reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

jestem i ja wieczornie ale tylko na chwilke
Kropeczko dzięki za przepis na pewno w najbliższym czasie go wypróbuję
Madziu ty nie mów ze @ przyjdzie bo to nie możliwe u ciebie fasolinka już jest

reklama
Witam się Dziewczynki wieczorkiem.
Boszzzzz, jaki ja miałam dzisiaj koszmarny dzień... Rano wycieczka na ostry dyżur z nogą M do szycia, bo sobie rozciął nożem tapicerskim... W szpitalu masakra, jak zwykle. Byli dzisiaj u nas kumple M, coś grzebali w garażu. Po tej porannej akcji z nogą nie miałam już humoru, więc nie wychodziłam za bardzo z domu i pewnie wzięli mnie za aliena jakiegoś... Zajęłam się sprzątaniem, żeby odreagować. Później spieprzyłam obiad, przejechałam kota, a na końcu całe wiadro wody wylało mi się na dywan i parkiet... A poza tym to ostatnio nawet najmniejsza duperela doprowadza mnie do szału... Help...

Zabieram się za czytanie, bo podglądałam Was cały dzień, ale jakoś nie miałam nastroju do pisania.

Buziaczki :**

o ja pirdziele! ale jazda w szoku jestem!

no dzisiaj skos ale maly, ale czuje ze jutro podskoczy wiecej... mam nadzieje..... wiec jesli jutro skok to owu chyba dzisiaj co?czy jak to jest bo juz sie zagubilam w tym.....

no to ciotka zajebiscie,nic straconego!
a tak sie balas,ze juz po ptokach!
bierz sie do roboty!

romka wiesz po 14 latach mogłam cos takiego zobaczyc....juz biły serduszka..wierciły sie...hihihi....doktorek nawet krzyknał na nie bo chciał im razem zdjecie zrobic bo jakos pecherzyki ciagle sie rozchodziły.......widok warty zapamietania......z kamilem miałam robione dwa razy usg i do dzisiaj pamietaj jak wygladał w 7 tyg i pozniej w 8 miesiacu........wczoraj sie smiałam i mowiłam do niego ze jak go pierwszy raz zobaczyłam to był jak smieszna kijanka...wielka głowa z ogonem......

faktycznie nie zapomniany widok! nie dziwie Ci sie ze caly czas podgladasz to zdjecie. bedziesz je miala przed oczami chyba juz na zawsze....

Laski zlozylam CV bo jedynie było mi to dane.. zadnej rozmowy nie nic.. czekaja na kandydatów.. wiec nie robilam sobie wielkiej nadzieji.. az w koncu przed 16 zadzwonil do mnie pan z pytanien czy jestem dalej zainteresowana.. hmmm jak moglabym nie byc.. wiec jutro mam rozmowe o 9 rano.. macie trzymac kciuki bo jak nie to wiecie pozabijam:)

ufff....:confused2: dziewczyny zlutowałam 200 płytek i jestem padnieta....:baffled::confused2:

Witam się Dziewczynki wieczorkiem.
Boszzzzz, jaki ja miałam dzisiaj koszmarny dzień... Rano wycieczka na ostry dyżur z nogą M do szycia, bo sobie rozciął nożem tapicerskim... W szpitalu masakra, jak zwykle. Byli dzisiaj u nas kumple M, coś grzebali w garażu. Po tej porannej akcji z nogą nie miałam już humoru, więc nie wychodziłam za bardzo z domu i pewnie wzięli mnie za aliena jakiegoś... Zajęłam się sprzątaniem, żeby odreagować. Później spieprzyłam obiad, przejechałam kota, a na końcu całe wiadro wody wylało mi się na dywan i parkiet... A poza tym to ostatnio nawet najmniejsza duperela doprowadza mnie do szału... Help...
asieńko czyjego kota rozjechałąs??????? to mialas niesamowity dzien, nie zazdroszcze heheh;-)
no to ciotka zajebiscie,nic straconego!
a tak sie balas,ze juz po ptokach!
bierz sie do roboty!

....
no mam nadzieje ze jutro pieknie podskoczy bo jak nie to bede w podłym humorze jutro heheheh:sorry:

a co u ciebie romeczko?? nasza miss BB:-D
Laski zlozylam CV bo jedynie było mi to dane.. zadnej rozmowy nie nic.. czekaja na kandydatów.. wiec nie robilam sobie wielkiej nadzieji.. az w koncu przed 16 zadzwonil do mnie pan z pytanien czy jestem dalej zainteresowana.. hmmm jak moglabym nie byc.. wiec jutro mam rozmowe o 9 rano.. macie trzymac kciuki bo jak nie to wiecie pozabijam:)
to trzymam kciuki za ciebie !!!!!!! swoja droga to bardzo zadko spotykane zeby kobitka byla informatykiem:tak: także ukłony dla ciebie :**

reklama
Do góry