pyciolek87
Mama Alexa:*
no to ciesze sie
pyciolku, makijaż dziś zrobiony????????????
tygrysa nie widzialam
maz discovery oglada i wcina ciasteczka, malutka spi, no a ja na bb
moj to zaraz by mnie wolal na male co nie co

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to ciesze sie
pyciolku, makijaż dziś zrobiony????????????
tygrysa nie widzialam
maz discovery oglada i wcina ciasteczka, malutka spi, no a ja na bb
superof course![]()
a co nie chce wracac do domu?????????a czemu?widac ze KAji brak bo tak pusciutko dzisiaj ze szok
jak ja mam namowic mezowego zeby juz wracac do domu..?![]()
wiesz co my jesteśmy tak zmęczeni, ale nikt nie mówi moze później cosik bedzie, na razie relaxmoj to zaraz by mnie wolal na male co nie co![]()
my wlasnie kupujemy turystyczne, juz znalazlam na allegro, bo w sierpniu jedziemy z mala nad morze na 2 tyg wiec przyda nam sie;-)mamusiu a macie turystyczne lozeczko?ja nie wiem co zrobic czy kupic jesczze tutaj tyrystyczne przed powrotem i sprzedac drewniane???masakra jak ja sie zabiore...wysylki robia raz w miesiacyu wiec albo alex bedzie bez lozeczka pare dni tutaj albo pare dni bez lozeczka w Polsce?? wiec moze lepiej bedzie je sprzedac i kupic turystyczne a w Polsce kupic nowe...juz sama nie wiem![]()
super
a co nie chce wracac do domu?????????a czemu?![]()
wiesz co my jesteśmy tak zmęczeni, ale nikt nie mówi moze później cosik bedzie, na razie relax![]()
my wlasnie kupujemy turystyczne, juz znalazlam na allegro, bo w sierpniu jedziemy z mala nad morze na 2 tyg wiec przyda nam sie;-)
z nami, tutaj jest duze lozko malzenskie;-)a teraz gdzie spi?![]()
po co mi w Dublinie jak ja juz nie mam zamiaru tutaj wracac...a moz kup sobie w polsce a drewniane bedziesz miala w dublinie