reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

kochana Ty juz nic nie gadaj tylko pakuj sie zakladaj stroj kapielowy pareo slomkowy kapelusz i w droge!!!!!!!!! i zabierzcie mnie ze soba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
obiecuje bede grzecznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))

hihihihihihi....mnie mozecie upchac w bagazniku pomiedzy ciuchami Karolinki:-D:-D nie bede narzekac...i TYGRYSIE wyskoczymy na piwoszka z soczkiem....ahhhhh:blink::blink::blink::blink::blink::blink::cool2::cool2::cool2:

no właśnie po raz pierwszy, nie było jej aż 1,5 roku, wiec stęskniłyśmy się na wzajem:szok::-D:-D, no niby oki znosze

no widzisz...jednak nie jest taka zła...:tak:;-);-):-)
zadzieraj kiece i szukaj noclegu....dziolcha szkoda czasu....nie przejmuj sie poradzimy sobie bez Ciebie na weekend...:-D:-D:-Djesli o to Ci chodzi:-D:-D:-D

reklama
juz dostalam slinotokuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rybke tez wszamiemy hehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hihihihihihi....mnie mozecie upchac w bagazniku pomiedzy ciuchami Karolinki:-D:-D nie bede narzekac...i TYGRYSIE wyskoczymy na piwoszka z soczkiem....ahhhhh:blink::blink::blink::blink::blink::blink::cool2::cool2::cool2:

no widzisz...jednak nie jest taka zła...:tak:;-);-):-)
zadzieraj kiece i szukaj noclegu....dziolcha szkoda czasu....nie przejmuj sie poradzimy sobie bez Ciebie na weekend...:-D:-D:-Djesli o to Ci chodzi:-D:-D:-D
łooooo matko, dziewczyny już sie rozmarzyły :-D:-D:-D:-D
a gole cycki nie komentuje:-)

juz dostalam slinotokuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rybke tez wszamiemy hehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja zamowie sobie pange....albo....nie wazne wazne zeby byla rybka z nad morza....no i te piwska to bede pila jedno po drugim...kierowce mamy takze luzik:cool2::cool2:

dokladnie a nie potem jakies biale cycki wychodza:-D:-D:-D:-D:-Djak sie opalac to toples:-D:-D:-D:-D:-D

cycki i jakies krechy na posladach tak samo....czlowiek by chcial sie w lecie schowac przed mezowym a i tak Cie znajdzie,bo to dupsko takie blade az razi:-D:-D

łooooo matko, dziewczyny już sie rozmarzyły :-D:-D:-D:-D
a gole cycki nie komentuje:-)

oj slonce a co nam innego pozostalo jak tylko pomarzyc nasi mezowie nie sa tak pomyslowi jak twoj:-:)-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

blade czy nie....wazne ze sa:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
noooo ja kisze sie z Alexiorem na chacie....obskoczyłam spacer na godzinke....dziec spi ateraz tak wieje ze chyba by nam lby powyrywalo:szok:

ja zamowie sobie pange....albo....nie wazne wazne zeby byla rybka z nad morza....no i te piwska to bede pila jedno po drugim...kierowce mamy takze luzik:cool2::cool2:

cycki i jakies krechy na posladach tak samo....czlowiek by chcial sie w lecie schowac przed mezowym a i tak Cie znajdzie,bo to dupsko takie blade az razi:-D:-D
nie no im tylko temat rzuc:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry