reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tak jak codziennie sobie obiecuje ze nie bede zarla kociolady...
I zapominam w przeciagu godziny,maks kilku:-D:-D
Ja mam tak samo..:baffled::-D

heheheh bidulko i pewnie sie denerwowalas dlaczego ona nie przychodzi:confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D

ta znowu o jedzeniu:nerd::nerd::szok::szok::szok::baffled::baffled:

hehehhe no co chciala wypróbować :-D:-D:-D:-D:-D

nie no ja narazie mam dosyć kiełbachy musze pomyślec nad innym menu:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:oo::oo::oo::oo::oo2::oo2::oo2:

dobra witam sie porannie u nas nocka jakas taka dziwna wczoraj sie nie pochwalilam ze filip cala noc jak w zegarku budzil sie co rowne 3 godziny!!!!!!!!!!!!!! i pił po całej flaszce mleka:szok::szok::szok::szok: no oszalał chyba tak to sie zachowywał gdy mial moze z 3 dni czy 4 ale w wieku 7 miechów żeby takie numery matce robic!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: a dzis w nocy dostal flache o 20 30 i poszedl spac godzina 23 30 pobudka wiercenie stekanie no myslalam ze mnie cos tam pierdzielnie ale nic twardo mowie przetryzmam go i dupa o 24 musial dostac swoja porcje mlika wypil 150 po czym mlaska dorobilam jeszcze 90 i znow obalił do dna :szok::szok::szok::szok: usnal i wstal o 6:no::no::wściekła/y: znow flacha na jakies 30 minut przyciol komara i wstal na dobre:baffled::baffled::baffled: a ja ledwo przytomna:confused::confused::confused: oblozylam lozko tzn brzego naszego lozka kocami poduchami i koldra i wpuscilam go do srodka i dosypialam troche :nerd::nerd::nerd::nerd: znajac jego zaraz pojdzie spac bo pewnie stwierdzi ze za wczesnie wstal i juz sie zmeczyl a ty matka sie mecz caly dzien:oo::oo::oo::oo::oo2::oo2::oo2::oo2::oo2: no wyzaliłam sie:-D:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

patrysiu lilac a moze park zrodliska na pilsudzieko ????? mozna by na kocyku polezec heheheh wiem wiem krece krece dajcie znac co wam lepeij pasuje:tak::tak::tak:

jezusie jezusie...w końcu sie dopchałam do Was....

DZIEŃ DOBRY:-)

Ja dzisiaj po strasznych przejściach nocno-porannych.... mała obudziła sie o 3 na ciuciu i koniec ze spaniem...walczyłam do 3:30 obudziłam misia....on walczyła do 4 ...a ona oczy jak 5 zł.....i sie z nim smoczkiem dzieli .....:szok::szok::szok: zwariowałam....ok o 4 dostała mleczko lulkam lulkam..usnęła....kłade sie do łoża a ona spiewa...zwariowałam 2 raz :szok::szok::szok: i w rezultacie wyczerpania i zmeczenia wziełam ja do nas i padła z nami.... do 7:20......DZIĘKI CI PANIE.....

tak wiec jestem połamana i niewyspana.....nie wiem czy sie dzisiaj ogarnę.....:-p:sorry2:
Lacze sie z Wami w bolu dziewczyny, u nas nocka bardzo podobna:baffled::baffled::baffled: Pocieszam sie, ze wiekszosc dzieciaczxkow teraz tak ma, bo juz jesten sklonna pomyslec, ze maly na zlosc placzde jak tylko odejdziemy od ljesgo lozeczka....
A ja mam juz dosc tej Angielskiej pogody, chcem do Polski....:dry:

reklama
Hej

Jak juz jestesmy przy nockach to musze sie wyzalic. Odkad pochwalilam sie ze my spimy długo jest koniec z wysypianiem. Hania od dobrego tygodnia wstaje przed 6.00. Ja juz wysiadam, moj to samo. Mówi ze czuje sie jakby cały tydzien do pracy wstawal:-p. Dis jakis wyjatkowy dzien, bo gdy zaczela marudzic szybko zabralam ja do siebie i tak glaskalam az usnela ale tylko do 7.00. Potem oczywiscie musiala sie wyszalec na kanapie i padla o 9.00.
Ze mnie straszny spioch wiec jestem taka zakrecona ze szok:szok:
Chce juz do pl, babcie beda ja bawic od rana a smacznie spac:-pTaką mam wizje:zawstydzona/y:

A z innej beczki. Nie moge sie od wczoraj pozbierac dowiedzialam sie ze dziewczyna 34l z mojej rodzinnej miejscowosci sie powiesiła. Miała 4 dzieci najmlodsze dwa latka i nie moge zrozumiec dlaczego to zrobiła. Dlaczego zostawiła takie maleństwo. Cały czas mi to po głowie chodzi. Straszna tragedia:-(

witam i ja niedawno wstalismy czyli o 10:zawstydzona/y: maly oglada skoki do wody w tv a ja siedze przy kawce i bb i mysle co dzis ugotowac na obiad szybko i najlepiej bez gotowalania u nas upallllllllllllllllllllllllll dziewczyny roztopic sie idzie dzis i jutro ma byc rekord ciepla... juz jest okolo 37 stopni a moja szwagierka poszla na plac zabaw z dzieciakami :szok: (roczne i 2 letnie dzieciaczki) w taki upallllll nawet osoby nie wychodza na dwor a ta lata jak kot z pecherzem... :wściekła/y:

anoli wpolczuje tragedi ...
kaja kielbacha na sniadanie i taka chudzina jestes :szok: ja tylko kawe z mlekiem i jestem quadrata :-D:-D

dziewczyny wspolczuje wam nocek moj maly spi od 20 do samego ranca budzi sie tylko jak mu goraco i skopuje wszytko czym go przykrywam :-D

kaja wlacz sobie rai 3 zobacz jakie tam ciasteczka skacza do wody:zawstydzona/y:

witam i ja niedawno wstalismy czyli o 10:zawstydzona/y: maly oglada skoki do wody w tv a ja siedze przy kawce i bb i mysle co dzis ugotowac na obiad szybko i najlepiej bez gotowalania u nas upallllllllllllllllllllllllll dziewczyny roztopic sie idzie dzis i jutro ma byc rekord ciepla... juz jest okolo 37 stopni a moja szwagierka poszla na plac zabaw z dzieciakami :szok: (roczne i 2 letnie dzieciaczki) w taki upallllll nawet osoby nie wychodza na dwor a ta lata jak kot z pecherzem... :wściekła/y:

kaja kielbacha na sniadanie i taka chudzina jestes :szok: ja tylko kawe z mlekiem i jestem quadrata :-D:-D

dziewczyny wspolczuje wam nocek moj maly spi od 20 do samego ranca budzi sie tylko jak mu goraco i skopuje wszytko czym go przykrywam :-D

kaja wlacz sobie rai 3 zobacz jakie tam ciasteczka skacza do wody:zawstydzona/y:
cukiereczku, w warszawie również 37:szok::szok::szok:, to po co ludzie jeżdżą do Italii, jak tu jest tak gorąco:-D:-D:-D:-D

no i kiełbasa sojowa:-D:-D:-D:-D

nie,normalna:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mam problem bo maryska zjadla zmieniarke:szok::szok:
a rai na 208 kanale....
a u nas od tygodnia 1,2,3....:-D:-D
pol dnia bym siedziala na recznym:-D:-D

Hej

Jak juz jestesmy przy nockach to musze sie wyzalic. Odkad pochwalilam sie ze my spimy długo jest koniec z wysypianiem. Hania od dobrego tygodnia wstaje przed 6.00. Ja juz wysiadam, moj to samo. Mówi ze czuje sie jakby cały tydzien do pracy wstawal:-p. Dis jakis wyjatkowy dzien, bo gdy zaczela marudzic szybko zabralam ja do siebie i tak glaskalam az usnela ale tylko do 7.00. Potem oczywiscie musiala sie wyszalec na kanapie i padla o 9.00.
Chce juz do pl, babcie beda ja bawic od rana a smacznie spac:-pTaką mam wizje:zawstydzona/y:

A z innej beczki. Nie moge sie od wczoraj pozbierac dowiedzialam sie ze dziewczyna 34l z mojej rodzinnej miejscowosci sie powiesiła. Miała 4 dzieci najmlodsze dwa latka i nie moge zrozumiec dlaczego to zrobiła. Dlaczego zostawiła takie maleństwo. Cały czas mi to po głowie chodzi. Straszna tragedia:-(
o Bozinku......****

Hej

To straszne...

A ja Ci zazdroszcze goraca, u nas juz od kilku dni zimno, wiatr i leje brrr

nie,normalna:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mam problem bo maryska zjadla zmieniarke:szok::szok:
a rai na 208 kanale....
a u nas od tygodnia 1,2,3....:-D:-D
pol dnia bym siedziala na recznym:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Slicznieeeee:tak:

reklama
Do góry