reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hej kochane... ja to normalnie mam kosmos w tej glowie... wczoraj wylam caly dzien a dzisiaj mnie enegria rozpiera i spac juz nie moge :tak:

moje tempki:
1dc 36.4

4dc 36.3
5dc 36.5
6dc 36.4
7dc 36.5
8dc 36.3
9dc 36.3
10dc 36.3
11dc 36.3
12dc 36.2
13dc 36.4
14dc 36.3
15dc 36.3
16dc36.4
A DZISIAJ 36.8!!!!!!

ha... jest skok... powiedzie mi tylko jedna rzecz bo temp mierzylam pol godziny pozniej bo mi sie przyspalo... zawsze mierze o 6 a dzis o 6:30... czy to moze miec az tak duze znaczenie?? w ogole czytalam gdzies ze owulka moze byc nawet 4 dni przed skokiem... ja swojego mecze caly czas chociaz bidulka juz nie wyrabia ale co tam... jak dzisiaj byl skok to go pomeczre jeszcze dzisiaj i jutro tak dla pewnosci... chociaz wydaje mi sie ze oowulka byla bo 4 dni temu test ow byl pozytywny... i w ogole wczoraj nic mnie nie bolalo... a przedwczoraj czulam bol... moze pecherzyki pekaly?? oby... daj boze... i teraz bede sie schozowac az do okresu.... a dupa z tym... ostatni cykl to sie moge poschizowac :tak::tak::tak::tak: moj tz zaczyna urlop od soboty wiec nie bede tak myslec o tym... pojedziemy nad ocean troche posurfowac wiec czlowiek nie bedzie tak myslal o tym... co ma byc to bedzie...

Dzień dobry Słodziaki moje:-)
Od razu uprzedzam. Betki nie zrobiła....Brzuch boli, nieczekam na @.... Jak nie przyjdzie jutro robię badanie. Coś mnie tylko muli....
dzieki..wiem ze to głupie ale czesto je ogladam...jest mi wtedy troche lzej...juz by miały prawie 4 miesiace...............wizyta chyba dopiero za tydzien,tak dzisiaj własnie patrzyłam jak to było z blizniakami i za tydzien powinno juz byc widac serduszko wiec sie niespiesz....
a jak sie czujemy????troche dziwnie.....cycochu juz tak nie bola....brzuch od czasu do czasu...cos tam zakuje,pociagnie zaboli...czesciej jak leze niz jak cos robie tylko ta głowa....
Buziak dla Ciebie Dzeni Trzymam ogromne kciuki żeby teraz wszystko sie udało!!!! Żebyście mogli się cieszyć zdrowym maluszkiem:-) Dbaj o siebie:-) Mówiłas już M.??
Witam się Dziewczynki wieczorkiem.
Boszzzzz, jaki ja miałam dzisiaj koszmarny dzień... . Zajęłam się sprzątaniem, żeby odreagować. Później spieprzyłam obiad, przejechałam kota, a na końcu całe wiadro wody wylało mi się na dywan i parkiet... A poza tym to ostatnio nawet najmniejsza duperela doprowadza mnie do szału... Help...
nastroju do pisania.
Buziaczki :**
Asiq, co ty za Sajgon dzisiaj zrobiłaś??:-):-) Matko... I czemu M. się pociął??? szkoda mu było Obiadu???;-) a tak serio...takie dni się zdarzają niestety:-( Buziol, dzisiaj będzie na pewno już dobrze:tak:
Laski zlozylam CV bo jedynie było mi to dane.. zadnej rozmowy nie nic.. czekaja na kandydatów.. wiec nie robilam sobie wielkiej nadzieji.. az w koncu przed 16 zadzwonil do mnie pan z pytanien czy jestem dalej zainteresowana.. hmmm jak moglabym nie byc.. wiec jutro mam rozmowe o 9 rano.. macie trzymac kciuki bo jak nie to wiecie pozabijam:)
!!!!!!!!!No i jak???????????????? Bo ja już z kciukami zaciśniętymi siedzę Brzoskwinko:-D:-D:-D
Macie dziewczynki na dobry humro, pewnie z rana bo teraz nikogo juz nie ma....
Życie od tyłu.
Wyobraźcie sobie jakie piękne byłoby życie, gdyby przybiegało
odwrotnie niż dotychczas.
A potem nagle BĘC - i Twoje życie kończy się orgazmem.
:-D:-D:-D:-D:-D ale sie urechotałam. No powiem Ci że nieźle by łyło;-)
heheheh też sie usmiałam:laugh2:
siedze i czekam na męża, bedzie kolo 1 w nocy:zawstydzona/y: zaraz sie pojde wykąpać, wypachnic to moze sie skusi:laugh2::-p
I jak, udało się "KUSZENIE ADAMA??":-):-)
moge sie zalorzyc,ze Ci jutro podskoczy jeszcze!wszystko na to wskazuje! az musze kiknac na Twoj wykresik..
ja przed ostatni dziek @,kolejny cykl na clo...zobaczymy!
.
mmmm....to też się może coś szykuje...;-)
dzień dobry z rana
Zajaczku jak sie czujesz idziesz dzis na betkę tak??
Cześć Bernadko, ogrodniku jeden:-) Nie byłam Słońce, poczekam. A Tyw końcu masz tego małpiszona czy nie, bo nie wiem czy mi coś nie umknęło...
Jak się czujesz, i co u mamy??
hej kochane... ja to normalnie mam kosmos w tej glowie... wczoraj wylam caly dzien a dzisiaj mnie enegria rozpiera i spac juz nie moge :tak:

moje tempki:
ha... jest skok... powiedzie mi tylko jedna rzecz bo temp mierzylam pol godziny pozniej bo mi sie przyspalo... zawsze mierze o 6 a dzis o 6:30... czy to moze miec az tak duze znaczenie?? w ogole czytalam gdzies ze owulka moze byc nawet 4 dni przed skokiem... ja swojego mecze caly czas chociaz bidulka juz nie wyrabia ale co tam... jak dzisiaj byl skok to go pomeczre jeszcze dzisiaj i jutro tak dla pewnosci... ..
ALe chłopina będzie wymęczony:-D:-D O matko.
CO do czasu mierzenia, to niestety nie wiem. Wiem tylko że mnie też się zdarzało usnąc przy tym ;-)i pisałam normalnie. ALe ja mieżyłam tylko przez półtorej cyklu i odpuściłam bo dostawałam cholery...
A tak w ogóle WITAM SIĘ!!!!!!
HANIU!!!! Myślę o Tobie !!!Uda się dzisiaj zobaczysz:-)

Ostatnia edycja:
Marzenixx jak tempka skoczyła?? udało się męża skusić wczoraj??
skoczyła:laugh2:
ale zanim maż przyszedl wczoraj po 1 w nocy ja usnełam.... a dzis rano tez dupa, wiec juz mam zrabany humor, bo czuje ze kolejny cykl stracony...:zawstydzona/y:

sandra a widzisz???:-) a tak sie martwilas:-p zobaczysz ze w tym cyklu sie uda;-)
a gdzie wyczytalas ze owulka moze byc na 4 dni przed skokiem???? niech to ktos wytlumaczy??
bo ja sie tak zastanawiam, testy;-) pozytywne mialam w 16 i17dc i wtedy mnie bolały jajniki a najbardziej w 18 dc, a dzis niby jak jest skok mialaby byc owulka a ja kompletnie nie czuje sie jak a owulke, a przeciez zawsze czulam... nic z tego nie rozumiem.... nektarynko? lolitko?? niech mi to ktos wytlumaczy.....:-(

zajączku trzymam kciuki!!! rób betke bo mi kostki odpadną:-D

Dzień dobry Słodziaki moje:-)
Od razu uprzedzam. Betki nie zrobiła....Brzuch boli, nieczekam na @.... Jak nie przyjdzie jutro robię badanie. Coś mnie tylko muli....

I jak, udało się "KUSZENIE ADAMA??":-):-)
niestety nie udało sie kuszenie.......:zawstydzona/y:

ale justynko ja wiem ze tobie sie udało, przeciez tobie sie nie spózniala nigdy @ !!!
tak sie ciesze !!!:-D

haniu trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!! zajrzyj do nas !!!!!!

sandra a widzisz???:-) a tak sie martwilas:-p zobaczysz ze w tym cyklu sie uda;-)
a gdzie wyczytalas ze owulka moze byc na 4 dni przed skokiem???? niech to ktos wytlumaczy??
bo ja sie tak zastanawiam, testy;-) pozytywne mialam w 16 i17dc i wtedy mnie bolały jajniki a najbardziej w 18 dc, a dzis niby jak jest skok mialaby byc owulka a ja kompletnie nie czuje sie jak a owulke, a przeciez zawsze czulam... nic z tego nie rozumiem.... nektarynko? lolitko?? niech mi to ktos wytlumaczy.....:-(

to forum brak skoku temperatury w owulację? - Forum 28dni i co napisala madziq

Antyforum - Antykoncepcja :: Nie ma skoku temperatury. Jest owulacja?
zobacz co napisala ngL
27 czerwca 2008 o 12:24

Madzienka, mnie się na razie nie spóźnia....mam dostać dziś. Czekam - tzn. nie czekam na nią wcale. Ostatnio przyszła po południu. Dlatego betki nie zrobiłam... Ale dzięki Ci bardzo za kciuki:)
A co ten Twój, nieczuły na Twe wdzięki???? Niemożliwe.... :):)

Madzienka, mnie się na razie nie spóźnia....mam dostać dziś. Czekam - tzn. nie czekam na nią wcale. Ostatnio przyszła po południu. Dlatego betki nie zrobiłam... Ale dzięki Ci bardzo za kciuki:)
A co ten Twój, nieczuły na Twe wdzięki???? Niemożliwe.... :):)
nie to ze nieczuly hehe:sorry: ale zmęczony...... codziennie od tyg wraca o 1-2 w nocy i poprostu nie ma siły.... w sobote jest a wlasciwie juz w piatek sunrise i ma duzo roboty.....:-(

ja wiem ze w glebi ducha czujesz ze jestes juz mamusia:-D

sandro dziekuje zaraz sobie poczytam:tak:

reklama
a tak spędziliśmy wczorajszą rocznicę....:;-)\
szkoda tylko że było dużo ludzi dookoła...;-);-)
to drugie to reklama oczywiście...musiałam czymś brzuch zasłonic ::D:D:D

Załączniki

• P7220374.jpg
    P7220374.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 56
  • P7220373.jpg
    P7220373.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
Do góry