reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
beciaczku ty wstreciucho a ja glodem przymieralam przez caly tydzien a ty mi tutaj tak wypominasz ide sie zamknac w sobieno wkoncu bede mogla na glos mowic co mam na obiad
gratulujemy...
ty to masz glos mamuskaw lazience cie slyszlaam...
![]()

eee juz tam odrazu....tygrys takie chucherko(?)-nie wiem jak to sie pisze!
i jakie to rozdrarte dziewcze...:-)
![]()
ze niby ja rozdarta?????????!!!!!!!!!!!

oj to normalne kochana mnie az na wynioty zbieralo tak mi niedobrze bylo o glowa mnie bolalaEj dziewczyny,a to normalne, ze na poczatku jak zalozylam okulary czuje sie jakos dziwnie, az mi sie w glowie kreci, widze bardzo dobrze, duzo wyrazniej niz bez nich, ale ta ostros widzenia chyba mnie przerastaA moze mi zle dobrali okulary
Nigdy wczesniej nie nosilam
![]()

a ja robie chinczyka i po obiadku na przegryche bob wiec te wszystkie co mnie na obiad zapraszaly w tygodniu mojej przymusowej glodowki dzis ja zapraszam

pyciolek87
Mama Alexa:*
beciaczku ty wstreciucho a ja glodem przymieralam przez caly tydzien a ty mi tutaj tak wypominasz ide sie zamknac w sobie
ze niby ja rozdarta?????????!!!!!!!!!!!;-);-)
oj to normalne kochana mnie az na wynioty zbieralo tak mi niedobrze bylo o glowa mnie bolalaza jakies 2 dni powinno minac;-)
a ja robie chinczyka i po obiadku na przegryche bob wiec te wszystkie co mnie na obiad zapraszaly w tygodniu mojej przymusowej glodowki dzis ja zapraszam![]()
ja mam na imie....PYCIOLEK

mamusia2008
mamusia Karolinki
a ja myslalm ze ty masz na imię Patrycja:-):-):-)ja mam na imie....PYCIOLEK![]()
Witajcie, my odpoczywamy na dzialeczce...ale widze ze nie tesknicie za nami:-
-
-
-(wiec poczytam i znikam

Dzieki za kciuki dzisiaj nocka super...i oby nastepne byly takie same...
Mega buziaczki Mariczki,Emilki i Tomcia

Dzieki za kciuki dzisiaj nocka super...i oby nastepne byly takie same...
zmęczona i wkurzona, bo nie mam żadnej foty:-(, bo wczoraj padało, a w sobotę kiedy było gorąco to my zapomnieliśmy robić fotki
, no i jakies 370km jechalismy 8 godzin, bo taki byl korek na trasie
![]()
uuuuuu a ja juz chcialam rozmarzyc sie ogladajac moj ukochany Sopot w tle...

a mezowy sie smieje ze karolinka juz ma zdjecie w sopocie, bo w zeszlym roku tez bylismy, tylko ze ona byla jeszcze w brzuchu![]()
to tak jak my

UWAGA UWAGA DOŁĄCZAMY I MY DO GRONA ZĘBOLI
Właśnie znalazłam u Natalki lewą dolną jedyneczkęOby kolejne ząśbki wychodziły tak samo bezboleśnie
Super GRATULUJEMY i zazdrościmy.....
Zmykam milego dzionka buzka
mamusia2008
mamusia Karolinki
madzienko, pewnie ze tesknimy

Żania7
mama kochanych urwisków
A ja znam " kosi kosi łapki pojedziem do babki, babka da nam kaszki a dziadek kiełbaski"
hehe ja znam kosi kosi łapki pojedziem do babki babcia da nam serek a dziadek deserek;-)
kokusia gratulujemy ząbka;-)
tygrysek82
Fanka BB :)
lo matko ale wtopa oczywisci ze mialam na mysli PYCIOLKA NAJSLODSZEGO NASZEGOja mam na imie....PYCIOLEK![]()

Pyciolku wybacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aWitajcie, my odpoczywamy na dzialeczce...ale widze ze nie tesknicie za nami:--
-
-(wiec poczytam i znikam
.Mamusia a gdzie dokladnie mieszkaliscie, my z tygryskiem
wybieramy sie we wrzesniu i z checia obejrze juz sprawdzone miejsce!!!
Madzienko tesknimy za Wami

hehehe mowisz ze wyjazd wrzesniowy

kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Kana, Kokusia, gratulujemy zębolków i wszystkim, których pominęłam, bo mnie trochę nie było, to chyba sporo przegapiłam
Super GRATULUJEMY i zazdrościmy.....
dziękujemy ślicznie za wszystkie gratulacjekokusia gratulujemy ząbka;-)

A za mna tak dzisiaj chodziło słodkie

reklama
To my już wróciliśmy i chcemy sę pochwalić nowym MT. Krytykujcie wyrób nie mnie, please. Ja przeszłam w tym z dzieciem ze 2 km i trochę się zmachałam.
A inne cudeńka będą później, bo jeszcze nie skończone.
A Tygrys, jak tam kuchnia? I co ze spotkankiem? Tylko ćsiiii,bo znów ktoś namkaże umawiać się na innym wątku;-)
A inne cudeńka będą później, bo jeszcze nie skończone.
A Tygrys, jak tam kuchnia? I co ze spotkankiem? Tylko ćsiiii,bo znów ktoś namkaże umawiać się na innym wątku;-)
Załączniki