reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kajka, gratuluje pierwszego ząbka Mary, teraz to już z górki

Tygrysku, Kaja dołączam do Waszego grona, ja też mamucha wyrodniucha:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Czekam na gosci, za chwilę mają być i nie moglam sie oprzec zeby zerknąć jeszcze co słychać, to jest NAŁÓG:zawstydzona/y:

Hej Lasencje:-)

U nas w pokoju jest 30 stopni Celcjusza:szok::szok::szok::szok::szok: ja już wariuję od tych upałów a Bianka jeszcze bardziej:no::no: U Was też tak gorąco??
Nie zaglądałam wcześniej,bo miałam jakiś dzisiaj napięty dzień- przed chwilą mała padła i dopiero znalazłam czas dla siebie i dla Was kochane;-)
pędzę czytać co naskrobałyście;-)

Wszystkiego Najlepszego dla Patrysi, dużo zdróweczka i samych radosnych dni;-);-);-)
Landryneczko jak fajnie,że spotkasz się w końcu z siostrzyczką ;-)
Kana to smutne zobaczyć taki widok, ja też myślę w takich chwilach o bliskich i płaczę:-(
Xpatrysiax gratuluję nocki, oby tak już zostalo;-)no i dawaj fotki kreacji na wesele-oczywiście na Tobie:-):-)
Landryneczko Twój Aluś to ma spanie:-D:-D super,bo masz sporo czasu dla siebie
Lilac ja tez o co poproszę mojego wiecznie słyszę -"zaraz" a to "zaraz" czasami trwa miesiącami:wściekła/y:
Kana niezła cwaniara z twojej Mari- skubianiec mały:-D:-D:-D a jaka szprytna:tak::tak::-) nie raz was jeszcze zaskoczy;-)no i przy okazji spełnienia marzeń i wszystkiego najjjjjjjj dla Twojej połóweczki:-)
Pyciolu bidulo wykończysz sie nam:-:)-(
Blizniaki ja Cie lubię:-):-):-)
Tygrysku życzę wam aby maskotka się znalazła
Kaja chyba każdą z nas czeka upadek dziecka :-:)-( aż się boję, aby tylko nic się nie stało, no i gratulujemy ząbala;-);-)

Mam małego dołka , bo zauważyłam ,że ostatnio nie mam nerwów do Bianki przez te jej krzyki z byle powodu(krzyki to mało powiedziane nazwałabym to darciem w niebogłosy:wściekła/y: jakby kto ją zazynał) i kilka razy na nią krzyknęłam....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: teraz jest mi głupio i przykro jaką zła matkę ma moja kruszyna:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: muszę uzbroić się w cierpliwość a zawsze miałam z tym problemy:-:)-(
no nic pouciekalyście jak przyszłam , więc spadam:zawstydzona/y: czytać dalej:-)

Hej Lasencje:-)

U nas w pokoju jest 30 stopni Celcjusza:szok::szok::szok::szok::szok: ja już wariuję od tych upałów a Bianka jeszcze bardziej:no::no: U Was też tak gorąco??
Nie zaglądałam wcześniej,bo miałam jakiś dzisiaj napięty dzień- przed chwilą mała padła i dopiero znalazłam czas dla siebie i dla Was kochane;-)
pędzę czytać co naskrobałyście;-)

https://www.babyboom.pl/forum/grudniowe-mamy08-f258/ciazowe-brzuszki-i-nasze-buzki-albumik-16821/

Czy o to Ci chodziło ?

Edee teraz dopiero obejrzałam Twoje foty i jestem pod wielkim wrażeniem, poprostu jak w bajce... i ten grzybek-coś pięknego:tak::tak::tak:
Xpatrysiax - kreacja bomba, ślicznie w niej wyglądasz -choć ja wolałabym coś latexowego:-p:-p:-p:-D:-D:-D

reklama
Do góry