P
patrysia*
Gość
Ja przyszłam na Forum za namową mojej siostry, która jest aktywną forumowiczką od 2005 roku :-)
zobaczysz jak się uzależnisz od BB

A ja cała się kleje
ach zaraz będe kąpać synka i potem chyba ja się wezme za kąpanko 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przyszłam na Forum za namową mojej siostry, która jest aktywną forumowiczką od 2005 roku :-)

ach zaraz będe kąpać synka i potem chyba ja się wezme za kąpanko 
zobaczysz jak się uzależnisz od BB![]()
ja liczę że 4,5 tygodnia ciąży to 1 miesiąc
0 - 4,5 pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi miesiąc
9 - 13,5 trzeci miesiąc
13,5 - 18 czwarty miesiąc
18 - 22,5 piąty miesiąc
22,5 - 27 szósty miesiąc
27 - 31,5 siódmy miesiąc
31,5 - 36 ósmy miesiąc
36 - 40 dziewiąty miesiąc

hmm no niby jak się skończy 16 tc no ale pewnie ciążowo to liczy się jak jest ten 17 tc tak mi się wydaje;-)

Witam wszystkie mamy :-)
Postanowiłam do Was dołączyć, mimo, iż jestem od was dużo starsza i mam bagaż dość nietypowych doświadczeń.
Mam syna 16 letniego, który jest niepełnosprawny - to efekt porodu i dużo by opowiadać.
Ciężko mi nagle przestawić się na myślenie, że Pan Bóg wystawia mnie na drugą próbę bycia mamą. Czuję sięświetnie, jestem w 13 tygodniu.
Czasem czuję się jakbym była w ciązy pierwszy raz - 16 lat temu były inne opcje i moja mózgownica inna :-)
Chętnie czasem z wami porozmawiam, może się dowiem czegoś " na czasie" lub też podzielę sięswoim doświaczeniem
pozdrawiam was serdecznie :-)

Kaja witamy serdecznie :-)
Dzień u nas do bani, cały czas pada, a mnie przez zmianę ciśnienia głowa boli :-(Dobrze, że chociaż Olisiński ma super humorek :-)

W poniedziałek po wizycie u gina pojade odwiedzić kumpele co urodziła synka 24 czerwca :-)jak ja zobacze to malenstwo hehe to normalnie się rozpłyne :-)noworodki sa taćkie małe :-)a jutro pojade z M coś kupić małemu Oliwierkowi:-)ech jak ja zaczne kupować temu smykowi ciuszek to zaraz się rozkleje i kupie moze coś dla mojego maluszka![]()

W poniedziałek po wizycie u gina pojade odwiedzić kumpele co urodziła synka 24 czerwca :-)jak ja zobacze to malenstwo hehe to normalnie się rozpłyne :-)noworodki sa taćkie małe :-)a jutro pojade z M coś kupić małemu Oliwierkowi:-)ech jak ja zaczne kupować temu smykowi ciuszek to zaraz się rozkleje i kupie moze coś dla mojego maluszka![]()
Obiecalam sobie ze nie bede, przynajmniej do pierwszego usg ale jak zobaczylam...:-)
ciekawe czy moja Iskierka urodzi się jeszcze w styczniu czy przeczeka i pojawi się w lutym? 

od dziś codziennie będę piła kefir albo maślankę