reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

wlasnie w czwartek mialam leciec do polski :crazy: :-:)-:)-:)-(

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-(

Dziewczyny, a ja ma pytanie z innej beczki..
Napaliłam się na zakup łóżka, takiego duuuuużego, bo my do tej pory śpimy na wersalce. A że wprowadził się nowy lokator, to chyba trzeba powiększyć łoże :-D Na o zwrócić sczczególną uwagę przy wyborze łóżka i materaca??? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź :-)

landrynecko, szkoda ze Cię nie będzie w Polsce, bo tak sobie myślałam, że mogłybyśmy się spotkać. Bo ja prawie cały sierpień spędzę w Kielcach :-)

hhihih my ostatnio kupowalismy w Black red White i jesli chodzi o samo lozko to kierowalismy sie tym aby w nogach nie bylo zakonczenia gdyz moje kochanie ma 192 i aby wygodnie mogl sobie kulochy wylozyc i zadne dechy mu w tym nie przeszkadzaly hihhi wizualnoscia sie tez kierowalam hehhhe a materac to juz sprawdzilsmy w sklepie heheh na ktorym wygodnie sie lezy:-D:-D:-D

nio loda:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Dziewczyny, a ja ma pytanie z innej beczki..
Napaliłam się na zakup łóżka, takiego duuuuużego, bo my do tej pory śpimy na wersalce. A że wprowadził się nowy lokator, to chyba trzeba powiększyć łoże :-D Na o zwrócić sczczególną uwagę przy wyborze łóżka i materaca??? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź :-)

landrynecko, szkoda ze Cię nie będzie w Polsce, bo tak sobie myślałam, że mogłybyśmy się spotkać. Bo ja prawie cały sierpień spędzę w Kielcach :-)

no tez myslalam ze sie spotkamy mialam 2 miechy byc w polsce ale wyrobie tylko paszport malemu i przylece bo moja mama chce wnuka zobaczyc i juz...

reklama
jeny taka dzis nie jestem do zycia brak mi energii , ostatkiem sil na klawiaturze pisze:baffled::baffled::baffled::-:)-( uspilam Fifa w wozku wystawilam na balkon gdyz nawet na spacer mi sie nie chce isc:-:)-:)-(loda mi sie chce:-:)-:)-:)-(spac mi sie chce:-:)-:)-( chyba wakacji mi sie chce ....................plaża ............rybka.............piwko z sokieem.................morza szum.................ptakow spiew................................echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ahhhh i ja tez sie rozmarzylam..............w przyszlym roku chocby sie walilo palilo jedziemy z Alexem na wakacje......:angry::angry:

dziewczyny a ja mam pytanie czy wasze dzieci juz umieja klaskac lapkami :confused: bo moj to i piatke umie przybic :szok:

moj robi tosi tosi....ale nie jak mu powiem tylko jak jestesmy na spacerku to sobie klaszcze.....ale piatki jeszcze nie przybijal....musze to zbadac..:tak::-D

no wlasnie czytam Stolica popłynęła. Stanęło metro, podtopione dwa szpitale - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 17.07.2009
i jestem w szoku, bo ja mieszkam jakies 12 km od tego metra i u mnie swici slonce, smazy jak nie wiem co

mamusi w takim razie jak Cie to omija.....to spoko ....zadna powodz Ci nie starszna....:-D:szok:

Do góry