reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pati bardzo bardzo bardzo dziekuje za życzenia i przesyła cioteczkom buziaki ;-*

Wyrodna matka (czyli ja :zawstydzona/y::szok: ) własnie miała złozyc wszystkim solenizantom zyczonka, gdy podczas nadrabiania watku głównego zorientowała sie ze swietuje jej wlasna córcia :szok::szok:;-)

Upał u nas masakryczny, Pati w wózku spi w pzredpokoju bo u nas najchłodniej na klatce schodowej jest ale i tak miała cała glowke mokra z potu:shocked2:
przez ta pogode chyba Tomek jeszcze bardziej nieznosny niz zwykle zabrałam mu playstation do konca wakacji tak mnie wk..ł

reklama
Pati bardzo bardzo bardzo dziekuje za życzenia i przesyła cioteczkom buziaki ;-*

Wyrodna matka (czyli ja :zawstydzona/y::szok: ) własnie miała złozyc wszystkim solenizantom zyczonka, gdy podczas nadrabiania watku głównego zorientowała sie ze swietuje jej wlasna córcia :szok::szok:;-)

Upał u nas masakryczny, Pati w wózku spi w pzredpokoju bo u nas najchłodniej na klatce schodowej jest ale i tak miała cała glowke mokra z potu:shocked2:
przez ta pogode chyba Tomek jeszcze bardziej nieznosny niz zwykle zabrałam mu playstation do konca wakacji tak mnie wk..ł

my tez my tez skladamy zyczonka Patusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

Mopku ja tez jestem z tych wyrodnych matek co zapominaja o miesiecznicach wlasnego dziecka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Napewno będziesz super wyglądac, jak zawsze zresztą.

Niewdzięcznica
Pożycz mi swojego, nawet będę go zagadywac, jak będzie stał przy garach

Od kilku dni mam te takie przemyślenia i myślę sobie jakie te zycie jest głupie.
W niedzielę zabił się na motorze młody chłopak 31 lat, miał dwóch synków, nawet nie chcę sobie wyobrażac co czuje jego żona i te dzieciaki,
Ja tylko znałam go z widzenia i byl kilka razy u mnie w pracy, nawet w tamten piątek był po odbiór towaru, a w niedzielę już nie żył, dziwnie mi jakoś z tym.

Patusiu, zdrówka, szczęścia, pomyślności

Dzięki kochana. Acha, ja też Cię lubię ;-)

hej a moze bysmy sie spotkaly na pietrynie????;-);-) ja mam teraz strasznie daleko do zoo :-( a przez najblizsze 2 wekendy niestety nie moge ale w tygodniu jestem dostepna:tak::tak::tak: a mam sprawe do zalatwienia tam i bysmy zaliczyly spotkanko i jakies lody i kawusie:tak::tak::tak::tak: proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moze byc piotrkowska????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: np w poniedzialek???????:-p:-p:-p:-p

super!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D to trzeba jeszcze dogadac czy dziewczynom pasuje poniedzialek i piotrkowska

nikado i xpatrysiu co wy na to?????

heheh chyba zauwaza:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

tygrysku, ja bardzo chętnie, tylko mój G pracuje od poniedziałku do środy od 6 do 18:15, więc zanim by po mnie przyjechał do Konstantynowa, to byłoby na pewno późno. A może czwartek???? Bo G pracuje do 14:15. Może być Piotrkowska. Pasuje Wam???? Mam wielką nadzieję, ze tak :tak:

Jeszcze my:

XPATRYSIU: sukienka cudowna,buty i szal super-extra,bedziesz na tym weselu lsnila jak....odmiana alotropowa wegla,ktora krystalizuje sie w ukladzie regularnym,w klasie tetraedrycznej....czyli-DIAMENT:-D:-D:-D

dziękuję, aż się zaczerwieniłam :zawstydzona/y:

Moim zdaniem śliczne.

A ja właśnie skończyłam sprzątać chałupę i jestem padnięta. Dobrze, ze Olek dziś znów u teściowej :-) Jutro mamy gości-przyjeżdżają mi przyjeciele z Kielc, oj będzie się działo....

tygrysku, ja bardzo chętnie, tylko mój G pracuje od poniedziałku do środy od 6 do 18:15, więc zanim by po mnie przyjechał do Konstantynowa, to byłoby na pewno późno. A może czwartek???? Bo G pracuje do 14:15. Może być Piotrkowska. Pasuje Wam???? Mam wielką nadzieję, ze tak :tak:
..
moze byc czwartek:tak::tak::tak::tak::tak: a o ktorej godzinie??????? lilac i nikado jestescie??????:-D:-D:-D:-D

czesc lasencje!!
musze Was nadrobic,ale to w innej karcie...a tylko chcialam napisac ze i my dolaczamy do grona upadnietych,upadnietych czytac,nie upadlych:szok::-D
I stalo sie:baffled:Marys spadla z wyra:szok:Podczas gdy ja usiadlam do kompa doladowac sobie telefon,majac ja za plecami i myslac ze sytuacja pod kontrola...
A nagle,bach i Mery lezy obok mojej nogi:errr:...
Poplakala chwilke,ale nie przerazajaco jakos...
I teraz mam wyrzuty sumienia....w druga strone:szok::szok:
Stwierdzilam ze upadkow bedzie bardzo duzo i w zwiazku z tym ze mala sie smieje i jej zycie domowe toczy sie dalej jak toczylo,wiec sie nie przejmuje...:szok:
Chyba jestem wyrodna matka,troche wyrodna w kazdym razie,ale na tyle wyrodna zeby teraz siedziec spowrotem przy kompie.....:oo2::oo2:....:-D

czesc lasencje!!
musze Was nadrobic,ale to w innej karcie...a tylko chcialam napisac ze i my dolaczamy do grona upadnietych,upadnietych czytac,nie upadlych:szok::-D
I stalo sie:baffled:Marys spadla z wyra:szok:Podczas gdy ja usiadlam do kompa doladowac sobie telefon,majac ja za plecami i myslac ze sytuacja pod kontrola...
A nagle,bach i Mery lezy obok mojej nogi:errr:...
Poplakala chwilke,ale nie przerazajaco jakos...
I teraz mam wyrzuty sumienia....w druga strone:szok::szok:
Stwierdzilam ze upadkow bedzie bardzo duzo i w zwiazku z tym ze mala sie smieje i jej zycie domowe toczy sie dalej jak toczylo,wiec sie nie przejmuje...:szok:
Chyba jestem wyrodna matka,troche wyrodna w kazdym razie,ale na tyle wyrodna zeby teraz siedziec spowrotem przy kompie.....:oo2::oo2:....:-D

Ojej, dobrze że Maryś cała i zdrowa :tak: Może w końcu przestanie krzyczeć :baffled: żarcik, oczywiście... Dobrze, że nic powaznego się nie stało.

reklama
Do góry