reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Marzenixx

Nie wiem jak dlugo te 2 kreski moga sie pojawiac. Nie stosowalam testow nigdy - tylko jeden raz gdy sam ginekolog mi go zrobic. I mimo ze juz prawie jajeczko pekalo, to test nic nie pokazal

Sie bierz.....

Bo tak naprawde to najlepiej jest wieczorem w przeddzien owu lub rano w dzien owu. Sam ginek mnie mowil zeby nie czekac do tylko dnia owu, bo plemniki dojrzewaja w naszym ciele srednio 6 godzin....wiec jak ich wpuscimy za pozno - to nawet jak jajeczko sie juz pojawia, chlopaki za mlode moga byc i dupa blada....

Sie bierz.....

Bo tak naprawde to najlepiej jest wieczorem w przeddzien owu lub rano w dzien owu. Sam ginek mnie mowil zeby nie czekac do tylko dnia owu, bo plemniki dojrzewaja w naszym ciele srednio 6 godzin....wiec jak ich wpuscimy za pozno - to nawet jak jajeczko sie juz pojawia, chlopaki za mlode moga byc i dupa blada....
dzis o 12 w południe małża zgwałciłam, wiec jak zgwałce go dzis wieczorem albo jutro rano to chyba będzie dobrze:sorry:

Gwalc ile wlezie....Biedaczek :-D

lece...wlosy se ide farbnac. w srode lece na 2 dni do Tallina - juz sie nie moge doczekac:)

reklama
Do góry