reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam!!
Wszystkiego najcudowniejszego dla patusi

tygryskuś jesteś tam?? Mam pytako, czy wy robicie remont?? W mieszkanku czy domku?? I co generalnie robicie?? Bo my kupili domek i też się urządzamy, to może będę miała kilka pytań :tak:

reklama
heheh to ja bym byla o 16 super, tez sie ciesze ze wreszcie sie spotkamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D bo wybieralysmy sie na to spotkanie od stycznia chyba:-D:-D:-D:-D:-D

To super. A spotykamy się z facetami czy bez??? I może lepiej o 16:30 (bo mój G często się spóźnia z pracy do domu...). Tylko napisz gdzie, bo ja nie znam Piotrkowskiej, to mnie mój chlop przyprowadzi na miejsce :-)

chyba przestanie bo wlasnie wystukalam jej kla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na dole po prawej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

GRATULACJE!!!

czesc lasencje!!
musze Was nadrobic,ale to w innej karcie...a tylko chcialam napisac ze i my dolaczamy do grona upadnietych,upadnietych czytac,nie upadlych:szok::-D
I stalo sie:baffled:Marys spadla z wyra:szok:Podczas gdy ja usiadlam do kompa doladowac sobie telefon,majac ja za plecami i myslac ze sytuacja pod kontrola...
A nagle,bach i Mery lezy obok mojej nogi:errr:...
Poplakala chwilke,ale nie przerazajaco jakos...
I teraz mam wyrzuty sumienia....w druga strone:szok::szok:
Stwierdzilam ze upadkow bedzie bardzo duzo i w zwiazku z tym ze mala sie smieje i jej zycie domowe toczy sie dalej jak toczylo,wiec sie nie przejmuje...:szok:
Chyba jestem wyrodna matka,troche wyrodna w kazdym razie,ale na tyle wyrodna zeby teraz siedziec spowrotem przy kompie.....:oo2::oo2:....:-D

kajka ja chyba tez jakos tak stwierdzilam ze malo czula jestem matka fifi sie np przewroci na podlodze a ja coz no mysle sobie nie pierwszy i nie ostatni raz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(

Witam!!
Wszystkiego najcudowniejszego dla patusi

tygryskuś jesteś tam?? Mam pytako, czy wy robicie remont?? W mieszkanku czy domku?? I co generalnie robicie?? Bo my kupili domek i też się urządzamy, to może będę miała kilka pytań :tak:

kupilismy mieszkanko i remontujemy tzn czesc juz zrobiona a czesc nadal sie robi:-D:-D:-D:-D:-D

To super. A spotykamy się z facetami czy bez??? I może lepiej o 16:30 (bo mój G często się spóźnia z pracy do domu...). Tylko napisz gdzie, bo ja nie znam Piotrkowskiej, to mnie mój chlop przyprowadzi na miejsce :-)!
ja bede sama bo moje slubne to dopiero przed 18 jest w lodzi :-:)-:)-:)-( hehehhe co do dokladnego miejsca spotkania to moze nie wiem hmmmmmmmm aaaaaa moze obok tego mc donalda :)-)) blizej placu wolnosci co jest????? tam tacy panowie siedza z czegos zrobieni przy stoliku kojarzysz????? albo sama nie wiem albo gdzies blizej pilsudzkiego???? ja i tak bede wczesniej bo musze do banku jeszcze isc:tak:

ja bede sama bo moje slubne to dopiero przed 18 jest w lodzi :-:)-:)-:)-( hehehhe co do dokladnego miejsca spotkania to moze nie wiem hmmmmmmmm aaaaaa moze obok tego mc donalda :)-)) blizej placu wolnosci co jest????? tam tacy panowie siedza z czegos zrobieni przy stoliku kojarzysz????? albo sama nie wiem albo gdzies blizej pilsudzkiego???? ja i tak bede wczesniej bo musze do banku jeszcze isc:tak:

Może być mc donald. Trochę kojarzę, ale mój G na pewno wie gdzie, to mnie przyprowadzi na miejsce i zaraz się ulotni :tak:

Może być mc donald. Trochę kojarzę, ale mój G na pewno wie gdzie, to mnie przyprowadzi na miejsce i zaraz się ulotni :tak:
ok a potem powiesz kiedy to odprowadzimy cie w to samo miejsce:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale sie ciesze i nie moge sie doczekac:-D:-D:-D teraz tylko musimy wznosic tance i takie tam aby ladna pogoda byla!!!!!!!!!!!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
kajka ja chyba tez jakos tak stwierdzilam ze malo czula jestem matka fifi sie np przewroci na podlodze a ja coz no mysle sobie nie pierwszy i nie ostatni raz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(

kupilismy mieszkanko i remontujemy tzn czesc juz zrobiona a czesc nadal sie robi:-D:-D:-D:-D:-D
a kupowaliście parapety?? I czy panele kładliście??

Do góry