reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ahhhh....zdolowana tym krajem juz jestem...czekam wciaz na bezrobotne ale jak zwykle z decycja im sie nie spieszy:wściekła/y:nawet nie mozemy dokladnie zaplanowac kiedy wrocic i czy jeszcze zdarze isc w tym roku na studia:wściekła/y::zawstydzona/y:

ojej to tak długo się u was czeka? tylko skoro macie wracać to po co to załatwiasz?
no a decyzji o studiowaniu zazdroszczę, bo ja wciąż mam niedosyt, teraz żałuje, że nie wzięłam drugiego kierunku jednocześnie, bo teraz to już za późno, studia skończone 4 lata temu:-(

reklama
kurcze nie wiem czemu tam u was tak dziwnie jest, ja tyle benefitów załatwiłam, i zawsze szybko było, no tylko teraz na zwrot podatku to ze 12 tygodni musimy czekać, no ale oni tak mają, jak o większą kasę chodzi to zwlekają ile się da skubańce.
Pyciolku wytrzymaj jeszcze trochę, zobaczysz teraz Ci się dłuży, bo już chcesz wracać, ale tak naprawdę szybko to zleci, i już niedługo będziesz się cieszyć

Witam

wpadłam tylko złożyć żeczenia naszym milusińskim!!!!!! STO LATEK;-), i zgasić światło:-D:-D:-D

pisze tak po cichu - moja mamusia idzie po wize jutro rano , nie wiem jak wytrwam i czy zasne:zawstydzona/y::-(, boje się że nie dostanie:no:, zobaczymy:sorry:

papa

Dzień dobereK!

,no i najważniejsze - rano byłyśmy z Bianką u kardiologa i niby wszystko jest ok z sreduszkiem- mamy przyjść jak mała będzie miała 1,5 roku na wizytę kontrolną, kamień spadł mi z serca powiem Wam kochane.
Pędzę Was poczytać, bo stęskniłam się:-):-) buziole
No to super, że z serduszkiem wszystko oki. Bardzo sięcieszymy.

jestem z nadzieją, że was nie ma :-Dbo ja mam mały burdelik w kuchni:-Dtak dziś deserek robiłam Wikowi, a potem na skype z mamą, że wszystko leży do tej pory nie sprzątnięte:zawstydzona/y:
jedliśmy dziś pierwszy raz jogurcik dla maluchów, pycha z owockami, mmmm:-p
i kupiliśmy dziś puzzle:-p:tak:bo wam pozazdrościliśmy, super są
i zabawkę nową...
i ciasteczka...
i łoooo...mama dziś zaszalała...:-D:tak:

MT superaśne, ale ja bym chyba nie wiedziała jak w to dzieciaka zawinąć:-D
To beciaczku zaszalałaś z tymi nowościami. A MT jest bardzo łatwe w obsłudze i napewno będzi enam chłodniej niż w chuście wiązanej.

nooo...:-Dale humorek teraz suuuuperaśny,
acha....wiadomość Wiki siedzi:szok: czasem jeszcze się chwieje, i gdzieś tam na bok poleci, ale juz dobre kilka minut usiedzi, i tak fajnie balansuje ciałkiem, widać, że już umie łapać równowagę, ależ ja się jak dziecie cieszę,
aż muszę fotkę wkleić, bo nie wytrzymam:tak::-D
Gratulacje!!! Pięknie Wiki siedzi!

A kiedy my?????????????:-(

Reniu - mam nadzieję, ze będzie dobrze i mam dostanie wizę. Kciuki trzymam &&&

A my dziś będziemy dalej testowac MT. Jedziemy do mojej pracy a potem do Brzezin sprawki pozałatwiać więc moze dopiero wieczorkiem zajrzę. Lecę się prysznicować.
Miłego dzionka wszystkim.

Dzień dobry:tak:Czyżbym była pierwsza?

Ogromniaste i słodkie całuski dla Bartusia z okazji siódmego miesiączka. Rośnij duży i grzeczny kochany:-)

To my już wróciliśmy i chcemy sę pochwalić nowym MT.;-)
Lilac fajoskie to nosidło. No i Kubuń super w nim wygląda

sms od naszego kajaczka:
my w Pl, ale dopiero się ogarniam, nie dojechaliśmy bez przebojów, bo nam po drodze, po 500km zastrajkowało auto, świeżo odebrane z salonu i po zatrzymaniu się i wjechaniu na kanał w jakimś warsztacie po trasie okazało się ze kolo mamy niedokręcone. Marysia podroż zniosła fantastycznie, i w ogóle w Pl jest fantastycznie, pozdrów dziewczyny, cmokasy"
wiec pozdrawiam was dziewczyny:tak::tak::tak::tak:
Super że Marianek był grzeczny w podróży no i że nasz polarnica już w Polsce. Szkoda tylko że nie da rady się z nami spotkac:-(

no i najważniejsze - rano byłyśmy z Bianką u kardiologa i niby wszystko jest ok z sreduszkiem- mamy przyjść jak mała będzie miała 1,5 roku na wizytę kontrolną, kamień spadł mi z serca powiem Wam kochane.
Baardzo dobre wiadomości:tak:Kankiya cieszymy się razem z Tobą że Baneczce nic nie jest:tak::-)

jedliśmy dziś pierwszy raz jogurcik dla maluchów, pycha z owockami, mmmm:-p
i kupiliśmy dziś puzzle:-p:tak:bo wam pozazdrościliśmy, super są
i zabawkę nową...
i ciasteczka...
i łoooo...mama dziś zaszalała...:-D:tak:
nooo...:-Dale humorek teraz suuuuperaśny,
acha....wiadomość Wiki siedzi:szok: czasem jeszcze się chwieje, i gdzieś tam na bok poleci, ale juz dobre kilka minut usiedzi, i tak fajnie balansuje ciałkiem, widać, że już umie łapać równowagę, ależ ja się jak dziecie cieszę,
aż muszę fotkę wkleić, bo nie wytrzymam:tak::-D
Oj szalejesz Beciaczku:-DNo i wiadomo że nic tak nie poprawia humoru kobiecie jak zakupy;-)A Wikuś pięknie siedzi. A tak nie mogłaś się doczekac:-)

ahhhh....zdolowana tym krajem juz jestem...czekam wciaz na bezrobotne ale jak zwykle z decycja im sie nie spieszy:wściekła/y:nawet nie mozemy dokladnie zaplanowac kiedy wrocic i czy jeszcze zdarze isc w tym roku na studia:wściekła/y::zawstydzona/y:
Pyciolku kochany będzie dobrze. Pomyśl sobie że to już bliżej niż dalej i niedługo wrócisz do kraju i rodzinki:-)
pisze tak po cichu - moja mamusia idzie po wize jutro rano , nie wiem jak wytrwam i czy zasne:zawstydzona/y::-(, boje się że nie dostanie:no:, zobaczymy:sorry:
Renia trzymam kciuki żeby Twoja mama dostała wizę i żebyście się mogły wkońcu spotkac:tak:

beciaczek - gratulacje dla Wikusia:tak: Moja Hania tylko zerka z zazdrością ;-) Też by już chyba chciała siedzieć sama, ale jeszcze ma za słaby kręgosłup.
A co do studiów, to ja też mam wieczny niedosyt. Kończyła dwie specjalizacje na swoim kierunku, potem jeszcze podyplomowe z wiedzy o kulturze, pełno jakiś kursów, a już myślę, że teraz to jak tylko Hania trochę podrośnie, to pójdę na podyplomowe z psychlogii w biznesie :-)

Współczuję, pyciolku, emigracja nie jest łatwa. Ja to Was - dziewczyny za granicą - to naprawdę podziwiam, bo ja bym chyba umarła z tęsknoty.

renia - trzymam kciuki mocno, mocno za twoją mamcię.

A tak w ogóle, to dzień dobry wszystkim, bo się nie przywitałam:zawstydzona/y: Mam dzisiaj mnóstwo spraw w urzędach do pozałatwiania, mam nadzieję, że moje dzieciaki jakoś to zniosą :sorry: Zakładać w PL firmę to jakaś biurokratyczna masakra po prostu :angry:

no dobra nie udało się ale druga to też coś
A gdzie nasze przodowniczki? Mamusia, Kana co to za obijanie się wstawac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jstem, jestem
dopiero wstalismy i tatus tez, chociaz do pracy chodzi na 8.00!!!!!!!!!!!!!!!!

100 latek i dużo zdrówka życzy dla swojego zięciuna tesciowka
:-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak:

reklama
To my już wróciliśmy i chcemy sę pochwalić nowym MT. Krytykujcie wyrób nie mnie, please. Ja przeszłam w tym z dzieciem ze 2 km i trochę się zmachałam.
A inne cudeńka będą później, bo jeszcze nie skończone.

A Tygrys, jak tam kuchnia? I co ze spotkankiem? Tylko ćsiiii,bo znów ktoś namkaże umawiać się na innym wątku;-)

Lilac sliczna ta MT :tak::tak::tak:
Kuchnia juz nawet ogarnieta i wczoraj byl pierwszy domowy obiadek :-D:-D:-D

a spotkanie w czwartek ok 16 30 pietryna obok mc donalda przy stoliku z panami z czegos tam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D daj znac czy pasuje:tak::tak:

tez!!:-D:-D

no ja juz sama nie wiem co o tym myslec...ja tak szybko nie wybaczam...:laugh2:
a pomyslec ze jeszcze 4 dni temu chcialas ze mna imprezowac z piwem nad morzem:-D:szok:

wybaczzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)eek::eek::eek::-D obiecuje popraweeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D:-D

no a decyzji o studiowaniu zazdroszczę, bo ja wciąż mam niedosyt, teraz żałuje, że nie wzięłam drugiego kierunku jednocześnie, bo teraz to już za późno, studia skończone 4 lata temu:-(

oj tam ja tez juz mam 27 na karku ale zamierzam w przyszlym roku akademickim pojsc na jakis nowy kierunek:tak::tak: jestem po prawie a teraz marzy mi sie cos z ekonomia :eek: oczywiscie teraz wchodza juz tylko w gre studia zaoczne ale juz sie nie moge doczekac heheh tylko martwie sie czy podolam gdyz glowa juz do zapamietywania informacji taka sobie:confused2::confused2::confused2:

cosik mialam jeszcze napisac ale zapomnialam ide was dalej
nadrabiac

AAAAAAAAAAAAAAAAAA jeny najwazniejsze!!!!!!!!!!!!! sto latek dla wszystkich dzis swietujacych!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Do góry