reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Laura wlasnie zasnela wiec mam chwile czasu na poczytanie

Anabuba to fajnie sie masz 2h wczesniej wstaly i nie wolaja jesc bo Lsali tylko wstanie to juz krzyczy jesc!!

Jadzka tak to jest jak neta odlacza brak kointaktu ze swiatem, ale wazne ze juz jestes

Agunia milo ze wpadlas choc na chwilke:rofl2:

MH u mnie odwrotnie jak w DE Lali nie spala w poludnie tak w PL musi isc spac bo by do 17 nie wytrzymala:szok:

Marta chyba dziwnie by patrzeli:-D zawsze mozesz powiedziec ze masz remont i wody brak:-D

Medeuska mnie tak na slodkie przy Lali bralo w 6mc wiec moze faktycznie Zuzia bedzie:rofl2:

Malinka
ja takich przygod nie mialam :))

Agnes daj znac co z tym ukaszeniem

Ostatnia edycja:
reklama
ale mam nerwa na dzieciaki że:angry::angry::angry::angry::angry:
poszłam do kuchni obiad kończyć a ich poprosiłam żeby na antka patrzyli smażę tą wątróbkę i jak dla mnie antocha za cicho zaglądam do pokoju antek wywrócił kwiatka wpiernicza ziemię a oni nie widzą tk zapatrzeni w bajki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no to mają już szlaban na bajki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

poszłam do kuchni obiad kończyć a ich poprosiłam żeby na antka patrzyli smażę tą wątróbkę i jak dla mnie antocha za cicho zaglądam do pokoju antek wywrócił kwiatka wpiernicza ziemię a oni nie widzą tk zapatrzeni w bajki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no to mają już szlaban na bajki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

o kurcze tez bym tak zrobila:sorry:

o kurcze tez bym tak zrobila:sorry:
bo oni czasami jak się zapatrzą w bajki to nic innego nie widzą i nie słyszą:no::no::no::no:
u nas chyba będzie lało powietrze ciężkie duszno słonce zaszło jakoś pochmurno jest kto wie czy i burzy nie będzie:baffled:kurcze ob nie wtedy jak będe szła do pracy:szok::szok:ostatnio jak doszłam to byłam cała mokra:baffled:

bo oni czasami jak się zapatrzą w bajki to nic innego nie widzą i nie słyszą:no::no::no::no:
u nas chyba będzie lało powietrze ciężkie duszno słonce zaszło jakoś pochmurno jest kto wie czy i burzy nie będzie:baffled:kurcze ob nie wtedy jak będe szła do pracy:szok::szok:ostatnio jak doszłam to byłam cała mokra:baffled:

Moj jak patrzy na film albo oglada jakis program to ja gadam do niego a on nie slyszy Laura jak sie zapatrzy w bajke ma to samo

a mnie wkurza to wylogowanie:wściekła/y::wściekła/y:
3 podejscie udalo sie:-D

mala psi wiec wpadla.
dzis na pbiad palcki ziemniaczane:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no i wyszlo w koncu slonce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak milo:-):-):-):-)

2:
Cholera tym moim malym mendom ostatnio cos sie w głowach poprzewracało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo zamiast sikac mi do nocnikow szczaja obok i wiecznie myje po Nich podłoge:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Polowa sikow laduje w nocniku a reszta za-ciekawe jak One to robia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jak tu nie palic:no::no::no:
Witaj JADZKA:-)

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ja tez musialabym posprzatac z zabawkach bo mam chetnych na jakies:tak::tak::tak:
I u dziewczyn w szafie musze poprzebierac ubranka bo chyba mi z niektorych powyrastaly

Sprzedałam ostatnio sasiadce mojej siory 80 pampersow 2 ktore mi zostaly co prawda za 25 zl ale pozbyłam sie ich.I ta sama sasiadka chce kupic jeszcze jeden fotelik ten dla niemowlaczkow:-)

jak to sie mowi-lepszy rydz niz nic,a moze mole by zezraly

szkoda dowikluś że nie masz po chłopaku ubranek:tak:bo bym chętnie mojej gangrenie coś zimowo-jesiennego nabyła:tak:
a i chcę mu kupić taki jeździk pchacz (czy jak to się nazywa)wczoraj widziałam w smyku fajny ale cena 199zł:szok:a ten sam w komisie mocno zniszczony za 149 zł:szok::szok:jak dla mnie przegięcie:sorry:

Ale przecziez ciuszki moga poczekac az Antek dorosnie:-)
malina ja ma jezdzik od etgo sprzedawcy,ale chwilowo nie ma.moze jakbys mu maila napisala to by wystawili.nasz kosztowal chyba ok.60-70zl z przesylka,czyli sam jedzik ok50zl.jest bardzo dobry i mocny(ostatnio Paulina na nim jezdzila nim sie dopatrzylam)

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Ja na Kasę Chorych usuwałam u chirurga stomatologicznego tyle,że m-c wcześniej musiałam się zapisać i ze znieczuleniem za darmo:szok:.

no ja wlasnie potrzebuje numeru na chirurgie szczekowa dos tolicy.
MH masz moze numer?

to chyba taki wiek, bo ja też mogę sobie język strzępić a Misia nic sobie z tego nie robi, dzisiaj wyskoczyłą do mnie z tekstem "co mi jeszcze powiesz na ten temat?" a mówiłąm jej żeby była grzeczna u babci i nie odzywała się brzydko:szok::szok::szok::szok:bo wczoraj powiedziała do babci "Ty się nie odzywaj bo Ty nic nie wiesz" :szok::szok::szok::szok::szok::szok:rmalnie mi wstyd za to moje dziecię

dobre:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

My po spacerku :tak: Udało mi sie wybrać z domu, bo ostatnio coś ciężko mi to idzie :sorry:

Helena jakis czas temu ciągle obsikiwała majtki siedząc na nocniku, myślałam, że mnie szlag trafi bo sprawiała wrażenie, że robi to specjalnie :baffled: Ale całe szczęście przeszło...

Helenka ostatni nie spi w ciągu dnia :baffled: Wczoraj mi usneła o 19.20 :baffled: Ciekawa jestem co będzie dzisiaj :crazy:

ona posikiwala pewnie z wodou siostry.
wez zapakuj baby i przjedz do mnie.teraz w akacje w ciagu dnia i w tygodniu to nawet godziny nie bedziesz jechala:no::no::no:
wybierz pore drzemki aniki i jazda:-)

L
Anabuba to fajnie sie masz 2h wczesniej wstaly i nie wolaja jesc bo Lsali tylko wstanie to juz krzyczy jesc!!

bo Weronika dzis o 6 pozarla butle kaszy,a aPulina potrafi wytzrmac

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

My po wizycie,musieliśmy czekać:crazy:,bo doktorka sobie praktykanta wzięła i kolejka muliła:wściekła/y::wściekła/y:.
Pochrząkiwanie i nocne zgrzyty to na tle nerwowym,(ograniczyć kompa i TV:sorry:), a co do powieki to dać sobie z tym spokój,chyba,że bardziej opadnie i będzie przeszkadzać,to wtedy na operację albo jak sam w przyszłości będzie chciał sobie zrobić.
Anka,remont to jest ale w przychodni :tak::-Di na bilans 2-latka z Julem pójść nie mogę:no:,bo nie mają gabinetu wolnego.
Zmykam pierogajce jagodowe lepić.:tak:

reklama
mala psi wiec wpadla.
dzis na pbiad palcki ziemniaczane:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no i wyszlo w koncu slonce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak milo:-):-):-):-)

2:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

jak to sie mowi-lepszy rydz niz nic,a moze mole by zezraly

Ale przecziez ciuszki moga poczekac az Antek dorosnie:-)
malina ja ma jezdzik od etgo sprzedawcy,ale chwilowo nie ma.moze jakbys mu maila napisala to by wystawili.nasz kosztowal chyba ok.60-70zl z przesylka,czyli sam jedzik ok50zl.jest bardzo dobry i mocny(ostatnio Paulina na nim jezdzila nim sie dopatrzylam)

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

no ja wlasnie potrzebuje numeru na chirurgie szczekowa dos tolicy.
MH masz moze numer?

dobre:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ona posikiwala pewnie z wodou siostry.
wez zapakuj baby i przjedz do mnie.teraz w akacje w ciagu dnia i w tygodniu to nawet godziny nie bedziesz jechala:no::no::no:
wybierz pore drzemki aniki i jazda:-)

bo Weronika dzis o 6 pozarla butle kaszy,a aPulina potrafi wytzrmac

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
zaraz puszczę mu meila bo tak po 10 sierpna to bym była chętna:tak:
moi jak wstaną o 9 to dopiero koło 11-12 głodnieją a tak jak to mówi julka najedli się snów:-D

Do góry