reklama
Betka85
Fanka BB :)
ja tu widze porządna kreche a nie tylko cień super teraz tylko w sobote dla potwierdzenia siknij kolejnego testa i informuj tatusiamoze sie uda..............sorki za jakosc,ale trzesły mi sie rece...foto z telefonu i poszla mi zarowka w łazience...jak na złosc
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
U mnie co za noc![]()
zlapal mnie taki skorch w nodze, ze az usiadlam na lozku. A teraz az mnie boli do poldupka
chodzic nie moge "starosc nie radosc". A potem snilo mi sie,ze moja siostra zaszala w ciaze
ma 39 lat i 15+14 letnie dzieci, wymiotowala wiec ja do niej "no siostra jestes w ciazy" a on "no co ty, cos zjadlam" a ja na nia caly czas napieralam "JESTES W CIAZY". Nawet chcialam jej pozyczyc test ciazowy :-) (mam ich pare). Wiec nie wytrzymala i zatestowala - ciaza. A ja na to do mojej Usi "widzisz wrozka mial racje". Dodam, ze pare lat temu babka powiedzial jej, ze widzi dzidzie (przepowiednia)
Szok skad to sie wszystko bieze, ale smialam sie jak sie obudzilam :-)
Wczoraj bylo to a dzis, Usia (w snie) szeptala mi do ucha "Olus jestes w ciazy". Ale mam nasrane

Dzeni ciche gratulacje.
IVF-ki ani mi sie wazcie znikac z tego forum, tez sie stracie a ze w inny sposow to nie wazne. Nasz ponkt docelowy jest ten sam

olesia_33
Dzeni a kiedy robilas test?? I jak sie czujesz?
wczoraj........quick vue..........zawsze jak je robilam to wychodzil taki cien,na innych byla gruba a na tym cien...........troche mnie mdli,cycochy jak baniochy.....106 w obwodzie hihi.....aleje na cycochach jak w rzymie.ratusze stercza....sikam co chwile od tyg.....dobrze ze brzuch nie boli.tylko od czasu do czasu jajniki zakuja...i czasami cos ciagnie.....
Ostatnia edycja:
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
ale dalyscie mi popalic :-):-):-) normalnie tyle stronek do czytania
hihihihih
kochana ja tam widze 2 kreseczki :-) gratulacje!!!!

moze sie uda..............sorki za jakosc,ale trzesły mi sie rece...foto z telefonu i poszla mi zarowka w łazience...jak na złosc
kochana ja tam widze 2 kreseczki :-) gratulacje!!!!
olesia_33
chyba dzis znowu dlugo z Wami nie posiedze bo mnie rozklada i spac sie chce :-)
Aaaaaa laski wiecie co, FF zaznaczyl mi owulke w dzien pozytywnego test 14dc, czyli teoria sie nie sprawdzila. Tempka skoczyla nazajutrz 15dc
Aaaaaa laski wiecie co, FF zaznaczyl mi owulke w dzien pozytywnego test 14dc, czyli teoria sie nie sprawdzila. Tempka skoczyla nazajutrz 15dc
Ostatnia edycja:
reklama
olesia_33
a czemu tak wczesnie?
Podziel się: