reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie bedziesz ciagle lezec:) daja ci ta kroplówke i bedziesz lezala az sie skonczy. A później poprostu zaczną sie skurcze i bedziesz musiala spacerowac bo to przyspiesza rozwarcie(chociaz ja wolalam lezec bo mnie mniej bolalo;-)) i beda cie badac co jakis czas. No to dobrze widzisz ze sie tak nie zamartwiasz juz teraz... Ale dupek z tego chłopaka!!!! Jak bym mogla to bym go zabila. Zeby nawet nic nie dac na swoje dziecko... Podasz jego rodzicow o alimenty jak nie pracuje i mu sie skonczy wolnosc. Znajdziesz innego faceta i lepszego:) No polowe ubranek co mialam na takiego niemowlaczka to poszło na bok:/ musialam mu ubierac ubranka na 2 miesieczne dziecko:eek: teraz ma 2 miesiace a wyglada jakby mial 4 miesiace:-) jutro idziesz do tego szpitala tak? jezeli tak to zycze powodzenia jak cie zatrzymaja. Jak wrocisz to zaraz napisz na forum!:tak: bede czekac:*****

KingaMZ ale ja jestem chudziutka i niska a on nie umial wyjsc i powinnam miec ciecie bo te położne mówiły ze mógł sie udusic ale na szczescie wszystko było wporzadku miał 10 punktow i jest zdrow jak ryba. Mi robili OCT i ja musialam lezec bo bylam podlaczona do KTG. I mialam to 2 razy robione i nie dostalam po tym skurczy dopiero po paru dniach niespodziewanie zaczeły sie skurcze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zosiek Mimo wszystko uważam, że nie wszyscy faceci są do dupy ;) Etap nienawiści do wszystkich przedstawicieli tego gatunku mi już minął ;)
Ale to faktycznie dziwne z tym wieczorem panieńskim, aż mi się jedno skojarzenie nasuwa jak pomyślę w jakiej roli mógł tam wystąpić ;) Sorry, głupawka mnie już bierze przez to oczekiwanie. A suwaczek to już w ogóle mnie dobił :]

Dziewczyny, dzięki za odpowiedzi. Jak czytam te opowieści z porodu, to jeszcze nie mogę uwierzyć, że mnie też to czeka. Wydaje mi się to takie nierealne. Sama wizja tego, że będę mieć synka jeszcze do mnie nie dociera. Ale już niedługo :)
KingaMZ W kwestii porodu, to bardziej zależy od mojej mamy, czy ona da radę na to patrzeć ;) A jak ja się będę czuć okaże się na miejscu. Podejrzewam, że będę dużo kląć pod nosem, ale to chyba normalne w trakcie porodu.Jak wpiszę ojciec nieznany, to nie dostanę alimentów. Chcę, żeby płacił i żeby przychodził do dziecka od czasu do czasu. To jego obowiązek.Najchętniej to bym chciała, żeby zniknął z naszego życia, ale nie mogę decydować za synka...
Truskawa Najlepsze jest to, że on pracuje :] Ale nic nie dał, twierdzi, że jestem materialistką i że powinno mi starczyć becikowe :] To nawet by mi na wózek nie starczyło biorąc pod uwagę fakt, że musiałam kupić z fotelikiem, a same wiecie, jakie są ceny. Faceci jednak nie pojmują tego, nie orientują się ile co kosztuje...
Tak, rano jadę do szpitala :)

moj suwaczek?:p cz y twoj? nie dziwie sie:) wiesz jak zrobi strip to ja tez zrobie:) przy moich kolegach:) albo przy moim wspollokatorze i zobaczymy co powie wtedy:p a faceci sa do dupy:p i zdania nie zmienie:)

Ty lepiej moze sie upomnij o wywowanie porodu co? bo zebys jak lenka nie przenosila...:) ale w sumie ja sie na tym nie znam...

a jaki wozeczek masz? ja bym sobie kupila x-landera:) chcialam kiedys bardzo boldera SD,ale jakos ostatnio na x-landera mnie wzielo:p wogole ja mam manie na punkcie wozkow:D:D:D uwielbiam je:D:D

duzo Cie cala wyprawka kosztowala? moze w pon juz bedziesz mamusia?:D:D:D nie boisz sie bolu podczas porodu?

Zosiek Mój suwaczek, bo przecież nie Twój ;-)Twój jest optymistyczny i dobrze rokuje na przyszłość :tak: Widzę, że duże zaufanie do siebie macie i bardzo dobrze. U mnie zabrakło tego, a wg. mnie bez zaufania związek nie istnieje.
A jak Lenka przenosiła? Bo ja nie w temacie.

Zosiek Ja mam Mikado Boston, kolor fioletowy MIKADO - 37KOLORÓW - 4 MODELE + SUPER GRATISY (681748332) - Aukcje internetowe Allegro
Na początku ciąży non-stop siedziałam na allegro i oglądałam wszystko, co związane z dzieciaczkami :)
Trochę mi wyszło. Wyprawka+ciąża...3,5 tysiąca...A i tak niektóre rzeczy mam używane...Jest mi źle z tym, że muszę myśleć o pieniądzach, nigdy nie przywiązywałam do nich wagi, ale teraz wiem, że dziecko też kosztuje, ma swoje potrzeby, a ja nie chcę, żeby synkowi czegoś brakowało tylko dlatego, że ex nie zapłaci alimentów...

wozeczek naprawde sliczny:) to normalne,ze liczysz kase:) ogromne wydatki ida na dziecko:) wiec ci sie nie dziwie:) jak bedziesz miala dostep do neta czy cos to pisz:p:D:D:D bo jestem ciekawa kiedy kubus sie pojawi:D:D:D moj synek tez tak bedzie mial na imie:) po moim koledze:)

na glowny watku pisala lenka87 chyba, ze przenosila swojego adasia i miala jakies tam problemy..tzn bo jej$ wody byly zolte czy cos:) ~

a moj suwaczek az tak$ dobrze nie rokuje:p 4 lata i nawet zareczyn nie bylo, choc on w sumie ma jeszcze 20 lat..ale mimo wszytsko:p chcialabym jakis krok do przodu:)

reklama
Do góry