reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

ja bede liczyc na cud , ze owu mialam wczesnije, pozatym nie mam juz płodnego śluzu...... wiec chyba szansa jest ze owu byla wczesniej....
ale ty sandro napewno trafilas !!! wyjdzie wam mala sandrunia albo mały sandrunio:laugh2:
tak sobie mysle kochana ze co ma byc to bedzie... ja wierze ze gdzies ,,tam'' jest wszystko zapisaqne i ze przeznaczenia sie nie oszuka...wiec bede czekac... ja to juz powiedzialam mojemu ze jak bym zasza w ciaze i chlopczyk by byl to bedzie allesandro albo alex... tak po tatusiu na drugie emanuel jak tatus i dziadzius :-):-) plus moje nazwisko i 2 nazwiska mojego tz... u mojego tz jest taka tradycja z nazwiskami ze po mamie jedno zawsze a po ojcu 2... sam moj ma 3 nazwiska... wiec nie chce przerywac tradycji :-):-):-):-):-) hihihi a jak dziewczynka to nie mam pojecia jakie imie... ale chce jakies inne p jak nicole albo paris... :-):-):-) cholera jasna... ja jeszce nie jestem w ciazy a juz mi sie udziela wybieranie imion :-):-):-):-):-D:-D:-D

reklama
cześć Justynko!!:-)
skoro cię muli to dobrze chyba :tak::-)
mama dziekuje coraz lepiej ale bardzo sie niecierpliwi ze tak powoli dochodzi do siebie :eek::eek:
:ogrodniku" chmmmm raczej rolniku :laugh2::rofl2::-D:rofl2::laugh2::-D
ja to ci mówie kochana ze @ sie nie zjawi a mówilaś juz cos M??
Znam to, też przez dwadzieścia kilka lat mieszkałam z rodzicami na wsi, więc wiem co to znaczy pracować w taki upał. Zresztą wszystko jest zależne jest od pogody....
Nie mówiłam jeszcze M....on czeka cierpliwie. Ostatnio jak dopytywał w zeszłym tyg. kiedy bedziemy wiedzieć i w ogóle to nie zdzierżyłam i go zbeształam. Dlatego teraz nie pyta, czeka.
Już mnie nie muli...
o jak pieknie wyglądasz kochana naprawde niepotrzebna ci reklama do zasłony heheh:-D jakby nie bylo ludzi to bys pewnie zgwalcila małża wiec moze lepiej ze byli hahahah:-D
:-D:-D:-D skąd wiesz, pewnie żebym tak zrobiła. albo szybciej on mnie:-) fajnie było, a jak ta pizza smakowała:-D. Bylismy nad zalewem sulejowskim. Mamy bliziutko.
Dzięki za komplement:-)

dzieki dziewczynki...

bylam i moglabym zaczac od jutra ale.. po pierwsze pracowalabym 50h tygodniowo plus nadgodziny.. na poczatek za 800 zł.. najnozsza stawka na reke.. potem to zalezy jak bym sie spisala o na umowe zlecenie i w zaleznosci jak by mi szlo to jeszcze raz rozmawialibysmy o pensji.. jesli znow chodzi o to co bylo w ogloszeniu a to co bym robila to dwie rozne rzeczy.. bylabym sprzedawcą/kasjerką/wykladaczką towaru itd.. a mialabyc to praca dla informatyka.. jesli chodzi o L4 i te inne to kiepsko to wyglada i raczej nie podejme tej pracy.. chcialam pracowac w zawodzie..

przepraszam ze w dwoch tematach to samo ale wychodze a chcialam szybko napisac co i jak
cos mi sie wydaje ze jakby to byl facet na twoje miejsce to by go nie zaganiali do pracy na kasie , czy jako sprzedawca tylko powaznie potraktowali jak informatyka... a facet pewnie pomyslal ze jak ty baba to co sie mozesz znac na informatyce i lepiej cie byle gdzie umiesic... pfff bardzo dobrze ze sie nie zgodzilas!!!:tak::sorry:
Marzenia, Sandra piekne skoki.. byla owulka:)
tylko mam nadzieje ze nie wczoraj..... bo inaczej dupa....:confused2:

cos mi sie wydaje ze jakby to byl facet na twoje miejsce to by go nie zaganiali do pracy na kasie , czy jako sprzedawca tylko powaznie potraktowali jak informatyka... a facet pewnie pomyslal ze jak ty baba to co sie mozesz znac na informatyce i lepiej cie byle gdzie umiesic... pfff bardzo dobrze ze sie nie zgodzilas!!!:tak::sorry:

tylko mam nadzieje ze nie wczoraj..... bo inaczej dupa....:confused2:
nie ,,dupuj'' mi tu tylko glowa do gory :-):-):-) ale dzisiaj mam dobry humorek... tylko ciekawe jak dlugo :-D:-D:tak::tak: hihihihih

Witam się Dziewczynki wieczorkiem.
Boszzzzz, jaki ja miałam dzisiaj koszmarny dzień... Rano wycieczka na ostry dyżur z nogą M do szycia, bo sobie rozciął nożem tapicerskim... W szpitalu masakra, jak zwykle. Byli dzisiaj u nas kumple M, coś grzebali w garażu. Po tej porannej akcji z nogą nie miałam już humoru, więc nie wychodziłam za bardzo z domu i pewnie wzięli mnie za aliena jakiegoś... Zajęłam się sprzątaniem, żeby odreagować. Później spieprzyłam obiad, przejechałam kota, a na końcu całe wiadro wody wylało mi się na dywan i parkiet... A poza tym to ostatnio nawet najmniejsza duperela doprowadza mnie do szału... Help...

Buziaczki :**
Boshe! szalejesz kobieto :-D:-D:-D przytulaki i buziaki for you

Zobaczymy jutro jak bedzie:tak:
Magda według Twojego suwaczka to masz dzis 11 dni opóźnienia i co zrobiłas test czy @ przylazła?

Laski zlozylam CV bo jedynie było mi to dane.. zadnej rozmowy nie nic.. czekaja na kandydatów.. wiec nie robilam sobie wielkiej nadzieji.. az w koncu przed 16 zadzwonil do mnie pan z pytanien czy jestem dalej zainteresowana.. hmmm jak moglabym nie byc.. wiec jutro mam rozmowe o 9 rano.. macie trzymac kciuki bo jak nie to wiecie pozabijam:)
I jak,i jak bo juz mnie paluchy bola :-)?
Macie dziewczynki na dobry humro, pewnie z rana bo teraz nikogo juz nie ma....
Życie od tyłu.
Wyobraźcie sobie jakie piękne byłoby życie, gdyby przybiegało
odwrotnie niż dotychczas.
Zaczyna się od tego, że kilku eleganckich gości przynosi cię w
skrzyneczce i od razu trafiasz na imprezę.

dzień dobry z rana
ja już od 6 na nogach cóż jak sie nie chce na słońcu pracowac to sie musi raniutko wstać

Zajaczku jak sie czujesz idziesz dzis na betkę tak??

Marzenixx jak tempka skoczyła?? udało się męża skusić wczoraj??
O w mordę a ja dzis siezwlekłam z łózka o 9.30 :szok::szok::szok:
Masakra jakas bo nigdy do tej godziny nie spałam :szok:Zaraz zabieram sie za sprzątanie,pranie i pierogi z jagodami bo czasowo jestem dziś mocno w plecy :szok::baffled:

moj tz zaczyna urlop od soboty wiec nie bede tak myslec o tym... pojedziemy nad ocean troche posurfowac wiec czlowiek nie bedzie tak myslal o tym... co ma byc to będzie...
I takie ma być podejście do sprawy.
Mi to wczoraj dziewczyny dobrze uswiadomiły :tak::-)
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY

taka przerwa to dobra sprawa... zeby ochlonac troche, pozbierac sie i miec sile na kolejne staranka... a jak dlugo sobie przerwe robisz??
tak myśle ze od października zaczniemy od nowa sie starać bo teraz cały lipiec i sierpień mam być na antybiotykach na cere a potem myślę ze wrzesień dam sobie na oczyszczenie organizmu i jak nic nam nie przeszkodzi to od października wracamy do starań
a ty jaka dlugą przerwę planujesz?

reklama
Do góry