reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
witam sie na chwilke...
i cos dla romki....moze sie uda.....to był 7 tydzień

Oj kochana faktycznie piekny widosz,szkoda ze skoczylo sie tak a nie inaczej!
napatrzec sie nie moge,dzieki za to zdjecie!

Juzuuuu, ale jestem śpiąca...Napiła bym się kawy, ale może lepiej nie...

no chyba lepiej nie!
cicho gratuluije!

ja sie pozegnam z Wami babeczki bo biegnę do psiapsiułki na kawkę a potem jedziemy z M po sofę a potem to już nie wiem co sie będzie działo hihi

oby jak najwiecej!

Romcia-buziolki dla Ciebie-co nowego???

a u mnie ok.nic nowego!za 2 tyg do polski,mam zamiar porobic hormonki bo raczej polaktyne mam za wysoka,chce zmonitorowac moj cykl zobaczyc jak moje pecherzyki sie maja i czy w ogole pekaja...moj M powtorzy badakna zobaczymy jak teraz zolnierze..taki planik..
buziole dla Ciebie! i Twojej nogi hihi!

MARZENIAXX JAK TEMPKA WYJASNILO SIE COS?

dzen witaj kochanie!!!! jak "my" sie dzis mamy??? jak sie czujesz? kiedy wizyta? co nowego????

Zdjecie sliczne...tak bardzo mi przykro....
[*]
[*]
dzieki..wiem ze to głupie ale czesto je ogladam...jest mi wtedy troche lzej...juz by miały prawie 4 miesiace...............wizyta chyba dopiero za tydzien,tak dzisiaj własnie patrzyłam jak to było z blizniakami i za tydzien powinno juz byc widac serduszko wiec sie niespiesz.....a ze moj doktorek bierze 100 to poczekam jeszcze tydzien....i tak bede musiała zapewno chodzic czesciej niz co miesiac....no chyba ze wezmie mnie na kase-.....mam wkoncu super doktora i folera przystojny........
a jak sie czujemy????troche dziwnie.....cycochu juz tak nie bola....brzuch od czasu do czasu...cos tam zakuje,pociagnie zaboli...czesciej jak leze niz jak cos robie tylko ta głowa....

romka wiesz po 14 latach mogłam cos takiego zobaczyc....juz biły serduszka..wierciły sie...hihihi....doktorek nawet krzyknał na nie bo chciał im razem zdjecie zrobic bo jakos pecherzyki ciagle sie rozchodziły.......widok warty zapamietania......z kamilem miałam robione dwa razy usg i do dzisiaj pamietaj jak wygladał w 7 tyg i pozniej w 8 miesiacu........wczoraj sie smiałam i mowiłam do niego ze jak go pierwszy raz zobaczyłam to był jak smieszna kijanka...wielka głowa z ogonem......

Witam się Dziewczynki wieczorkiem.
Boszzzzz, jaki ja miałam dzisiaj koszmarny dzień... Rano wycieczka na ostry dyżur z nogą M do szycia, bo sobie rozciął nożem tapicerskim... W szpitalu masakra, jak zwykle. Byli dzisiaj u nas kumple M, coś grzebali w garażu. Po tej porannej akcji z nogą nie miałam już humoru, więc nie wychodziłam za bardzo z domu i pewnie wzięli mnie za aliena jakiegoś... Zajęłam się sprzątaniem, żeby odreagować. Później spieprzyłam obiad, przejechałam kota, a na końcu całe wiadro wody wylało mi się na dywan i parkiet... A poza tym to ostatnio nawet najmniejsza duperela doprowadza mnie do szału... Help...

Zabieram się za czytanie, bo podglądałam Was cały dzień, ale jakoś nie miałam nastroju do pisania.

Buziaczki :**

reklama
Do góry