjeżdzają goście, to przyda mi sie pomoc w kuchni:-)Mowisz i maszJa nie Landryna-samolub
![]()
Zapomniałam, wszystkiego naj, naj dla Twojego Misiaka
Wszystkiego naj naj najcudowniejszego i najpiekniejszego dla naszej cuudwonej malusio-dużej już Partycji :*:*:* buziaczków tysace kochaniutka nasza iskierko:*
no co prawda to prawda ale spanie ty on kocha tak obliczylam ze w dzien przesypia 4-5 godzin i cala noc od 20 do 9 rano![]()
Nikt mnie tu nie lubi, obraziłam sie
alez kochana ja Cie lubie ale nadrabiałam kolejne watki...troszke mi sie tego nazbierało przez te babska przebrzydłe![]()
No o ciężki dzionek przed Toba, ale moze nie będzie tak źleJutro mój GAMO ma wolne, i jedziemy pozałatwiać trochę spraw ze slubem związanych, typu fotograf, ciasta, tort, obrączki i suknia ( moze coś wreszczie mi się spodoba :-(), jeszcze zaproszenia ale z tym to nie mam zielonego pojecia gdzie jechac po nie :-(.
mam nadzieję, że jutro będzie trochę chłodniej, bo się ugotujemy w tym samochodzie ,a juz sobie wyobrazam przeprawę z małym... to marudzenie ... bosheeeee.
Nikt mnie tu nie lubi, obraziłam sie