reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Dziewczyny CHOLERCIA JASNA!!! opanujcie sie,ja nawet bedac na urlopie nie jestem w stanie nadazyc za Wami
Wczoraj nie zajrzalam,bo z zakupow wrocilam z przogromna migrena (leki przestaly dzialac).Dzis jest ok,wiec pisze :-)
zrobilam badanka hormonow 3dc.Oto wyniki (prosze fachowcow o interpretacje):
LH-7,27
hPRL-14,3
testosteron-0,68
FSH-5,62
Buziaki dla BBmaniakow ;-):-)
LH 3 dzień 2-13 norma (wiec jest ok)
PRL 3-15 wynik idealny
testosteron 0.7-5 norma (wiec jestes ponizej normy ale to doslownie niewiele... wiec mysle ze jest ok)
FSH 3-12 norma...
wiec wydaje mi sie ze wyniki sa ok...
to tyle co znalaznalazlam na necie... wiec nie mam 100% pewnosci...
Ostatnia edycja:
Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
ja tez nie bardzo.Stosunek LH do FSH wychodzi 1,3Cześć Szafirku przykro mi że znów cię ta migrena męczyła ale dobrze że już dziś Ci lepiej co do wyników to nie pomogę bo sie nie znam
i mam troche podwyzszony testosteron,ktory moze byc podwyzszony przy pcos,ale mam nadzieje,ze sie nie lapie na to

Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
te pozostale chyba okLH 3 dzień 2-13 norma (wiec jest ok)
PRL 3-15 wynik idealny
testosteron 0.7-5 norma (wiec jestes ponizej normy ale to doslownie niewiele... wiec mysle ze jest ok)
FSH 3-12 norma...
wiec wydaje mi sie ze wyniki sa ok...
to tyle co znalaznalazlam na necie... wiec nie mam 100% pewnosci...
dzieki za pomoc,za 2 dni bede miala do odebrania androstendion,ale wyjezdzam na 10 dni wiec odbiore po urlopie.
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
w.kropeczka
Fanka BB :)
to Pojadłaś?? Poćwiczyłaś??
pojadlam, pocwiczylam rano, teraz sie zabieram znowu:-)
jak tam przed tesowaniem...czy moge juz nazywac cie "mamuską to be"?...
ta muchozolem.
no to idealnie, przynajmniej gin nie bedzie musial insektow odganiac i bedzie sie mogl skupic na wlasnej robocie

Sandranana-nadal nie widze zwiazku pomiedzy "tz" a alessandro, sandro , portugalia, hiszpania itd...chyba ze tak go poprostu nazywasz "tz"???...a moze TZ to postac jakas z bajki czy cos i Twoj facet ma taka ksywke....a ja nie w temacie jestem

A z tym banikem itd to wiem ze wesolo bywa, moi znajomi to malzenswto Alex i Alexa...tu dopiero sa jaja, bo pelne imiona niemal takie same i skroty tez:-):-)
I maja wspolny interes: alexandalexa.com:-) ciuszki dla maluszkow...ale - baaardzo drogie:-(
Szafirku-witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jakos wogole nie wpadamy na siebie ostatnio na bb:-(
Kochanie-gdzie sie wybierasz na urlopik??? jak remoncik??? jak tarasik i lazienka????
Wyniki-najwazniejsze zeby LH i FSH byly bliskie 1. A dokladnie by ich stosunek nie byl wiecej niz 1,5...u Ciebie jest 1,3 wiec chyba ...jest dobrze...?
reklama
P
patrysia*
Gość
Mi sie także chce spać
synek już sobie drzemkuje co mogłabym to wykorzystać ale coś czuje że niedługo wstanie a ja bede wtedy w transie spania co tylko zmule się i doopa co wole już niekłaść się

Podziel się: