reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
jestem...bylam dzisiaj u kolezanki i jej córci..fajnie spedzilam czas z malenstwem ale uswiadomilam sobie ze gdybym nie poronila mialabym juz 3-miesiecznego bobaska w domku :((((
dziekuje za zainteresowanie moja osoba..
@ brak..dzisiaj tylko w poludnie na papierze mialam malutką plamkę lekko brązową i koniec..brzuch nie spuchl i nie boli, kilogramow nie ma dodatkowych, pryszczy na gebie tez nie i sama nie wiem o co chodzi..??
a tak poza tym stwierdzilam ze mam wielka du** i musze cos ze soba zrobic..
Kobito, no nareszcie!!!! co ty kurma wymyslasz??? jaką więlką dupę!!!!!!!! przecież chuchro jesteś teraz że masakra.
I zrób testa, bo jeśli to nie fasola (mam nadzieję ze to fasola) to dobrze by było dowiedzieć się co się dzieje...
Nie smutaj się. Wielki buziak dla Ciebie

k* u mnie tez :-):-):-D:-D:-D:-D a najsmieszniejsze ze na dworze pada a duchota jak cholera... zyc sie nie chce normalnie...
:-D:-D masakra. ledwo zipię w tej robocie...
aha @ brak narazie....

jUSTYNKO TESTA NIE ROBIE BO NA BECIE NIE BYLAS....i o..zreszta i tak wiem ze to nie fasolka..bo skad te plamienie??eh nie wazne..przyjdzie kiedys @...

i nie jestem chuchro..zlituj sie kobieto..dupe mam jak szafa 3-drzwiowa..

kobietki w ogole sie zdolowalam dzisiaj z samego ranca... owulke powinnam miec w 14dc a tu juz 16 dc a tempka nie rosnie... wyc mi sie chce jak cholera...
rzeczywiście cuś nie skacze - może jeszcze urośnie a ze stresu Ci się poprzesuwało:sorry:
Jutro się moze wybiorę, albo w piatek jak nadal @ nie będzie. Dzisiaj musiałam zostawić M. autko więc nie mam czym wyprysnąc na 20 min.
czekam kobietki moje,.... trzymajcie kciuki. ALe jakos mam przeczucie że....:baffled:
Justyś - jakie przeczucie - zrobiłaś betę czy nie!!!:wściekła/y:
Ja mam 27 dc I mam jakies takie przeczucie dziwne.
Daria - chyba, że takie przeczucie to wtedy ok!
czekamy na II krechy:-)
nie mam juz sily o to zeby walczyc o dziecko... boje sie ze sie to zle skonczy na mnie...
Sandra - dziewczyny dobrze piszą odpuść bo zwariujesz - już mówisz, że nie masz siły by walczyć - jak Ty nie będziesz walczyć to kto za Ciebie będzie:sorry:

dobra laski ubieram sie i ide do jednej formy do informatyka szukają.. zobaczymy.. trzymajcie kciuki
I jak poszło???
Popatrzył na moje wyniki hormonów i wszelakie inne, zrobił mi przegląd + USG.
Niunia - czyli nie jest źle tylko dlaczego Ty chcesz uciekać z BB???:eek:
Wy bierzcie kawę, ja faceta:-D:-D:-D
pzrecież Ty w ciąży jesteś:szok::szok: jaki facet - teraz tylko możesz się pooblizywać;-)
Zestaw nożyczek które tną różne wzorki:-D:-D:-D
Prezent za 13 zł:-D
jaka oszczędna córcia - skarb prawdziwy:tak:
Co do walki nie mam sil ale nie poddam sie o ile mi sie nalezy BO TEGO NIE WIEM czytam ustawy, rozporzadzenia, wew. regulaminy, molestuje ZUS i PIP oraz swoje place, poki co slysze "jest ok"....ale z grusza tez tak slyszalam i mi nie wyplacili az 1200zl ktore mi sie na wczasy nalezalo...a to droga cholera nie chodzi...
Grusza jest dla zatrudnionych a nie pracujących (tzn. u nas w pracy nawet na wychowawczym dziewczyny dostają) - walcz o to:tak:
A u mnie załamka :-:)-:)-(
Mój Paweł od poniedziałku zastrajkował :-(zabrał swoje zabawki i poszedł z naszej piaskownicy

Magda - zamęczyłaś Go?????????????????
Co mu odbiło - to mu nic nie mów, że akurat teraz musi;-)
Aaaaa! i mam pytanko.
jak długo po owulacji występuje jeszcze śluz płodny i od czego to zależy?
z tego co ja wiem (a z dnia na dzień wiem coraz mniej:szok:) to śluz płodny po owulacji zanika:tak: ja to rozumiem, że dzień szczytu śluzu i koniec potem
Witajcie - wy sie kurna umawiacie ze jak kogos nie ma to zaraz stukacie 50 stron...wrrrr a tu nie ma czasu cholera czytac...
szykujemy sie do wyjazdu w bieszczady ze znajomymi na tydzien...
potem chcemy last minute gdzies podlapac pod koniec sierpnia...
jutro ide do gina na podglad po zabiegu i sie okaze czy wszystko jest ok... jeszcze mi sie cos tam wyplamia...
Gosiu - też wyzywam, że tyle skrobią:no:
cieszę się, że się zdecydowałaś jechać:tak: baw się dobrze, odstresuj, zrelaksuj:tak:
jak wizyta jeszcze napisz:sorry:

nie denerwuj mnie!!!!!!!! ale sobie uroiłaś. A ja to niby kuźwa zwiewna rusałka?? wiem co mówię i co widziałam na fotach!!!!!!

reklama
Do góry