reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Andula - miłego wieczoru!
Madzia - M. mówi, że na poparzenia są jakies specjalne opatrunki zelowe w aptekach!
Kurcze, u nas zmiany! Mała na wyjeździe przyzwyczaiła się do spania z nami i dziś musiałam połozyc się na łóżku a ona wchodzi na mnie (na nikły biust;-)) i zasypia:szok: Rozczulające nawet, ale jak to przezyc na dłuższą metę?

reklama
witamy po przerwie:-)
Antonio - buziaki urodzinowe słodkie mimo, że spóźnione
Marcelku i Wiktorku - wszystkiego radosnego z okazji roczku:-)
u nas trzydniowe balowanie właśnie się zakończyło (od piętku do niedzieli)
wszystko przebiegło planowo, goście dopisali, dobre nastroje towarzyszyły;-)
było nas równiutko 21 osób:-) a Tymi szczęśliwy bo to towarzyska bestia rośnie
no i czas podziękowań za karteczki - Antosiu, Lenko, Maciusiu, Zainab, Gabi, Adasiu, Michalinko cioteczki i wujeczki - serdecznie dziękujemy za kolorowy zawrót głowy - później fotki powklejamy na odpowiedni wątek
zmykam czytać zaległości

Renia super ze impreza udana:tak:
Kaja no to macie problem:baffled:
Madzia moj brat mial swietna masc na oparzenia, fajnie chlodzila(brat ma jasna karnacje i jak sie opalal to byla tragiedia),nie pamietam jak sie nazywala:sorry:Postaram sie dowiedziec i jak najszybciej Ci napisac nazwe:tak:
Pabla dobrze ze spodkanie udane:tak:
U nas w nocy mala zle spala, w koncu nad ranem wyladowala w aszym lozku ale sie strasznie krecila wiec prawie wcale nie spalam:eek: Mam nadzieje ze dzis bedzie spala u siebie. U nas cale przedpoludnie padalo skonczyla padac ok 15. Bylismy u znajomych na budowie, maja juz okna i dach:tak: Rozmarzylam sie ze tez bysmy tak mogli,ale niestety na razie brak kasy:baffled:

Dziewczynki wpadlam, aby sie szybciutko pozegnac bo wkrotce wylacza mi internet, a w nowym domu od razu nie bedzie.
W srode lece do PL, a tam tylko sporadycznie bede miala dostep do internetu tak wiec powroce do was na poczatku wrzesnia. Milych wakacji i nie zapomnijcie o mnie;-).

Wszystko doczytałam - na raty, ale wybaczcie, nie poodpisuję:zawstydzona/y:
U nas też był fajny dzień - wypad do sklepu bez dzieci! (kupiłam sobie 2 pary japonek i bluzeczkę w kolorze fest różowy ;-)), potem obiad u teściów i wizyta u znajomych. Dzieci wybawione na maksa. Wróciliśmy po 20, bez kąpieli poszły spać:-pA ja padam na pysk i idę w kimę, bo budzik rano nieublagalnie dzwoni:-(

Beaa, będziemy za Wami tęsknić! Jak tylko będziesz mogła, to napisz co u Was! Do "zobaczenia"!

Cześć dziewczynki witam Was i Wasze pociechy mam na imię Ewa i jestem z Sosnowca mam córeczkę Julie, która 30 lipca skończy roczek. chciałabym z kimś pogadać :-)

O ja Cię! Pierwsza jestem... Miałam tylko zaglądnąć, ale jak się okazało, że nikt jeszcze dzisiaj nie pisał, to jakoś mnie to zmobilizowało.

Ewask
, witajcie. I piszcie!

Kaja, cieszę się, że jesteście zadowoleni. Płacz Julki w hotelu był dla mnie mocno stresujący, ale założyłam sobie, że jeżeli płacze w dzień, to luzik... DObrze, że hotel stanął na wysokości zadania. A znaleziska na plaży fascynujące.

Tyle. Zbieram się na jazdę. Jadę dzisiaj z szefuńciem (do tej pory udało mi się go unikać), który słynie z tego, że nerwów nie ma i różne rzeczy wygaduje, np. żeby sobie kupić hulajnogę, jak się nie umie jeździć... Ciekawe co usłyszę :wściekła/y:

Witam się i ja. Zbieram się już do pracy a nie chce mi się jak cholera. Jestem nie wyspana, w weekend wogóle nie odpoczęłam a teraz jeszcze cały tydzień haróki mnie czeka. Normalnie tydzień się dobrze nie zaczął a ja już marudze... Pozdrowionka dla was wszystkich i dla wszystkich "urodzinowych" dzieciaczków przeoromne buziaki!! Lecę zarabiać pieniądze... bleeeeeeee

i ja się witam..
weekand się skończył i wstawanie o 08:00 się skończyło:-( dziś o 07:00 pobudka, ale młoda ogólnie całą noc jakaś niespokojna, wręciła się i popłakiwała.
EWASK - zapraszamy do pisania!
Mondzi - powodzenia na jeździe...
Julia - miejmy nadzieję że tydzień będzie lepszy niż się na to zapowiada:-)

ja zmykam do sklepu po pieczywko, M jeszcze śpi, wczoraj do północy oglądaliśmy Katyń.....
ja też niewyspana, bo strasznie mi się dziś spało, niby się ochłodziło ale w nocy duchota:baffled:
dziś znów bezchmurne niebo i słoneczko świeci,ale jest chłodniej niż w ostatnich dniach.

reklama
Cześć!
Ewask - zapraszamy do pisania
Mondzi, może nie będzie tak źle i zamiast zdołować, to Cię facet uskrzydli?:tak:
Julia, taki los:-( Trzymaj się!
Pabla, niektóre oka jeszcze nie otworzyły, a Ty już po pieczywo biegasz. Jak nic masz zamontowany jakiś motorek ;-)
U nas nocka ok. Jak wychodziłam, to Olga spała:sorry:

Miłego dnia!

Do góry