Zajączek81
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sandro dziekuje zaraz sobie poczytam![]()
kochana a dlaczego ostatni cykl bo chyba mi umknęło??ha... jest skok... powiedzie mi tylko jedna rzecz bo temp mierzylam pol godziny pozniej bo mi sie przyspalo... zawsze mierze o 6 a dzis o 6:30... czy to moze miec az tak duze znaczenie?? w ogole czytalam gdzies ze owulka moze byc nawet 4 dni przed skokiem... ja swojego mecze caly czas chociaz bidulka juz nie wyrabia ale co tam... jak dzisiaj byl skok to go pomeczre jeszcze dzisiaj i jutro tak dla pewnosci... chociaz wydaje mi sie ze oowulka byla bo 4 dni temu test ow byl pozytywny... i w ogole wczoraj nic mnie nie bolalo... a przedwczoraj czulam bol... moze pecherzyki pekaly?? oby... daj boze... i teraz bede sie schozowac az do okresu.... a dupa z tym... ostatni cykl to sie moge poschizowacmoj tz zaczyna urlop od soboty wiec nie bede tak myslec o tym... pojedziemy nad ocean troche posurfowac wiec czlowiek nie bedzie tak myslal o tym... co ma byc to bedzie...
cześć Justynko!!:-)Dzień dobry Słodziaki moje:-)
Od razu uprzedzam. Betki nie zrobiła....Brzuch boli, nieczekam na @.... Jak nie przyjdzie jutro robię badanie. Coś mnie tylko muli....
Cześć Bernadko, ogrodniku jeden:-) Nie byłam Słońce, poczekam. A Tyw końcu masz tego małpiszona czy nie, bo nie wiem czy mi coś nie umknęło...
Jak się czujesz, i co u mamy??
nie mów ze stracony skoro myślisz ze owulka juz byla to może jednak sie udaloskoczyła
ale zanim maż przyszedl wczoraj po 1 w nocy ja usnełam.... a dzis rano tez dupa, wiec juz mam zrabany humor, bo czuje ze kolejny cykl stracony...![]()
część Gosiaczku ja juz po kawce wcześnie rano ale zaraz sobie bratka zaparze to i tak coś z tobą wypijeWitam sie rankiem przy kawce... ktos sie pisze??
o jak pieknie wyglądasz kochana naprawde niepotrzebna ci reklama do zasłony heheha tak spędziliśmy wczorajszą rocznicę....:;-)\
szkoda tylko że było dużo ludzi dookoła...;-);-)
to drugie to reklama oczywiście...musiałam czymś brzuch zasłonic :![]()
ja chetnie tylko kawki nie mam:-(Witam sie rankiem przy kawce... ktos sie pisze??
ja bede liczyc na cud , ze owu mialam wczesnije, pozatym nie mam juz płodnego śluzu...... wiec chyba szansa jest ze owu byla wczesniej....to mnie pociesza ze owulka moze byc przed skokiem... ale dzisiaj i tak pomecze mojego... tak na wszelki wypadek.. zeby nie bylo ze nie trafilismy w owulke... podobno najlepiej jeszcez sie starac do 2 dni po skoku... wiec jutro go tez pomecze... oj biedny ci on :-):-)ale ciesze sie bardzo...bo cos sie stalo, tempka skoczyla
mam nadzieje ze nie spadnie... rano milam maly katarek ale teraz jest ok... mam nadzieje ze to nie przez to tempka urosla...
Cześć Gosieńko....Ja przy wodzie...bo cholernie gorąco:-)Witam sie rankiem przy kawce... ktos sie pisze??
to mnie pociesza ze owulka moze byc przed skokiem... ale dzisiaj i tak pomecze mojego... tak na wszelki wypadek.. zeby nie bylo ze nie trafilismy w owulke... podobno najlepiej jeszcez sie starac do 2 dni po skoku... wiec jutro go tez pomecze... oj biedny ci on :-):-)![]()
to trzymam kciuki za ciebie !!!!!!! swoja droga to bardzo zadko spotykane zeby kobitka byla informatykiemtakże ukłony dla ciebie :**
brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma jak to pracowac w swoim zawodzie!
!!!!!!!!!No i jak???????????????? Bo ja już z kciukami zaciśniętymi siedzę Brzoskwinko![]()
kochana a dlaczego ostatni cykl bo chyba mi umknęło??
to tak jak jabo psychicznie nei wyrabiam... sobei odpoczne troche i moze za kilka miesiecy znowu zaczniemy staranka... taka przerwa dobrze mi zrobi![]()