reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja się witam w przelocie. Od rana pisałam posta i skończyć nie mogłam, bo Hania dzisiaj strasznie marudna. A jak w końcu go napisałam, to mi go gdzieś wcięło :wściekła/y:
No trudno...

reklama
no wkoncu bede mogla na glos mowic co mam na obiad:-D

gratulujemy...:tak:

ty to masz glos mamuska:-D w lazience cie slyszlaam...:-D
beciaczku ty wstreciucho a ja glodem przymieralam przez caly tydzien a ty mi tutaj tak wypominasz ide sie zamknac w sobie:-D:-D:-D:-D

eee juz tam odrazu....tygrys takie chucherko(?)-nie wiem jak to sie pisze!:-D
i jakie to rozdrarte dziewcze...:-D:-):laugh2:

ze niby ja rozdarta?????????!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::laugh2::eek::eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy::nerd::nerd::nerd::nerd::no::no::no::-D;-);-)

Ej dziewczyny,a to normalne, ze na poczatku jak zalozylam okulary czuje sie jakos dziwnie, az mi sie w glowie kreci, widze bardzo dobrze, duzo wyrazniej niz bez nich, ale ta ostros widzenia chyba mnie przerasta:-D:-D A moze mi zle dobrali okulary:confused: Nigdy wczesniej nie nosilam:nerd:
oj to normalne kochana mnie az na wynioty zbieralo tak mi niedobrze bylo o glowa mnie bolala:tak::tak::tak:za jakies 2 dni powinno minac;-)

a ja robie chinczyka i po obiadku na przegryche bob wiec te wszystkie co mnie na obiad zapraszaly w tygodniu mojej przymusowej glodowki dzis ja zapraszam:tak::tak::tak::tak:

beciaczku ty wstreciucho a ja glodem przymieralam przez caly tydzien a ty mi tutaj tak wypominasz ide sie zamknac w sobie:-D:-D:-D:-D

ze niby ja rozdarta?????????!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::laugh2::eek::eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy::nerd::nerd::nerd::nerd::no::no::no::-D;-);-)

oj to normalne kochana mnie az na wynioty zbieralo tak mi niedobrze bylo o glowa mnie bolala:tak::tak::tak:za jakies 2 dni powinno minac;-)

a ja robie chinczyka i po obiadku na przegryche bob wiec te wszystkie co mnie na obiad zapraszaly w tygodniu mojej przymusowej glodowki dzis ja zapraszam:tak::tak::tak::tak:

ja mam na imie....PYCIOLEK:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Witajcie, my odpoczywamy na dzialeczce...ale widze ze nie tesknicie za nami:-:)-:)-:)-(wiec poczytam i znikam:-p:-p:-p

Dzieki za kciuki dzisiaj nocka super...i oby nastepne byly takie same...

Mega buziaczki Mariczki,Emilki i Tomcia

zmęczona i wkurzona:wściekła/y:, bo nie mam żadnej foty:-(, bo wczoraj padało, a w sobotę kiedy było gorąco to my zapomnieliśmy robić fotki:wściekła/y:, no i jakies 370km jechalismy 8 godzin, bo taki byl korek na trasie:no::no:

uuuuuu a ja juz chcialam rozmarzyc sie ogladajac moj ukochany Sopot w tle...:eek::eek::eek:Mamusia a gdzie dokladnie mieszkaliscie, my z tygryskiem:-p:-p:laugh2::laugh2:wybieramy sie we wrzesniu i z checia obejrze juz sprawdzone miejsce!!!

a mezowy sie smieje ze karolinka juz ma zdjecie w sopocie, bo w zeszlym roku tez bylismy, tylko ze ona byla jeszcze w brzuchu:-D:-D:-D

to tak jak my:-D:-D:-D:-D:-D:-D

UWAGA UWAGA DOŁĄCZAMY I MY DO GRONA ZĘBOLI:tak::tak::tak:
Właśnie znalazłam u Natalki lewą dolną jedyneczkę:tak::tak::tak:Oby kolejne ząśbki wychodziły tak samo bezboleśnie

Super GRATULUJEMY i zazdrościmy.....

Zmykam milego dzionka buzka

ja mam na imie....PYCIOLEK:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
lo matko ale wtopa oczywisci ze mialam na mysli PYCIOLKA NAJSLODSZEGO NASZEGO:-D:-D:-D:-D:-D BACIACZKA TEZ LUBIE HEHHE

Pyciolku wybacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:sorry::sorry::sorry:
Witajcie, my odpoczywamy na dzialeczce...ale widze ze nie tesknicie za nami:-:)-:)-:)-(wiec poczytam i znikam:-p:-p:-p

.:eek::eek::eek:Mamusia a gdzie dokladnie mieszkaliscie, my z tygryskiem:-p:-p:laugh2::laugh2:wybieramy sie we wrzesniu i z checia obejrze juz sprawdzone miejsce!!!
a

Madzienko tesknimy za Wami :tak::tak::tak::tak: wpadaj do nas wieczorkiem chociaz na chwilke :tak::tak::tak: buziole!!!!!!!!!;-);-);-)

hehehe mowisz ze wyjazd wrzesniowy :-p:-p:-p:-p:-p:sorry::-D:-D:-D:-D

Kana, Kokusia, gratulujemy zębolków i wszystkim, których pominęłam, bo mnie trochę nie było, to chyba sporo przegapiłam
Super GRATULUJEMY i zazdrościmy.....
kokusia gratulujemy ząbka;-)
dziękujemy ślicznie za wszystkie gratulacje:tak:

A za mna tak dzisiaj chodziło słodkie:-pa w domu jak na złośc nic nie ma:-(No ale małpa nie gapa i już zaliczyłam kogel mogel a teraz piekę murzynka:-poch chyba ciocia ma zamiar przyjechac:eek::-D:-D:-D

reklama
To my już wróciliśmy i chcemy sę pochwalić nowym MT. Krytykujcie wyrób nie mnie, please. Ja przeszłam w tym z dzieciem ze 2 km i trochę się zmachałam.
A inne cudeńka będą później, bo jeszcze nie skończone.

A Tygrys, jak tam kuchnia? I co ze spotkankiem? Tylko ćsiiii,bo znów ktoś namkaże umawiać się na innym wątku;-)

Załączniki

• IMG_6347.jpg
    IMG_6347.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_6349.jpg
    IMG_6349.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_6350.jpg
    IMG_6350.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_6351.jpg
    IMG_6351.jpg