reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Madzienka chciałabym żeby się udało ale powiedziałam sobie że tak do 3 razy podejde tak jak Martyna a potem to ide na wylotówkę i zbieram na in-vitro od tirowców.
hahahahaha szkoda ze mnie teraz nie widziałaś jak sie smiałam sama do kompa hahaha:-D:-D:-D ponoc najlepsza wylotówka koło gorzowa jest:shocked2::cool2::-D ale podejrzewam ze nie zdążysz z niej skorzystac!

Dzięki Lacholizusy.

Mojemu też kurna powiedziałam że ma brać wolne i ***** mnie to obchodzi. Jutro jade do roboty i oznajmiam że mnie nie ma we czwartek ide na ciężką operacje i niech się wszystko wali. Mogą mnie nawet z roboty wywalić - to tylko przysługę mi zrobią.

Madzienka chciałabym żeby się udało ale powiedziałam sobie że tak do 3 razy podejde tak jak Martyna a potem to ide na wylotówkę i zbieram na in-vitro od tirowców.

m
niechce byc niegrzeczna ale jednego tirowca zostaw....bo............jednego juz se meza dałam odebrac...drugiego nieda rady.....hihihii

kurczaczek a ja cały czas sie zastanawiam dlaczego nam sie nie udaje skoro mam hormony w normie i 2gi cykl na CLO miałam teraz a tu @ mnie 3 dni wcześniej nawiedziła niby tego sie spodziewałam ale tak mi jakoś dziwne myśli przez głowę przechodzą ze możemy mieć duuuży problem skoro już tyle czasu nam nie wychodzi

hahahahaha szkoda ze mnie teraz nie widziałaś jak sie smiałam sama do kompa hahaha:-D:-D:-D ponoc najlepsza wylotówka koło gorzowa jest:shocked2::cool2::-D ale podejrzewam ze nie zdążysz z niej skorzystac!
zdam relakcje jutro....ale z reguły tak stoja 4 i na wyjezdzie na szczecin kilka.......wiec hanka chyba bedziesz miala ciezko...........no moze ze swiecka na poznań

no to graulejszyn! kto by ci odmowil, a tak z ciekawosci- czym go zaargumentowalas??
no ja tez tu jeszcze posiedze...

W sumie niczym jeżeli chodzi o argumenty słowne.
Na wejściu po zapytaniu po co do niego przylazłam oznajmiłam że chce inseminacje na to on Dobrze a ja nie czekając na dalszy słowotok dodałam w przyszłym tygodniu.
I nie wyjde dopóki Pan się nie zgodzi.

Potem opisałam cykl co do dnia z podaniem w każdym dniu wielkości pęcherza, jakie badania były zrobione i jakie leki biore. I się zgodził. Sama byłam w szoku.

m
niechce byc niegrzeczna ale jednego tirowca zostaw....bo............jednego juz se meza dałam odebrac...drugiego nieda rady.....hihihii

To go tam OZNACZ odpowiednio, bo to wiesz taśmowo leci a ja tam nie mam zamiaru w dywagacje się wdawać. Jade z koksem i już.

:-):-D:-)az oplulam monitor

Ty se monitor plujesz a ja co innego będę musieć. Bosze co za los.

W sumie niczym jeżeli chodzi o argumenty słowne.
Na wejściu po zapytaniu po co do niego przylazłam oznajmiłam że chce inseminacje na to on Dobrze a ja nie czekając na dalszy słowotok dodałam w przyszłym tygodniu.
I nie wyjde dopóki Pan się nie zgodzi.

Potem opisałam cykl co do dnia z podaniem w każdym dniu wielkości pęcherza, jakie badania były zrobione i jakie leki biore. I się zgodził. Sama byłam w szoku.
hanka a za tydzien nie bedzie za wszesnie na inseminacje u ciebie???? tak po suwaczku patrze ze cos nie bardzo chyba.....

reklama
Do góry