reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wiem kochana!
Też się z tego cieszę bo razem jest raźniej! Normalnie jestem taka podekscytowana!
Już nie mogę się doczekać... ale miesiąc szybko zleci!
A ty kiedy zaczynasz?

Ja oficjalnie zaczynam 5.08. 10 mam wizyte, na ktorej powiedza mi wszystko o lekach i naucza robic zastrzyki. Ok. 22.08 dostane pierwszy wiciszacz - Buserelinem lub Nafarelinem. 02.09 zaczynam stymulacje Menopurem i Gonalem. A ok. 14.mam miec biopsje jajeczek i po ok. 3 dniach transfer:szok::szok::szok: Jestem w mega stresie ale przy tym bardzo szczesliwa :-D:-):-D
Z tego co mi sie wydaje, Lolitka chyba zaczyna jeszcze wczesniej niz ja:-D

Siema Dzeni :)

Ja oficjalnie zaczynam 5.08. 10 mam wizyte, na ktorej powiedza mi wszystko o lekach i naucza robic zastrzyki. Ok. 22.08 dostane pierwszy wiciszacz - Buserelinem lub Nafarelinem. 02.09 zaczynam stymulacje Menopurem i Gonalem. A ok. 14.mam miec biopsje jajeczek i po ok. 3 dniach transfer:szok::szok::szok: Jestem w mega stresie ale przy tym bardzo szczesliwa :-D:-):-D
Z tego co mi sie wydaje, Lolitka chyba zaczyna jeszcze wczesniej niz ja:-D

Siema Dzeni :)
no Lolitka zaczyna 5.08 a ja 13.08 u mnie protkół bez wyciszenia...

Też trzymam za Was wszystkie kciuki dziewczyny :-) postanowiłam dołączyć się do waszej dyskusji. Za 1,5 tygodnia robię sobie badania pierwszych hormonów, ponieważ podejrzewają podwyższony poziom prolaktyny. Chyba przez to leci mi biała wydzielina z piersi (na dodatek więcej niż parę kropek) Chciałam się starać 1 miesiąc o dzidziusia, ale zapowiada się ciężka batalia :baffled: A temperatura cały czas na bardzo zbliżonym poziomie. Ciekawe, co dalej się rozwinie.

reklama
mi jak najbardziej nie przeszkadza temat ivf....nawet jestem za.....bo jesli mozna se w jakis sposob pomoc to czemu nie......
tak przy okazji ...ja juz po tesciorze
suwaczek spozniony o dwa dni....hihihi...blondynka nie umie go poprawic

Do góry