reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Sylwia to chodź w szlafroku po ulicy ;-)
Przecież w UK to standard 
Kurcze pranie sobie puściłam i jak na złość zaczął deszcz padać
Przecież w UK to standard 
Kurcze pranie sobie puściłam i jak na złość zaczął deszcz padać

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
A co mają wysokie obcasy do kaca? ;-)

grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej babki
ja na chwilke padam normalnie dzis musialam wszystko juz posprzatać jeszcze pranie ostatnie prasowanie koszmar do tego ten upał nie da sie wytrzymac mam nadzieje ze nad morzem bedzie lepiej nie bedzie sie takiego upału odczuwało bo w chorawacji 33 w cieniu

tak więc jutro chyba nie bede miala czasu wpaść więc dzis mówię papap bo nie bedzie nas z miesiąc wracamy z kuba dopiero w połowie sierpnia tak więc trzymcie sie dziołchy

ja na chwilke padam normalnie dzis musialam wszystko juz posprzatać jeszcze pranie ostatnie prasowanie koszmar do tego ten upał nie da sie wytrzymac mam nadzieje ze nad morzem bedzie lepiej nie bedzie sie takiego upału odczuwało bo w chorawacji 33 w cieniu

tak więc jutro chyba nie bede miala czasu wpaść więc dzis mówię papap bo nie bedzie nas z miesiąc wracamy z kuba dopiero w połowie sierpnia tak więc trzymcie sie dziołchy

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Grzechotka udanego wypoczynku :-)
Paula21
Grudzień '07
Hej...
Julka ma zapalenie jamy ustnej
:-( 3 dni gorączki bez innych objawów a tu nagle dziś jak się rozdarła bo z wózka chciała wyjść to zobaczyłam białe plamki od wewnętrznej strony policzków...
i od razu na NPL bo tylko tam dyżur ma dziś lekarz... mamy gencjanę do smarowania i Tantum Verde do psikania... eshhh.... :-(
Gęba mi się śmieje jak na nią patrzę bo cała fioletowa... noc miałyśmy ciężką. 39,8 temperatury, płakała, jęczała bidulka... oby dziś było lepiej...
Grzechotka bawcie się dobrze...
Sylwia udanych zakupów :-)
Będę później Kobiałki pod warunkiem że dziecko uśnie w miarę wcześnie... ;-)
Julka ma zapalenie jamy ustnej
:-( 3 dni gorączki bez innych objawów a tu nagle dziś jak się rozdarła bo z wózka chciała wyjść to zobaczyłam białe plamki od wewnętrznej strony policzków...
i od razu na NPL bo tylko tam dyżur ma dziś lekarz... mamy gencjanę do smarowania i Tantum Verde do psikania... eshhh.... :-(Gęba mi się śmieje jak na nią patrzę bo cała fioletowa... noc miałyśmy ciężką. 39,8 temperatury, płakała, jęczała bidulka... oby dziś było lepiej...
Grzechotka bawcie się dobrze...

Sylwia udanych zakupów :-)
Będę później Kobiałki pod warunkiem że dziecko uśnie w miarę wcześnie... ;-)
reklama
Biedna Julka, znam ten ból... Filip też to przechodził. Przez 10 dni prawie nic nie jadł. Mam nadzieję, że u was łagodniej i niech szybko zdrowieje.
Grzechotka, udanego urlopu. Ponoć w Chorwacji ten gorąc jest nieodczuwalny, bo spora wilgotność. Ale pomyśl... morze 26 stopni... niewielka różnica w stosunku do temperatury powietrza... Żyć nie umierać... Kuba nie będzie wychodził z wody. No, tylko plaży nie ma, a same kamienie.
Grzechotka, udanego urlopu. Ponoć w Chorwacji ten gorąc jest nieodczuwalny, bo spora wilgotność. Ale pomyśl... morze 26 stopni... niewielka różnica w stosunku do temperatury powietrza... Żyć nie umierać... Kuba nie będzie wychodził z wody. No, tylko plaży nie ma, a same kamienie.