reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cholera tym moim malym mendom ostatnio cos sie w głowach poprzewracało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo zamiast sikac mi do nocnikow szczaja obok i wiecznie myje po Nich podłoge:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Polowa sikow laduje w nocniku a reszta za-ciekawe jak One to robia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jak tu nie palic:no::no::no:
Witaj JADZKA:-)

reklama
u nas od rana słonko i niby ciepło ja mam w planach generalkę u dziecików ale najpierw muszę się obudzić do końca bo narazie jestem na pół przytomna:sorry:
Ja tez musialabym posprzatac z zabawkach bo mam chetnych na jakies:tak::tak::tak:
I u dziewczyn w szafie musze poprzebierac ubranka bo chyba mi z niektorych powyrastaly

Sprzedałam ostatnio sasiadce mojej siory 80 pampersow 2 ktore mi zostaly co prawda za 25 zl ale pozbyłam sie ich.I ta sama sasiadka chce kupic jeszcze jeden fotelik ten dla niemowlaczkow:-)

szkoda dowikluś że nie masz po chłopaku ubranek:tak:bo bym chętnie mojej gangrenie coś zimowo-jesiennego nabyła:tak:
a i chcę mu kupić taki jeździk pchacz (czy jak to się nazywa)wczoraj widziałam w smyku fajny ale cena 199zł:szok:a ten sam w komisie mocno zniszczony za 149 zł:szok::szok:jak dla mnie przegięcie:sorry:

ja mam ochote na ciasto jakies:sorry: normalnie cisgle mnie ostatnio ochota na ciasta jakies nachodzi ja nie wiem:sorry::sorry:

no nic ja ide sie wziac za pościelenie lózka chociaż i naczynia trzeba pozmywac...:eek:

ja mam ochote na ciasto jakies:sorry: normalnie cisgle mnie ostatnio ochota na ciasta jakies nachodzi ja nie wiem:sorry::sorry:

no nic ja ide sie wziac za pościelenie lózka chociaż i naczynia trzeba pozmywac...:eek:
meduska a olguj sobie potem się będziesz martwiła:-D:-D:-D
ja przez 9 miesięcy (nawet 9 miesięcy i 10 dni:-D) ciąży schudłam nie przytyłam ani grama i non top lekarz krzywo patrzył i do szpitala chciał mnie kłaść bo od wagi na pierwszej wizycie u gina do wagi porodowej miłam -2.5 kg a ogólnie przez ciąże chudłam troszkę przybarałam i znów chudłam bo na początku dużo zwracałam i miałam jadłowstręt więc wsumie w ciązy miałam -7kg a potem 4.5 przybrałam ale i tak lekarze ktzywo patrzyli bo w ciąży ich zdaniem trzeba conajmniej 7-9 kg przybrać

meduska a olguj sobie potem się będziesz martwiła:-D:-D:-D
ja przez 9 miesięcy (nawet 9 miesięcy i 10 dni:-D) ciąży schudłam nie przytyłam ani grama i non top lekarz krzywo patrzył i do szpitala chciał mnie kłaść bo od wagi na pierwszej wizycie u gina do wagi porodowej miłam -2.5 kg a ogólnie przez ciąże chudłam troszkę przybarałam i znów chudłam bo na początku dużo zwracałam i miałam jadłowstręt więc wsumie w ciązy miałam -7kg a potem 4.5 przybrałam ale i tak lekarze ktzywo patrzyli bo w ciąży ich zdaniem trzeba conajmniej 7-9 kg przybrać
to ile ty wazylas przy porodzie???:szok:

cześc dziewcyny, mam wolną chwilę w pracy więc może wreszcie coś nadrobię:tak:albo chociaż po łebkach bo już zupełnie nie w temacie jestem:sorry::sorry::sorry:
lecę czytać:tak:

reklama
Do góry