reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc :-)
A mnie bolo glowa, zaraz cos wezme, bo ledwo wysiaduje.:-(

Zdrowka dla chorowitkow!

Viki- to napisz zaraz co tam lekarz powiedzial....
Kacha- mnie swedzial tylko brzuch....:tak:

reklama
Kacha tylko się nie obraź....a może cała rośniesz :sorry2::-D
Kata muszę spróbować :tak::tak:
Grzechotka bo ja na innym świecie żyję :-D:-D:-D
Viki żeby Pablo jakiegoś zapalenia nie podłapał :dry:
Dotka :-) a powiem Ci że my to raczej w tym roku na południe sie wybieramy o ile finanse pozwolą. Ale może jak nam sie uda to na jakis długi weekend wpadniemy ;-)

jeszcze 1h 20 min. męczarni

:cool2:

Sylwia no właśnie ja się bałam, że to cholestaza, ale pielęgniarka mnie obejrzała i cholestazę wykluczyła :tak: Powiedziała mi zresztą, że na cholestazę to za wczesny etap ciąży.
Magda, a może masz rację, że cała rosnę ;-):-D Nie da się ukryć, że piersi już mi o jeden rozmiar urosły :-)

Dota- no i jak ja bym bez glowy wygladala, pomysl..... Nie to, zebym jej uzywala za czesto, ale wiesz, powinnam zatrzymac przynajmniej ze wzgledow estetycznych.....;-):-D

dziewczyny wygląda na to , ze paweł ma zaparcia i ten ból w okolicach siusiaka jest tym spowodowany. gdzies go tam wszystko musi uciskac.

dostalismy taki syropek ktory ma pomóc rozluźnić kupy, poza tym dicoflor no i duuuuuuużo płynów do picia.

ponoc tak czesto dzieje sie latem gdy jest bardzo ciepło, dziecko traci duzo plynów a nie zawsze pije na tyle by to uzupełnic...a wtedy zaparcie murowane.

tak wiec teraz bedziemy walczyc...a biedny jest mówie wam bo bardzo go boli:-(

kacha...no to widzisz jaka ja zakręcona. jakos ubzdurałam sobie ze to wczoraj:zawstydzona/y:

viki kiedyś kini podawałam duphaston na rozluźnienie (taki słodki syropek, można mieszać z wodą bo też długo kupki nie robiła i pomagało). może masz ten sam ;-)
oby pablusiowi szybciutko ulżyło!

Biedny Pablo:-:)-:)-( Dorosły męczy się jak ma zaparcia a co dopiero taki maluszek:-:)-(

Kata duphaston?? przecież to tabletki na krwawienia w ciąży:sorry:

KATA CHYBA COS NIE TAK BO DUPHASTON TO TABSY DLA KOBIET Z ZAGROŻONĄ CIĄŻĄ....

MY MAMY LACTULOSUM, SYROPEK O SMAKU POMARAŃCZOWYM:tak:

reklama
Viki, no, ten syrop mu pomoże. Filip go kiedyś pił. Efekt niestety nie jest natychmiastowy, ale reguluje przemianę materii. Oby mu szybko pomógł.

Ja już po lekarzu. Pierwszą dawkę szczepienia przeciw wzw B przyjęłam. No i mam zastrzyki domięśniowo na to bolące kolano. Jak nie przejdzie to ortopeda.
I to tyle. Duchota jak nie wiem co.
Zajrzeliśmy później do CH i mąż mi kupił buty i kurtkę:-):-), a Filipkowi kupiliśmy piżamki, ale to już na jesień/zimę. Poza tym nic ciekawego.

Kacha, dobrze, że to nie cholestaza. Być może swędzenie związane jest ze wzrostem, albo zbyt suchą skórą. W ciąży tak miałam. Swędziało mnie na początku całe ciało.

Do góry