reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Znam to, też przez dwadzieścia kilka lat mieszkałam z rodzicami na wsi, więc wiem co to znaczy pracować w taki upał. Zresztą wszystko jest zależne jest od pogody....
Nie mówiłam jeszcze M....on czeka cierpliwie. Ostatnio jak dopytywał w zeszłym tyg. kiedy bedziemy wiedzieć i w ogóle to nie zdzierżyłam i go zbeształam. Dlatego teraz nie pyta, czeka.
Już mnie nie muli...
to sama rozumiesz ze nie jest mi łatwo teraz jak mama nie moze nic robić :tak:

O w mordę a ja dzis siezwlekłam z łózka o 9.30 :szok::szok::szok:
Masakra jakas bo nigdy do tej godziny nie spałam :szok:Zaraz zabieram sie za sprzątanie,pranie i pierogi z jagodami bo czasowo jestem dziś mocno w plecy :szok::baffled:

no niestety muszę się poswięcić i wstać żeby teraz jak jest juz bardzo gorąco móc sobie spokojnie w domku siedzieć i z Wami "pogadywać" :-)

reklama
a co ty taka pewna ze chlopak bedzie, co?? :-):-) hihih
poprostu wiem i juz, czuje to :tak:
tak jak wiedzialam ze moja siostra bedzie miec dziewczynke i ze drugie dziecko tez bedzie dziewczynka mimo iz wszyscy mowia ze chlopak..... i wyszlo na moje bo bedzie dziewczynka:tak:noo chyba ze jakas pelnia bedzie podczas porodu i wyjdzie jakis siusiak:-D:-D

zajączku naaapewno jestes zaciążona!!!!!!!!!!!!!!!!
bedziemy miec małego zajączka i małą hanke!!! no nie!!! tego chyba za duzo jak na nasze skromne forum hahahah:-D:laugh2:

ja to juz powiedzialam mojemu ze jak bym zasza w ciaze i chlopczyk by byl to bedzie allesandro albo alex... tak po tatusiu na drugie emanuel jak tatus i dziadzius :-):-) plus moje nazwisko i 2 nazwiska mojego tz... u mojego tz jest taka tradycja z nazwiskami ze po mamie jedno zawsze a po ojcu 2... sam moj ma 3 nazwiska... wiec nie chce przerywac tradycji :-):-):-):-):-) hihihi a jak dziewczynka to nie mam pojecia jakie imie... ale chce jakies inne p jak nicole albo paris... :-):-):-) cholera jasna... ja jeszce nie jestem w ciazy a juz mi sie udziela wybieranie imion :-):-):-):-):-D:-D:-D

oooo biedne dziecko nie bedzie sie meiscilo w zadnych rubryczkach :-):tak:

Witam sie dziewuszki i zegnam przy okazji. jedziemy z moim makaronkiem na 2 dni nad morze co sie troche odsteruje z dala od internetu ;-)
Termin @ jutro, jak nie przylezie to testuje w sobote. Dzis z rana tez mnie muli, mysalam ze z glodu, ale sniadanko zalicozne a mulenie nie przeszlo. Moze to i znka ze moglabym juz jutro walnac testa i ladnie wyjdzie albo ze moja psychika potzrebuje odpozcac hehe

Odezwe sie w sobote wieczorkiem i dam znac.

Zajac u Ciebie jest fasolka na rocznice, a u mnie tez ma byc na rocznice i urodziny!! Co Ty na to?? Bedziesz Ta co zalozy watek Kwiecien 2010 a ja zaraz za Toba :tak: 3mac kciuki i papa calusy 102

P.S. My dla chlopczyka wyyslilismy Antonio bo to i swojska nawet Antek bedzie i nie skomplikowane, i po dziadku i ladne i z reklamy Nestatè to ludzie troche kumaja o co chodzi ("Antonio, fa caldo "- Mowi lasencja do swego supermezczyzny ze jest goraco - ktora pamieta taka reklame??)

Mój na mnie musiał czekać 32 lata.;-) Wybierał przebierał aż znalazł..taaaaki skarb:-D:-D:-D

Cześć Madziula, śpiochu jeden:-)
A daj spokój normalnie wstaje o 6 jak Paweł wychodzi do pracy no najpóźniej o 8 jak mam lenia a dzisiaj :szok:
Czuje sie jakby mnie ktos przażuł i wyplu, masakra:szok:

Oby Madzia, oby!!!!!!!! żebyś wykrakała!!!
Mąż marnotrawny wrócił do łoża??
Wiesz naszą nadworna czarownica jest Loree :-DJa to se tylko tak pokrakać mogę.Ale moze i z tego sie co wykluje ;-)
Wrócił wczoraj o północy :-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
oooo biedne dziecko nie bedzie sie meiscilo w zadnych rubryczkach :-):tak:

Witam sie dziewuszki i zegnam przy okazji. jedziemy z moim makaronkiem na 2 dni nad morze co sie troche odsteruje z dala od internetu ;-)
Termin @ jutro, jak nie przylezie to testuje w sobote. Dzis z rana tez mnie muli, mysalam ze z glodu, ale sniadanko zalicozne a mulenie nie przeszlo. Moze to i znka ze moglabym juz jutro walnac testa i ladnie wyjdzie albo ze moja psychika potzrebuje odpozcac hehe

Odezwe sie w sobote wieczorkiem i dam znac.

Zajac u Ciebie jest fasolka na rocznice, a u mnie tez ma byc na rocznice i urodziny!! Co Ty na to?? Bedziesz Ta co zalozy watek Kwiecien 2010 a ja zaraz za Toba :tak: 3mac kciuki i papa calusy 102

P.S. My dla chlopczyka wyyslilismy Antonio bo to i swojska nawet Antek bedzie i nie skomplikowane, i po dziadku i ladne i z reklamy Nestatè to ludzie troche kumaja o co chodzi ("Antonio, fa caldo "- Mowi lasencja do swego supermezczyzny ze jest goraco - ktora pamieta taka reklame??)
Ale Ci zazdroszczę tego morza :baffled::-D
Synus mojej kuzynki ma na imie Antonio :-D:-D:-D bardzo mi się podoba,a reklame oczywiście pamietam :rofl2::rofl2::rofl2:Po wypiciu Neste było jej zimniutko i Antonio ja rozgrzewał :laugh2::laugh2::laugh2:

poprostu wiem i juz, czuje to :tak:
tak jak wiedzialam ze moja siostra bedzie miec dziewczynke i ze drugie dziecko tez bedzie dziewczynka mimo iz wszyscy mowia ze chlopak..... i wyszlo na moje bo bedzie dziewczynka:tak:noo chyba ze jakas pelnia bedzie podczas porodu i wyjdzie jakis siusiak:-D:-D

kochana to ty mi powiedz co ja bede miec :-):-D:-D:-D bo mi wrozka mowila ze syna... jakby nie bylo to 50 na 50 :-D:-D:-):-):-)

reklama
to sama rozumiesz ze nie jest mi łatwo teraz jak mama nie moze nic robić :tak:
No rozumiem doskonale. Musisz byc dzielna bardzo:-):-) wiem jak było. Nie ma że boli, ze się nie chce tylko trzeba zapieprzać...
zajączku naaapewno jestes zaciążona!!!!!!!!!!!!!!!!
bedziemy miec małego zajączka i małą hanke!!! no nie!!! tego chyba za duzo jak na nasze skromne forum hahahah:-D:laugh2:
:-D:-D:-D:-D no naprawdę...przesadziła. Toć ja spokojna jak diabli...chyba że po tatusiu czort!!
Termin @ jutro, jak nie przylezie to testuje w sobote. Dzis z rana tez mnie muli, mysalam ze z glodu, ale sniadanko zalicozne a mulenie nie przeszlo.
No koniecznie daj znać!!!!!!!!!!!!!! U mnie też w sumie na urodziny i imieniny mogła by przyść jako prezent (bo juz niedługo)... niczego innego bym nie chciała!!!!!!!!!! Czekam z niecierpliwośćią na tego Twojego testa
I Oli PM oczywiście!!!!!!! CO Cię jeszcze nie ma dzisiaj???:szok:
Wiesz naszą nadworna czarownica jest Loree :-DJa to se tylko tak pokrakać mogę.Ale moze i z tego sie co wykluje ;-)
Wrócił wczoraj o północy :-D:rofl2:
:-D:-D To dlatego jesteś niewyspana....;-) Wszystko jasne;-)

Do góry