reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A moje gargamele nie śpią :baffled:

Dowikla, na samą myśl o rosole zrobiło mi się gorąco :-D:-D:-D
U mnie dzisiaj naleśniki z serem :-p

Zobaczcie jaką zabawkę zażyczyło sobie moje dziecko :-D:-D:-D

k2 WADER wiadukt z drogą 5,6 m + 4 auta PROMOCJA (684926172) - Aukcje internetowe Allegro
WOW:szok::szok::szok:I bedzie sie tym bawila????:baffled:

Moj Dominik zazyczyl sobie taki duzy na akumulator ale zastanawiam sie czy Jemu kupic bo jest ostatnio bardzo niegrzeczny:no:I nie docenia tego jak ktos Jemu cos kupuje,mysli ze wszyscy maja na wszystko pieniadze:szok::szok::szok:

Ona ostatnio ciągle samochodami się bawi :-D
Kupiłam, jutro powinno być :-p to się okaże :-D

Ja jestem wredna matką i zwolenniczka pojazdów napędzanych siłą mięśni, dziewczynom nie zamierzam kupować nic na akumulator, ale czas pokarze ...:-D:-D:-D:-D

k2 WADER wiadukt z drogą 5,6 m + 4 auta PROMOCJA (684926172) - Aukcje internetowe Allegro
hi hi Helenka taka samochodziara?????????
a ja @dostałam na ten uał jak znalazł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hej agunia?????coś ty taka zapracowana????
a mój antoszka nauczył pokazywać się NIE tak fajnie kręci głową i co najlepsze wie kiedy tego użyć:tak:podchodzi do kwiatka ja mówię toni nie wolno a on:no::no:nie chce jeść ja mówię no mały jeszcze łyżeczkę a on :no:śmiesznie to wygląda:tak:

Fajne, wader ma wytrzymały plastik. ja w gazecie wygrałam cos takiego Wader Zestaw FORMUŁA 1 - KID CARS - 6 M 51890 (670493645) - Aukcje internetowe Allegro ale średnio sie tym bawił a straszni dużo miejsca w pokoju zajmowało i narazie złozyłam

reklama
Jula właśnie usypiam,bo z namiotu i chalpu nici,bo pilota od tv wyrzucił przez balkon,dobrze,że to stary uniwersalny był,bo za nowego to stary by ...wolę nie kończyć.
Już padł,nim zdążyłam posta naklikać:szok::tak::-D.

Do góry