Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Witam,
ja dzisiaj nieprzytomna jestemM ostatnio strasznie dużo pracuje, wszystko na mojej głowie
![]()
Ja 8 górne pousuwałam i mam spokój a dolne jeszcze się trzymają i na twarzy szczuplej wygądam;-)
.
witam wszystkich :-):-):-):-)
u mnie ulewa od rana,padało okropnie i strasznie ciemno,ulewa jeszzce bedzie na bank.a miało byc dzis 30C i upałno to po upale
zaraz bedziemy jeść sniadanko,Oliwka już wmłuciła kaszkę.i nie chce się ubrać biega po pokoju w pizamie i nauczyła się mamuś,dziadziuś,tatuś
a zawsze to było tylko mama,mamo itd.zaczyna mi wyrazy odmieniać.:-)

Witam,u nas pogoda taka sobie:-),małe pospać matce nie dali,Julu się naprodukował z samego rańca
i trzeba było wstać i podetrzeć
.
Zakupy na śniadanie odfajkowane,zmykam Dobre Rady poczytaći Przyślij Przepis z Ciastami - mniam.
![]()

Witam z rana
ja juz po śniadanku
u mnie nic ciekawego poza tym, że wczoraj licytowałam bluzke i dwie konczyly sie w jednym czasie- takie same tylko inne kolory i bylam pewna ze mnie przelicytuja na ktorejs i na wszelki wypadek licytowalam na dwóch i jak na zlosc wygrałam obie aukcje
najgorsze ze teraz kasy nie mam... musze czekac do ostatniego, napissalam sprzedawcy, mam nadzieję że nie będzie robił problemów... poza tym jestem wściekła że bede miala 2 takie same bluzki tymbardziej ze to nie na teraaz tylko na "po" ciąży
jak wsze aukcje przegrywam tak te wygrałam
Ale bluzeczki fajne:-)
SEXY tunika CZERN NIEBIESKI GIRLY FASHION 36/38 (690110857) - Aukcje internetowe Allegro
SEXY tunika biel różowy GIRLY FASHION 36/38 (690110868) - Aukcje internetowe Allegro

witam sie i ja,a o tu tak pusto?
to ja Ci wspolczuje!
moje juz duze baby i juz czasami rady nie daje a Twoje malutkie.
to kiedy do nas przyjedziecie?juz sie chyba wychorowalyscie?
no ja tez mam w planie wyrwac jak nie bedzie upalu i jak bede miala kase
u mnie tez cos od rana popaduje fgdzie ten upal i slonce???????????????
moja tez odmienia-ostatnio było dziadzio,dziadziu,tato,mamo to juz norma:-)

najlepsze życzenia imieninowe dla madziulinataszy i urodzinowe dla myszuni męża krzysia i córki as klaudi samych dobroci miłości i spełnienia marzeń![]()

)

ale przypomnę sobie

;-);-)

no i ja gapa tez sie musze przyłączyc do yczennajlepsze życzenia imieninowe dla madziulinataszy i urodzinowe dla myszuni męża krzysia i córki as klaudi samych dobroci miłości i spełnienia marzeń![]()

na tych aukcjach byly po 2 bluzki wystawione i 2 osoby wygrywały kazda aukcjehej lasencje
witam po nieprzespanej nocy i burzliwym poranku(jak ja nie lubie jak piuotr ma do pracy na 9)
kurcze cytatów nie zaznaczyłam
meduska ty z tego co widzę jedną tunikę wygrałaś tą z różem albo ja ślepa
as super że tak ci się podoba na tym szkoleniu
MH witaj w klubie niewyspanych(czytaj złych bo niedospanych) mam
anabuba kurcze coś wczoraj od ciebie chciałam w pracy myślałam nawet a teraz nie pamiętamale przypomnę sobie
agnes i jak po nocy;-);-)
ale ja jestem zakręcona
aaaa antoni nauczył się czołgać czy pełzać jak zwał tak zwał grunt że tgeraz pełza po całym mieszkaniu i broi wszędzie![]()

a widzisz i wszystko jasne a już cię vchciałam pocieszyć że wygrałaś jednąno i ja gapa tez sie musze przyłączyc do yczen
na tych aukcjach byly po 2 vluki wystawione i 2 osoby wygrywały kazda aukcje![]()

no niestetya widzisz i wszystko jasne a już cię vchciałam pocieszyć że wygrałaś jedną![]()

ale... damy rade;-)