reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

aha..... no to pieknie... a potem moze bedzie jakies prawa chcial miec??? drań jeden...... buziaczki dla ciebie :***

pewnie bedzie chciał mieć i pewnie będzie miał, takie prawo mamy. Nieważne jak terazsię zachowuje, ważne jaki bdzie dla dziecka. ale kawał z niego drania.
Gdyby to był jakiś przystojniak i casanova ale urodą poszczycic sie za bardzo nie moze:sorry2: chudy blondyn, nie za piękny. Ale ja na to nie patrzyłam.

reklama
a tak spędziliśmy wczorajszą rocznicę....:;-)\
szkoda tylko że było dużo ludzi dookoła...;-);-)
to drugie to reklama oczywiście...musiałam czymś brzuch zasłonic ::D:D:D

Wow, chyba było gorąco :-)

dzieki dziewczynki...

bylam i moglabym zaczac od jutra ale.. po pierwsze pracowalabym 50h tygodniowo plus nadgodziny.. na poczatek za 800 zł.. najnozsza stawka na reke.. potem to zalezy jak bym sie spisala o na umowe zlecenie i w zaleznosci jak by mi szlo to jeszcze raz rozmawialibysmy o pensji.. jesli znow chodzi o to co bylo w ogloszeniu a to co bym robila to dwie rozne rzeczy.. bylabym sprzedawcą/kasjerką/wykladaczką towaru itd.. a mialabyc to praca dla informatyka.. jesli chodzi o L4 i te inne to kiepsko to wyglada i raczej nie podejme tej pracy.. chcialam pracowac w zawodzie..

przepraszam ze w dwoch tematach to samo ale wychodze a chcialam szybko napisac co i jak

Jezuuuuuuuuu jak mnie wkurwiają takie ogłoszenia !!!!
Przepraszam za wyrażenie, ale mnie to wkurwia i już :-)
Co ma informatyk do kasjera ??

ja juz mam wybrane chyba od dawna,:tak: będzie Macius a na drugie Przemuś po tatusiu:-) a dziewczynka nie wiem, bo wiem ze będe miała chłopaka:laugh2:

A tam !!! Będziesz miała dziewuchę !!!

Hej
całkiem nieźle się czuję, choć cos ostatnio mniej czuje ruchy dzidzi i oczywiście panikuje... ale moze przez te moje stresy dziecko tez sę gorzej czuje:baffled:

Nie martw się. Ja też tak mam, że czasem przez 2 dni nie czuję ruchów, przedwczoraj tak miałam, ale np teraz Malwinka mnie kopie :-)

nie widział mnie w ogóle z brzuszkiem :baffled: ostatnio widzielismy sie jak bylam chyba w 4 miesiącu i bylam płaska

A ja byłam pewna, że może widział i coś go ruszy.....
Kasiu a nie myslisz, że on w ogole jednak nie chciał dziecka?

Nie martw się. Ja też tak mam, że czasem przez 2 dni nie czuję ruchów, przedwczoraj tak miałam, ale np teraz Malwinka mnie kopie :-)

A ja byłam pewna, że może widział i coś go ruszy.....
Kasiu a nie myslisz, że on w ogole jednak nie chciał dziecka?

No zekam czekam na te ruchy, niby tam się poruszyła dzidzia jak ją obudziłam ale nie kopie.

No nie widzial mnie i wcale mu na tym nie zależy.

Siemacie Lachonerie

Wypluskałam się coby pachnieć. Mam takiego jakiegoś pietra, dziwnie mi w brzuchu jak przed kolosem na którego nic nie umiałam.
W skrócie pojeballo mi się w tej bani już całkiem.

Zrobię se kawę i poczytam trochę bo na bank żeście mi dupe obrobiły.

Katarzynko a jak tam remoncik?
Ten temat jest weselszy niz Twój ex
:baffled:
Niech spada na drzewo babany prostować niedorozwój pieprzony :wściekła/y::angry: łoch sie znerwowałam.
Jak tam kolorek scian?
Masz jakies foteczki o podziel sie tym cudownym widokiem :-)

Olica masz 100% rację ile ja sie na takie ogłoszenia napalałam w sensie na pracę a jak przyszło co do czego to jakieś głupie propozycje mieli co nie miało nic wspólnego z treścia ogłoszenia

No zekam czekam na te ruchy, niby tam się poruszyła dzidzia jak ją obudziłam ale nie kopie.

No nie widzial mnie i wcale mu na tym nie zależy.
Kasiu moja Paulina wogóle malutko sie ruszała a co to sa kopniaki to ja wogóle nie wiem-serio.Wypychanie i rozpychanie sie to tak troszke.
Poza tym stres i upały tez swoje robia :tak:

Siemacie Lachonerie

Wypluskałam się coby pachnieć. Mam takiego jakiegoś pietra, dziwnie mi w brzuchu jak przed kolosem na którego nic nie umiałam.
W skrócie pojeballo mi się w tej bani już całkiem.

Zrobię se kawę i poczytam trochę bo na bank żeście mi dupe obrobiły.
No jak nie jak tak :-D:-D:-D
Sie masz Lachonku
Bedzie dobrze nie stresuj się tak.
Oczywiście prosimy o szczegółowa relację po powrocie :-)

reklama
Do góry