reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

tylko testosteron w gornej granicy (0,68) bo u mnie norma napisana 0,05-0,73. a jednostki to ng/ml
.

wiesz co on ni jest wcale taki wielki u Ciebie, jest -jak sama napisalas -w normie...a normy sa tak zawsze podawane by max ilosc osob w nie wpadla...i wcale nie ma nigdzie powiedziane ze wiecej kobiet ma te nozsze wartosci i one sa lepsze...mysle, ze to nie jest zaden podniesiony poziom...dopoki nie wychodzisz poza norme-tak naprawde-to nie ma powodu do zmartwien. :-)

ja wrocilam...spac mi sie chcicialo ale jakos do kupy sie nie zebralam..siedze teraz pod kocem na fotelu...

tylko tu sie do kupy nie zbierz:-D...albo nie zabierz:laugh2::rofl2::laugh2:

reklama
Mi sie także chce spać:sorry:synek już sobie drzemkuje co mogłabym to wykorzystać ale coś czuje że niedługo wstanie a ja bede wtedy w transie spania co tylko zmule się i doopa co wole już niekłaść się:tak:

Patrysiu-Ty jak masz okazje i jak masz cisze teraz w domku poki mały spi to mykaj do lozeczka...dla siebie i dal fasolki sen Ci sie przyda!

A ja chyba sie od was zarazilam tym spaniem i tez ziewam...w dodatku u mnie pochmurno i pada i szaro za oknem...ide po kawusie...zaraz wracam-ktos sie dolaczy?

Sandranana-nadal nie widze zwiazku pomiedzy "tz" a alessandro, sandro , portugalia, hiszpania itd...chyba ze tak go poprostu nazywasz "tz"???...a moze TZ to postac jakas z bajki czy cos i Twoj facet ma taka ksywke....a ja nie w temacie jestem:baffled:

A z tym banikem itd to wiem ze wesolo bywa, moi znajomi to malzenswto Alex i Alexa...tu dopiero sa jaja, bo pelne imiona niemal takie same i skroty tez:-):-)

I maja wspolny interes: alexandalexa.com:-) ciuszki dla maluszkow...ale - baaardzo drogie:-(

tz-Towarzysz Zyciowy :-):-);-) TYLKO TAM POWINNO BYC Z Z KROPECZKA TYLKO ZE W UK NIE MAM POLSKICH ZNAKOW NA KLAWIATURZE :-D:-):tak: skrot ten mozesz zpotkac na forach tak samo jak kobietki pisza M-maz...

teraz juz rozumiesz??

moj TZ ma na imie sandro ale tutaj w uk znajomi mowia na niego alex :-):-)

Szafirku-witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jakos wogole nie wpadamy na siebie ostatnio na bb:-(

Kochanie-gdzie sie wybierasz na urlopik??? jak remoncik??? jak tarasik i lazienka????

Wyniki-najwazniejsze zeby LH i FSH byly bliskie 1. A dokladnie by ich stosunek nie byl wiecej niz 1,5...u Ciebie jest 1,3 wiec chyba ...jest dobrze...?
Hej Kropciu!!!!! :-):-):-)
ja ostatnio zaganiana...mam wyrzuty sumienia,ze wyjezdzamy i zostawiamy tesciow z tym remontem :baffled::baffled::baffled: tymbardziej,ze oni nie beda w stanie decydowac o naszej lazience,co,gdzie itd.
urlopik na mazurach,jedziemy z bratem ciotecznym mojego M i jego dziewczyna,sa fantastyczni,swietnie sie dogadujemy,wiec wiem,ze pod tym wzgledem nie bedzie zgrzytow.
a co do remontu,to jak na razie wyglada coraz gorzej,a nie lepiej.teraz w lazience mamy 2 dziury na wylot,jedna do sypialni,a druga na schody (maja tam niby chowac jakies rury).
mam nadzieje,ze te wyniki ok,bo tak naprawde to moge sie obawiac progesteronu,ktory bede robic w fazie lutealne,bo moja fl trwa max.11 dni.

a co u Ciebie kulawcu nasz kochany??doczytalam,ze cwiczysz ostro i badacie wszystko po kolei,coby staranka przyblizyc :tak: dobrze,bo wiesz,mialysmy zaczynac razem w lipcu,a moze sie okazac,ze razem zafasolkujemy :tak:
buziole dobra duszyczko!!

Witam:-)z maluszkiem wszystko dobrze ma 8 cm jak to ginekolog mówi wszystko na tak:tak:ślicznie się ruszało(zdjęcie jutro wkleje):-)pokazał mi oczka nosek ustka serduszko ładnie biło:-)no i teraz co do płóci jak to powiedział że na 100% powie za miesiąc a na dzień dzisiejszy możemy się tak pobawić:tak:no ale co z tej zabawy wynikło pokazał mi siusiaka i powiedział tak"na dzien dzisiejszy obstawiam że to chłopiec"tak więc dziewczynki będe mieć małego Alanka a tez już na to się nastawiam bo tak dzidzia była ułożona że tego siusiaka mi ginekolog pokazał i było ładnie go widać:tak:TAK WIĘC SYNEK:tak:troszke popłakałam ale jest już lepiej to był tak troszke dla mnie szok ale juz jest ok ciesze się ze jest zdrowe że dzidzia pięknie się rusza co czekam na mojego małego smrodka:-)

To super Patrysia chłopczyki tez są fajniutkie,moze postarasz sie o trzecie i bedzie dziewczynka;-)Ciesze sie ze jest wszystko dobrze:tak::-)

wiesz co on ni jest wcale taki wielki u Ciebie, jest -jak sama napisalas -w normie...a normy sa tak zawsze podawane by max ilosc osob w nie wpadla...i wcale nie ma nigdzie powiedziane ze wiecej kobiet ma te nozsze wartosci i one sa lepsze...mysle, ze to nie jest zaden podniesiony poziom...dopoki nie wychodzisz poza norme-tak naprawde-to nie ma powodu do zmartwien. :-)
ja dlatego tak sie zmartwilam,bo w tym laboratorium podaja baaaaaaaaardzo szerokie normy,do wszystkiego.z tarczyca tez po danej dawce leku niby sie miescilam w normach a endokrynolog mowila,ze za wysokie

tz-Towarzysz Zyciowy :-):-);-) TYLKO TAM POWINNO BYC Z Z KROPECZKA TYLKO ZE W UK NIE MAM POLSKICH ZNAKOW NA KLAWIATURZE :-D:-):tak: skrot ten mozesz zpotkac na forach tak samo jak kobietki pisza M-maz...
a ja juz myslalam ze tz to TOTALNY ZBOCZENIEC ;-);-):-):-):-p:-p

a ja juz myslalam ze tz to TOTALNY ZBOCZENIEC ;-);-):-):-):-p:-p

buhahahahah teraz to mnie powalilas na kolana... tak mi sie spac chcialo ze jak przeczytalam to to od razu sie obudzilam... hihihihihiih moze i totalny zboczeniec ale tak troszke :tak::tak::-):-D hihih no ja nie narzekam w kazdym bardz razie... taki wlasny prywatny zboczeniec :-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

reklama
Cześć Dziewczynki. M przywiózł mi właśnie wyniki badania wątroby. Ufff... wygląda na to, że wszystko dobrze. Co prawda dziwna jest tak karta z wynikami, bo przy niektórych próbach w miejscu, gdzie wpisane są normy nie ma normy, tylko jest konkretna wartość, ale podejrzałam w sieci, że to chyba oznacza maksymalną wartość, która nie powinna być przekroczona, a ja jej nie przekraczam, więc jestem przeszczęśliwa :)))))))))

Dzięki wszystkim za wczorajsze miłe słowa...wieczorem nie miałam juz siły do was pisać, jakoś tak ogólnie padnięta byłam...myślałam, że zakupy znacznie poprawią mi humor, niestety nie wiele dały, bo nie wile tez kupiłam...ale dzsiaj mam już nieco lepszy nastrój, ponieważ myślami jestem juz na plaży:-D Od rana robię listę tego, co mam spakowac, prasuje koszulki i inne takie, więc nie mam nawet czasu rozpaczać.... W ciepłych krajach zabierzemy się ostro do roboty i będzie dobrze:tak:
Ale fajniutko! To życzę miłego i OWOCNEGO wypoczynku :))))))

ja tez tak myslalam... dopoki nie przyjechalam do uk... wyobraz sobie ze masz male dziecko i bobas ma goraczke... jedziesz do szpitala... zglaszasz ze przyjechalas i czekasz z innymi chorymi ludzmi w poczekalni az przyjdzie twoja kolej... i ne ma ze boli... nie interesuje ich ze dziecko glodne, ze ma goraczke ze tam tez siedza ludzie chorzy, ze jest godzina 11 wieczorem czy 1 w nocy... i tak czekasz... kumpela czekala z bobasem tak 4 godziny!!!! wczesniej bylam tutaj z kumpela... i dostala strzala butelka szklana w glowe... krew sie leje a oni ze trzeba czekac... czekalysmy 3 godziny i ona cala we krwii a tam ludzi pelno i wszyscy sie gapia... masakra... inna kumpela zle sie czula, miala bolace serce.... czekala jak glupia i lekarz jej powiedzial zeby tabletki przeciwbolowe sobie wziela i tyle!!!!! masakra...np w tym szpitalu co ja naleze pod niego to prawie wszyscy lekarze z indii albo z timoru!!!! no masakra...
O matko, to jest jakaś masakra! A ja myślałam, że u nas jest katastrofa jeśli chodzi o służbę zdrowia...

POZDRAWIAM BABECZKI :happy2:
Ja również pozdrawiam bardzo cieplutko :)

PM, testujesz jutro????
Dziewczyny, jutro mamy z M. 3 rocznice poznania się....Co ja moge wymyśleć???

A może zabierz męża na kolację do restauracji??
A może w miejsce, gdzie się poznaliście?

Kurczak, coś mam z forum... albo mi odpowiedź odrzuca, albo buźki nie wskakują... Wam też się tak dzieje?

Do góry