reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
U mnie co za noc :szok: :szok:zlapal mnie taki skorch w nodze, ze az usiadlam na lozku. A teraz az mnie boli do poldupka :baffled: chodzic nie moge "starosc nie radosc". A potem snilo mi sie,ze moja siostra zaszala w ciaze :szok::-D ma 39 lat i 15+14 letnie dzieci, wymiotowala wiec ja do niej "no siostra jestes w ciazy" a on "no co ty, cos zjadlam" a ja na nia caly czas napieralam "JESTES W CIAZY". Nawet chcialam jej pozyczyc test ciazowy :-) (mam ich pare). Wiec nie wytrzymala i zatestowala - ciaza. A ja na to do mojej Usi "widzisz wrozka mial racje". Dodam, ze pare lat temu babka powiedzial jej, ze widzi dzidzie (przepowiednia)
Szok skad to sie wszystko bieze, ale smialam sie jak sie obudzilam :-)

Wczoraj bylo to a dzis, Usia (w snie) szeptala mi do ucha "Olus jestes w ciazy". Ale mam nasrane :-D:szok: chyba zbyt duzo mysle o dziecku.

Dzeni ciche gratulacje.

IVF-ki ani mi sie wazcie znikac z tego forum, tez sie stracie a ze w inny sposow to nie wazne. Nasz ponkt docelowy jest ten sam :tak:

dzieki,dzieki,dzieki........ale ja jeszcze poczekam zrobie drugi i telefon do gina....bo zastrzyki bede musiala brac.a boje sie jak szlak..........ale jak narazie brzuch mnie nie boli jak w poprzednich.........no ale

wczoraj........quick vue..........zawsze jak je robilam to wychodzil taki cien,na innych byla gruba a na tym cien...........troche mnie mdli,cycochy jak baniochy.....106 w obwodzie hihi.....aleje na cycochach jak w rzymie.ratusze stercza....sikam co chwile od tyg.....dobrze ze brzuch nie boli.tylko od czasu do czasu jajniki zakuja...i czasami cos ciagnie.....

Ostatnia edycja:
chyba dzis znowu dlugo z Wami nie posiedze bo mnie rozklada i spac sie chce :-)

Aaaaaa laski wiecie co, FF zaznaczyl mi owulke w dzien pozytywnego test 14dc, czyli teoria sie nie sprawdzila. Tempka skoczyla nazajutrz 15dc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry