Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Ja mam tak samo..Tak jak codziennie sobie obiecuje ze nie bede zarla kociolady...
I zapominam w przeciagu godziny,maks kilku![]()

heheheh bidulko i pewnie sie denerwowalas dlaczego ona nie przychodzi
ta znowu o jedzeniu
hehehhe no co chciala wypróbować
nie no ja narazie mam dosyć kiełbachy musze pomyślec nad innym menu
dobra witam sie porannie u nas nocka jakas taka dziwna wczoraj sie nie pochwalilam ze filip cala noc jak w zegarku budzil sie co rowne 3 godziny!!!!!!!!!!!!!! i pił po całej flaszce mlekano oszalał chyba tak to sie zachowywał gdy mial moze z 3 dni czy 4 ale w wieku 7 miechów żeby takie numery matce robic!!!!!!!!!!!!!!!
a dzis w nocy dostal flache o 20 30 i poszedl spac godzina 23 30 pobudka wiercenie stekanie no myslalam ze mnie cos tam pierdzielnie ale nic twardo mowie przetryzmam go i dupa o 24 musial dostac swoja porcje mlika wypil 150 po czym mlaska dorobilam jeszcze 90 i znow obalił do dna
usnal i wstal o 6
znow flacha na jakies 30 minut przyciol komara i wstal na dobre
a ja ledwo przytomna
oblozylam lozko tzn brzego naszego lozka kocami poduchami i koldra i wpuscilam go do srodka i dosypialam troche
znajac jego zaraz pojdzie spac bo pewnie stwierdzi ze za wczesnie wstal i juz sie zmeczyl a ty matka sie mecz caly dzien
no wyzaliłam sie
patrysiu lilac a moze park zrodliska na pilsudzieko ????? mozna by na kocyku polezec heheheh wiem wiem krece krece dajcie znac co wam lepeij pasuje![]()
Lacze sie z Wami w bolu dziewczyny, u nas nocka bardzo podobnajezusie jezusie...w końcu sie dopchałam do Was....
DZIEŃ DOBRY:-)
Ja dzisiaj po strasznych przejściach nocno-porannych.... mała obudziła sie o 3 na ciuciu i koniec ze spaniem...walczyłam do 3:30 obudziłam misia....on walczyła do 4 ...a ona oczy jak 5 zł.....i sie z nim smoczkiem dzieli .....zwariowałam....ok o 4 dostała mleczko lulkam lulkam..usnęła....kłade sie do łoża a ona spiewa...zwariowałam 2 raz
i w rezultacie wyczerpania i zmeczenia wziełam ja do nas i padła z nami.... do 7:20......DZIĘKI CI PANIE.....
tak wiec jestem połamana i niewyspana.....nie wiem czy sie dzisiaj ogarnę.....![]()

A ja mam juz dosc tej Angielskiej pogody, chcem do Polski....