reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam Kaja :tak:

u nas właśnie robi się coraz ciemniej idą okropne chmury i grzmi :baffled:

moja młoda juz śpi od 18:00 ciekawe tylko czy już do rana :sorry:

reklama
Witaj Kaja wśród nas:-)
PS a na Śląsku chyba huragan heheh, bo mi właśnie czyjaś bluzka na balkon wleciała:-D i wygina drzewa że hej:tak:

Może jeszcze jakieś gacie przylecą ?. Będę stać na czatach:)

Ostatnia edycja:
Dziękuję i również trzymam kciuki za Was Zyczę żeby Ci się dobrze mieszkalo nad morzem

Wielkie dzięki, przyda się :happy: Szczególnie, że ja rodowita Krakowianka, a Mąż rodowity Gdynianin :-)

Witam wszystkie mamy :-)

Postanowiłam do Was dołączyć, mimo, iż jestem od was dużo starsza i mam bagaż dość nietypowych doświadczeń.
Mam syna 16 letniego, który jest niepełnosprawny - to efekt porodu i dużo by opowiadać.
Ciężko mi nagle przestawić się na myślenie, że Pan Bóg wystawia mnie na drugą próbę bycia mamą. Czuję sięświetnie, jestem w 13 tygodniu.
Czasem czuję się jakbym była w ciązy pierwszy raz - 16 lat temu były inne opcje i moja mózgownica inna :-)
Chętnie czasem z wami porozmawiam, może się dowiem czegoś " na czasie" lub też podzielę sięswoim doświaczeniem

pozdrawiam was serdecznie :-)

Cześć Karola :happy: Co prawda już Cię powitałam w temacie "Poznajmy się", ale nie zaszkodzi jeszcze raz :happy: GRATULACJE i trzymam kciuki !

Postanowiłam do Was dołączyć, mimo, iż jestem od was dużo starsza i mam bagaż dość nietypowych doświadczeń.
Mam syna 16 letniego, który jest niepełnosprawny - to efekt porodu i dużo by opowiadać.
Ciężko mi nagle przestawić się na myślenie, że Pan Bóg wystawia mnie na drugą próbę bycia mamą. Czuję sięświetnie, jestem w 13 tygodniu.
Czasem czuję się jakbym była w ciązy pierwszy raz - 16 lat temu były inne opcje i moja mózgownica inna :-)
Chętnie czasem z wami porozmawiam, może się dowiem czegoś " na czasie" lub też podzielę sięswoim doświaczeniem

Witaj wśród nas, a to że jesteś starsza to przecież nie ma znaczenia:tak: Gratulację:-):-):-)

Witam serdecznie i gratuluje!!:-)

Ja rowniez witam:-))

I w ogole bardzo sie ciesze, ze w koncu wczoraj odwazylam sie tutaj napisac.

reklama
Do góry