reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasiu przede wszystkim gratulacje!! ale się cieszę :-D uważaj na siebie i brzuszek :-) no i spokojnej ciąży życzę!
a co do kini to chciałabym żeby się rozgadała bo nie mam w dzień do kogo ust otworzyć ;-)
aga nie powiem, że po mnie po paula napisze, że se schlebiam :-D

ale dziś będzie parno! :baffled: popołudniu pewnie skoczymy nad zalew.
trzymajcie się chłodno! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
witam
dziewczyny-w dalszym ciągu nie dziękuję ;-):-)
ja tak tylko na chwilkę
Kuba się tapla w basenie z ciocią
a ja mam trochę roboty
mam stertę prania.
wczoraj byli u nas znajomi-zajmują sie dodatkowo sprzedażą perfum FM (taka firma która to rozprowadza)
zostawili mi walizeczkę z próbkami-:-D:-D:-D-nawąchałam sie za wszystkie czasy ponad 200 zapachów.
:szok::-p-i po takim czasie wąchania-wszystkie mi pachną tak samo :-D:tak:
miałam sobie coś wybrać....ale mam dylemat!!!!!

kasia żeby sie zapachy nie mieszały musisz powąchac kawę najlepiej ziarna kawy a jak nie masz to mieloną kawa neutralizuje zapach

a my dzis idziemy na urodziny do szwagra mojego i tez mu kupiłam perfumy ale kurcze nie wiem czy mu sie bedą podobały no coż darowanemu koniowi w zeby podobno sie nie zagląda:-D:-D
wszyscy zapomnieli o jego urodzinach ale gafa normalnie nawet jego własna matka zapomniała hehe ja mowie do niego ze to jego wina bo nie ma go na NK :-D:-D:-D

Kasiamaj, gratulacje...

Dziewczyny się rozmnażają, która następna??:-)

U nas parno, deszcz teraz kropi. Idę dziś do lekarza. Tak mi kolano od dwóch tygodni nawala, że nie mogę stanąć na nodze.

dzien doberek:-):-):-)

my po plazy....uffff....niby u nas najchlodniej....to kurcze jak u Was?....skoro jest tak gorąco...
ale lubie jezdzic na plaze z rana, prawie ludzi nie ma...dzis było pusto,tylko co jakis czas spaerowicze sie pojawiali:-)

Asia teraz Twoja kolej;-);-)hihi....maszyna losująca wybrała Ciebie....;-)

milego....!!!!
ps. siostra zdrówka zycze!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Dzień dobry
Kasia :-) po cichu gratuluję :-)
Dotka aż mnie zazdrość zżarła na wieść o Twoim porannym plażowaniu :-D
a u mnie taaaak daleko do wakacji uch chyba sie nie doczekam!
Grzechotka a to dlatego nikt juz o moich urodzinach nie pamięta :-D:-D:-D
Kata mój Wiktor właśnie się rozgadał: nie-nie nie-nie nie-nie....i chyba sie nie dogadamy :-D

A mnie się tak nie chce w biurze siedzieć! Byłam przed chwilą w sklepie, na dworze jest tak przyjemnie ciepło i wiaterek delikatnie powiewa. Jeszcze 3 godz 20 min kiszenia się :dry: ble

Uściski dla Wszystkich!

reklama
a my dopiero do domu sie zwleklismy ale pogoda:) goraco jak niewiem co ale uwielbiam lezec na kocyku i sie opalac:))
Dotka podrzuc troszke piasku z plazy wode mam to se plaze zrobie hihihihihihihih
miłego pieczenia sie w tym goracu:))

Do góry