Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aniu, super, bardzo się cieszę! Czy nastawienie też masz bardziej pozytywne?

Witam wszystkie mamy :-)
Postanowiłam do Was dołączyć, mimo, iż jestem od was dużo starsza i mam bagaż dość nietypowych doświadczeń.
Mam syna 16 letniego, który jest niepełnosprawny - to efekt porodu i dużo by opowiadać.
Ciężko mi nagle przestawić się na myślenie, że Pan Bóg wystawia mnie na drugą próbę bycia mamą. Czuję sięświetnie, jestem w 13 tygodniu.
Czasem czuję się jakbym była w ciązy pierwszy raz - 16 lat temu były inne opcje i moja mózgownica inna :-)
Chętnie czasem z wami porozmawiam, może się dowiem czegoś " na czasie" lub też podzielę sięswoim doświaczeniem
pozdrawiam was serdecznie :-)

Dziękuję bardzo za zainteresowanie :-) Tak, moje nastawienie jest bardziej pozytywne:-) ale teraz troszkę boli mnie brzuch, może to już ze zmęczenia, ale już jest o niebo lepiej!!!![]()

Mój mały kochany złośliwiec i pyskacz 
obiecanki-cacanki
ale jak tu sie nie skusić jak wokół tyle cudeniek dla maluszków
Ja musze wszystko kupywać wszystko od zera, bo jestem jak to sie nazywa " pierworódką" a większość koleżanek ma już odchowane z pieluch swoje pociechy

hehhee widzę że mamy podobnieja mam termin na 31 stycznia (urodziny mojej mamy i mojego taty). Jeśli maleństwo poczeka 6 dni i urodzi się 5 lutego, to w urodziny mojego brata. Jeśli 7dni, 6 lutego, to w urodziny mojego kuzyna
a jeśli 9 dni, 8 lutego, to w urodziny mojej chrzestnej
W każdym razie, zapowiada się kolejny wodnik w rodzinie
kefir/maślanka = chodzi mi o wapńostatnio nie pijam mleka i zupełnie nie jem jogurtów, więc muszę jakoś się domineralizować
![]()
monia, no Ciebie czekają mega zakupy!! Ale w UK to ciuszki super i taniutkie!No mie to troszke przeraza bo bede musiala kupowac wszystko razy dwa, narazie tylko ogladam sobie i nie kupuje, sama neweim dlaczego moze zeby nie zapeszac ale trudno sie powstrzymac ehhhh jeszcze troszke poczekam przed pierwszymi zakupami![]()

i mówie do niej co sie tak nagrzewa na kolory niebieskie
;-)
a moja mała wcale nie pije
już z 1,5 roku ;-)